Dianna Agron wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dianna Agron
(Dianna Elise Agron)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Savannah, Georgie
Země:
Věk:
34 let
Povolání:
herečka, zpěvačka

Dianna Agron - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
30.4.1986 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dianna Agron 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Dianna Agron
datum narození 30.4.1986
(herečka, zpěvačka, instagram)

Dianna Agron - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Famous
(2016) - Headlock
(2016) - A Conspiracy on Jekyll Island
(2015) - Unity
(2015) - Zipper
(2015) - Tumbledown
(2015) - Bare
(2014) - Sam Smith - I'm Not The Only One (hudební videoklip)
(2014) - 2014 American Music Awards
(2013) - The Killers: Just Another Girl (hudební videoklip)
(2013) - Mafiánovi
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - 17th Annual Screen Actors Guild Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The Glee Project
(2011) - Americký X Factor
(2011) - Glee Live! 3D (koncert)
(2011) - Jsem číslo čtyři
(2011) - The Hunters
(2011) - Glee Encore
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - The Teen Choice Awards 2010
(2010) - Varieté
(2010) - Romantici
(2010) - Bold Native
(2009) - The 7PM Project
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Glee: Director's Cut Pilot Episode
(2009) - Glee (TV seriál)
(2009) - A Fuchsia Elephant
(2009) - Dinner with Raphael
(2009) - Celebrities Anonymous (TV seriál)
(2007) - Odmaskovaní hrdinové (TV seriál)
(2007) - TKO
(2007) - Skid Marks
(2007) - Rushers
(2007) - It's a Mall World (TV seriál)
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2006) - After Midnight: Life Behind Bars
(2005) - Show Tyry Banksové
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Zločiny ze sousedství (TV seriál)
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Talkers Are No Good Doers
(2004) - The X Factor
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Drake a Josh (TV seriál)
(2003) - Napálené celebrity
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Australian Idol
(1997) - The View
(1996) - The Daily Show
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1986) - Oprah show
(1981) - Entertainment Tonight

Dianna Agron - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Dianna Agron - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.4.1986 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dianna Agron 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dianna Agron - herečka, zpěvačka

se narodila 30.4.1986 ve městě Savannah, Georgie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dianna Agron

Dnes se narodili
Česká republika Lucie Vondráčková
(*1980) herečka, zpěvačka, textařka, dabérka, moderátorka

Česká republika Petra Kvitová
(*1990) tenistka

Německo Hermann Meyer
(*1947) astrolog

Německo Timo Boll
(*1981) stolní tenista

Velká Británie Clive Burr
(*1957) bubeník kapely Iron Maiden


Dianna Agron
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
9°50’
 
LunaLuna:
Vodnář
1°40’
 
MerkurMerkur:
Beran
18°00’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
4°30’
 
MarsMars:
Kozoroh
14°54’
 
JupiterJupiter:
Ryby
15°15’
 
SaturnSaturn:
Střelec
8°19’
R
UranUran:
Střelec
21°54’
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
5°40’
R
PlutoPluto:
Štír
5°51’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°29’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
6°53’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
12°15’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Zlata Adamovská
(*1959) herečka, dabérka

Česká republika David Vávra
(*1957) herec, spisovatel, architekt

Francie Juliette Binoche
(*1964) herečka

Itálie Ornella Muti
(*1955) herečka, modelka

Rusko Vjačeslav Michajlovič Molotov
(*1890) drsný politik nazývaný Stalinovo kladivo


Výročí úmrtí dnes mají
Švédsko Max von Sydow
(*1929 - 2020) herec

Česká republika Tomáš Holý
(*1968 - 1990) herec

Německo Ferdinand von Zeppelin
(*1838 - 1917) konstuktér vzducholodí

Spojené státy Raymond Fernandez
(*1914 - 1951) sériový vrah z dvojice The Lonely Hearts Killers

Spojené státy Martha Beck
(*1920 - 1951) sériová vražedkyně z dvojice The Lonely Hearts Killers



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »