Don Calfa wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Don Calfa
(Donald George Calfa)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
81 let
Povolání:
herec

Don Calfa - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.12.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Don Calfa 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Don Calfa
datum narození 3.12.1939
(herec, instagram)

Don Calfa - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Sharkskin
(2012) - Pablo
(2011) - More Brains! A Return to the Living Dead
(2007) - Bionická žena (TV seriál)
(2004) - UnConventional
(2003) - Switching: An Interactive Movie.
(2003) - Night Creep
(2003) - Corpses Are Forever
(2002) - The 4th Tenor
(2002) - Less Than Perfect (TV seriál)
(2001) - Muž, který nebyl
(2001) - Downward Angel
(1998) - Potomek vetřelce
(1998) - Dr. Dolittle
(1995) - Svengoolie (TV seriál)
(1995) - Násilník
(1995) - Cops n Roberts
(1995) - Columbo: Podivní spojenci
(1993) - Boy Meets World (TV seriál)
(1992) - Me, Myself and I
(1992) - Ďábelská frekvence
(1991) - Bugsy
(1990) - Městečko Twin Peaks (TV seriál)
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Víkend u Bernieho
(1989) - Mancuso, FBI (TV seriál)
(1989) - Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
(1988) - Pevnost
(1987) - Treasure of the Moon Goddess
(1987) - Talking Walls
(1987) - Rytíři z Houstonu (TV seriál)
(1987) - Private Eye
(1986) - Throb (TV seriál)
(1986) - Se strachem v zádech
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1985) - Our Family Honor (TV seriál)
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Návrat oživlých mrtvol
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Legmen (TV seriál)
(1984) - E. Nick: A Legend in His Own Mind
(1983) - Soudcova noc
(1983) - Shooting Stars
(1982) - 9 to 5 (TV seriál)
(1982) - The Day the Bubble Burst
(1981) - Pošťák vždy zvoní dvakrát
(1981) - Park Place (TV seriál)
(1980) - Nobody's Perfect (TV seriál)
(1979) - 1941
(1979) - 10
(1979) - Růže
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1979) - Benson (TV seriál)
(1978) - Steel Cowboy
(1978) - The Runaways (TV seriál)
(1978) - Nečistá hra
(1977) - New York, New York
(1976) - Peeper
(1976) - Most Wanted (TV seriál)
(1976) - Delvecchio (TV seriál)
(1976) - Bijásek
(1975) - Baretta (TV seriál)
(1974) - Shanks
(1974) - Rhinoceros
(1974) - Odborník na banky
(1974) - The Law
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1973) - The Rainbow Boys
(1973) - Propustka do půlnoci
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - The Blue Knight
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - The Delphi Bureau (TV seriál)
(1972) - Greaser's Palace
(1972) - Goodnight, My Love
(1971) - Columbo (TV seriál)
(1970) - Pound
(1969) - Utterly Without Redeeming Social Value
(1968) - No More Excuses

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.12.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Don Calfa 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Don Calfa - herec

se narodil 3.12.1939 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Don Calfa

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Don Calfa
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
10°25’
 
LunaLuna:
Panna
5°40’
 
MerkurMerkur:
Štír
29°49’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
2°51’
 
MarsMars:
Ryby
8°54’
 
JupiterJupiter:
Ryby
28°59’
 
SaturnSaturn:
Beran
24°57’
R
UranUran:
Býk
19°08’
R
NeptunNeptun:
Panna
25°20’
 
PlutoPluto:
Lev
2°43’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
27°03’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
8°49’
 
CheirónCheirón:
Rak
19°16’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »