Don Gordon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Don Gordon
(Donald Walter Guadagno)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Povolání:
herec

Don Gordon - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.11.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Don Gordon 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Don Gordon
datum narození 13.11.1926
(herec, instagram)

Don Gordon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Steve McQueen: The Essence of Cool
(2002) - Mackin' Ain't Easy
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1991) - Borrower - Oběti bez hlav
(1990) - Vymítač ďábla III
(1989) - Jako na kolotoči
(1987) - Smrtonosná zbraň
(1987) - Krycí jméno: Pomsta
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1984) - Cover Up (TV seriál)
(1984) - Airwolf (TV seriál)
(1983) - Confessions of a Married Man
(1983) - Automan (TV seriál)
(1982) - V dosahu bestie
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - The Powers of Matthew Star (TV seriál)
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Raw Force
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - Omen 3: Poslední střetnutí
(1980) - The Contender (TV seriál)
(1980) - Blesk z čistého nebe
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1979) - Paris (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - Sparrow
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Lucan (TV seriál)
(1976) - Vražda na ulici
(1976) - The Bionic Woman (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Delvecchio (TV seriál)
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1975) - Matt Helm (TV seriál)
(1974) - Skleněné peklo
(1974) - The Education of Sonny Carson
(1974) - Columbo: Obrácený negativ
(1973) - Toma (TV seriál)
(1973) - The Mack
(1973) - The Return of Charlie Chan
(1973) - Motýlek
(1973) - The Magician (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - Z.P.G.
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - Search (TV seriál)
(1972) - Poldové
(1972) - Černoch
(1972) - Banacek (TV seriál)
(1971) - Monty Nash (TV seriál)
(1971) - The Last Movie
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - Stanice WUSA
(1970) - The Gamblers
(1970) - Děla pro Cordobu
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - Of Mice and Men
(1968) - Bullittův případ
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - Ready and Willing
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1966) - Shane (TV seriál)
(1966) - Felony Squad (TV seriál)
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Memorandum for a Spy
(1965) - The Lollipop Cover
(1964) - 12 O'Clock High (TV seriál)
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - Peyton Place (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Channing (TV seriál)
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1962) - The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - Empire (TV seriál)
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Target: The Corruptors (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1960) - The Blue Angels (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The Deputy (TV seriál)
(1959) - Mr. Lucky (TV seriál)
(1959) - Johnny Staccato (TV seriál)
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Cry Tough
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
(1958) - U.S. Marshal (TV seriál)
(1958) - The Rough Riders (TV seriál)
(1958) - Man with a Camera (TV seriál)
(1957) - Věznice ve Fort Laramie
(1957) - Trackdown (TV seriál)
(1957) - The Walter Winchell File (TV seriál)
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)
(1957) - Man Without a Gun (TV seriál)
(1957) - Colt .45 (TV seriál)
(1956) - The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Příběh Bennyho Goodmana
(1955) - Navy Log (TV seriál)
(1954) - The Morning Show
(1954) - The Best of Broadway (TV seriál)
(1953) - Law and Order
(1953) - Girls in the Night
(1951) - Let's Go Navy!
(1951) - It's a Big Country
(1951) - Force of Arms
(1950) - Space Patrol (TV seriál)
(1950) - Samurajové útočí
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1949) - Přímo nad hlavou
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.11.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Don Gordon 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Don Gordon - herec

se narodil 13.11.1926 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Don Gordon

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Don Gordon
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
20°21’
 
LunaLuna:
Vodnář
27°25’
 
MerkurMerkur:
Střelec
11°04’
 
VenušeVenuše:
Štír
18°22’
 
MarsMars:
Býk
8°12’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
18°48’
 
SaturnSaturn:
Štír
27°41’
 
UranUran:
Ryby
25°43’
R
NeptunNeptun:
Lev
26°54’
 
PlutoPluto:
Rak
15°47’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°32’
R
Černá LunaLilith:
Panna
17°27’
 
CheirónCheirón:
Beran
28°53’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »