Diane Jergens wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Diane Jergens
(Dianna Irgens)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Minneapolis, Minnesota
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herečka

Diane Jergens - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
31.3.1935 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Diane Jergens 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Diane Jergens
datum narození 31.3.1935
(herečka, instagram)

Diane Jergens - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1964) - Rodina Addamsova (TV seriál)
(1963) - Vacation Playhouse (TV seriál)
(1961) - The Americans (TV seriál)
(1961) - Teenage Millionaire
(1961) - Lost Battalion
(1961) - Follow the Sun (TV seriál)
(1959) - The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
(1959) - The FBI Story
(1959) - Island of Lost Women
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Sing, Boy, Sing
(1958) - Lux Playhouse (TV seriál)
(1958) - High School Confidential!
(1957) - Žena, která všechno ví
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Man Without a Gun (TV seriál)
(1956) - Three Brave Men
(1956) - The Unguarded Moment
(1956) - Teenage Rebel
(1956) - Přesvedčení
(1955) - TV Reader's Digest (TV seriál)
(1955) - The People's Choice (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
(1955) - The Bob Cummings Show (TV seriál)
(1955) - So This Is Hollywood (TV seriál)
(1955) - Screen Directors Playhouse (TV seriál)
(1955) - Příběh Bennyho Goodmana
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Daddy Long Legs
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - The Bob Mathias Story
(1953) - The Life of Riley (TV seriál)
(1953) - Make Room for Daddy (TV seriál)
(1952) - The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
(1952) - Four Star Playhouse (TV seriál)
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Dragnet (TV seriál)
(1950) - The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1947) - Beat the Band
(1946) - Ginger
Diane Jergens - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1935) Peter Brown - manžel

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.3.1935 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Diane Jergens 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Diane Jergens - herečka

se narodila 31.3.1935 ve městě Minneapolis, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Diane Jergens

Dnes se narodili
Švédsko Marie Fredriksson
(*1958) zpěvačka Roxette

Spojené státy Irving Thalberg
(*1899) filmový producent, magnát

Česká republika Bořek Slezáček
(*1967) herec, hudebník, moderátor

Rusko Michail Alexandrovič Bakunin
(*1814) ruský revolucionář

Spojené státy Idina Menzel
(*1971) herečka, zpěvačka, skladatelka


Diane Jergens
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
9°50’
 
LunaLuna:
Vodnář
28°00’
 
MerkurMerkur:
Ryby
16°42’
 
VenušeVenuše:
Býk
11°00’
 
MarsMars:
Váhy
18°19’
R
JupiterJupiter:
Štír
22°35’
R
SaturnSaturn:
Ryby
5°15’
 
UranUran:
Býk
0°10’
 
NeptunNeptun:
Panna
12°30’
R
PlutoPluto:
Rak
23°50’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
27°30’
R
Černá LunaLilith:
Lev
28°20’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
5°53’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Clint Eastwood
(*1930) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Don Ameche
(*1908) herec

Spojené státy Lea Thompson
(*1961) herečka

Spojené státy Brooke Shields
(*1965) herečka, modelka

Irsko Colin Farrell
(*1976) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Waldemar Matuška
(*1932 - 2009) zasloužilý umělec, zpěvák, herec

Rusko Boris Pasternak
(*1890 - 1960) básník, prozaik

Francie Marcel Dupre
(*1886 - 1971) francouzský varhaník

Francie Johanka z Arku - Panna orléanská
(*1413 - 1431) francouzská národní hrdinka upálena za kacířství, později blahořečena a prohlášena za svatou

Francie Karel IX. Francouzský
(*1550 - 1574) francouzský král z rodu Valois-Angoulême



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »