Donna Mills wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Donna Mills
(Donna Jean Miller)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
83 let
Povolání:
herečka

Donna Mills - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.12.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Donna Mills 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Donna Mills
datum narození 11.12.1940
(herečka, instagram)

Donna Mills - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The 42nd Annual Daytime Emmy Awards
(2015) - 12 Gifts of Christmas
(2015) - Joy
(2014) - The 41st Annual Daytime Emmy Awards
(2013) - Smrtelná pomsta
(2008) - The Doctors
(2008) - Ženy v akci
(2007) - Láska má pět písmen
(2006) - Jane Doeová: Ano, vzpomínám si
(2004) - A Very Cool Christmas
(2003) - CBS at 75
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2002) - Intimate Portrait: Joan Van Ark
(2001) - Intimate Portrait: Genie Francis
(2000) - Režiséři: Clint Eastwood
(2000) - Cursed Part 3
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Intimate Portrait: Michele Lee
(1998) - Intimate Portrait: Donna Mills
(1998) - Moonlight Becomes You
(1997) - Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac (TV seriál)
(1996) - Stepfordští manželé
(1995) - An Element of Truth
(1995) - Dangerous Intentions
(1994) - My Name Is Kate
(1993) - The Knots Landing Block Party
(1993) - Muž bez tváře
(1992) - The President's Child
(1992) - In My Daughter's Name
(1991) - Otec bez závazků
(1991) - False Arrest
(1990) - Nejstarší družička na světě
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - The Lady Forgets
(1988) - Outback Bound
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Intimate Encounters
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1985) - Alenka v říši divů
(1984) - Hledání ztraceného syna
(1983) - Battle of the Network Stars XV
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - An Evening at the Improv (TV seriál)
(1982) - Bare Essence
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Battle of the Network Stars XI
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1980) - Battle of the Network Stars IX
(1980) - Waikiki
(1979) - Young Maverick (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1979) - Hanging by a Thread
(1978) - Superdome
(1978) - Doctors' Private Lives
(1977) - Battle of the Network Stars III
(1977) - Požár
(1977) - The Hunted Lady
(1977) - Curse of the Black Widow
(1977) - Bunco
(1976) - Smash-Up on Interstate 5
(1976) - Rosemary má děťátko 2
(1975) - Who Is the Black Dahlia?
(1975) - Trochu si užij a hodně ukradni
(1975) - Killer with Two Faces
(1975) - Beyond the Bermuda Triangle
(1974) - One Deadly Owner
(1974) - Live Again, Die Again
(1973) - Someone at the Top of the Stairs
(1973) - The Bait
(1972) - Rolling Man
(1972) - Night of Terror
(1972) - Haunts of the Very Rich
(1971) - Zahrajte mi "MISTY"
(1971) - The Good Life (TV seriál)
(1970) - The Virginia Graham Show
(1967) - Love Is a Many Splendored Thing (TV seriál)
(1967) - Incident
(1954) - The Secret Storm (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.12.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Donna Mills 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Donna Mills - herečka

se narodila 11.12.1940 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Donna Mills

Dnes se narodili
Česká republika Nina Divíšková
(*1936) herečka

Spojené státy Bill Cosby
(*1937) herec, komik

Česká republika Jan Němec
(*1936) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Velká Británie Anna Friel
(*1976) herečka

Česká republika Eva Brettschneiderová-Machourková
(*1964) herečka, dramaturgyně, psycholožka, moderátorka AZ-kvízu a pořadů pro děti Oáza a Hip hap hop


Donna Mills
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
19°19’
 
LunaLuna:
Býk
11°42’
 
MerkurMerkur:
Střelec
2°50’
 
VenušeVenuše:
Štír
18°27’
 
MarsMars:
Štír
13°44’
 
JupiterJupiter:
Býk
6°20’
R
SaturnSaturn:
Býk
8°39’
R
UranUran:
Býk
23°08’
R
NeptunNeptun:
Panna
27°35’
 
PlutoPluto:
Lev
4°03’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
7°15’
R
Černá LunaLilith:
Beran
20°19’
 
CheirónCheirón:
Lev
0°50’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Cheech Marin
(*1946) herec, komik

Spojené státy Harrison Ford
(*1942) herec

Česká republika Simona Chytrová
(*1962) herečka, politička, výtvarnice kostýmů

Česká republika Zdena Hadrbolcová
(*1937) herečka

Česká republika Tatiana Vilhelmová
(*1978) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alfred Dreyfus
(*1859 - 1935) francouzský důstojník, křivě obviněný a odsouzený za velezradu

Česká republika Tomáš Baťa
(*1876 - 1932) zakladatel společnosti Baťa

Spojené státy Kelly Preston
(*1962 - 2020) herečka, bývalá modelka

Itálie Pietro Buscaglia
(*1911 - 1997) fotbalista

Francie Francois Furet
(*1927 - 1997) francouzský historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »