Donna Murphy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Donna Murphy

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herečka

Donna Murphy - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.3.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Donna Murphy 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Donna Murphy
datum narození 7.3.1959
(herečka, instagram)

Donna Murphy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Broadway: The Next Generation
(2016) - Mercy Street (TV seriál)
(2015) - No Pay, Nudity
(2015) - Hindsight (TV seriál)
(2014) - Resurrection (TV seriál)
(2013) - Six by Sondheim
(2013) - Donatella Versace
(2012) - Made in Jersey (TV seriál)
(2012) - Bourneův odkaz
(2011) - The 65th Annual Tony Awards
(2011) - Higher Ground
(2011) - Černý kůň
(2010) - Sondheim! The Birthday Concert (koncert)
(2010) - Na vlásku
(2008) - Sherman's Way
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2007) - Holka na hlídání
(2006) - World Trade Center
(2006) - Studio 60 (TV seriál)
(2006) - Ira & Abby
(2006) - Fontána
(2004) - Interwoven: the Women of Spider-Man
(2004) - Spider-Man 2
(2004) - Dveře v podlaze
(2002) - Taxík
(2002) - Taxík (TV seriál)
(2001) - The Education of Max Bickford (TV seriál)
(2000) - What About Joan (TV seriál)
(2000) - Tanec s vášní
(2000) - The Last Debate
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Astronautova žena
(1998) - Star Trek IX: Vzpoura
(1998) - Ruská ruleta
(1998) - Den, kdy zabili Lincolna
(1997) - Nothing Sacred (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Remember WENN (TV seriál)
(1996) - Příběhy ze života: Někdo musel být Benny
(1996) - Passion
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1995) - Jade
(1992) - Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1987) - Tales from the Hollywood Hills: A Table at Ciro's
(1987) - Power, Passion and Murder
(1964) - Another World (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.3.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Donna Murphy 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Donna Murphy - herečka

se narodila 7.3.1959 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Donna Murphy

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Donna Murphy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
16°10’
 
LunaLuna:
Vodnář
23°20’
 
MerkurMerkur:
Beran
3°08’
 
VenušeVenuše:
Beran
13°36’
 
MarsMars:
Blíženci
11°47’
 
JupiterJupiter:
Střelec
1°47’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°46’
 
UranUran:
Lev
13°01’
R
NeptunNeptun:
Štír
6°44’
R
PlutoPluto:
Panna
2°38’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
14°35’
R
Černá LunaLilith:
Býk
12°13’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
24°17’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Donyale Luna
(*1945 - 1979) herečka, modelka, první černoška na obálce Vogue

Spojené státy Chris Cornell
(*1964 - 2017) zpěvák, skladatel

Německo Lilli Lehmann
(*1848 - 1929) operní zpěvačka

Spojené státy Donna Summer
(*1948 - 2012) zpěvačka

Rakousko Leopold Auenbrugger
(*1722 - 1809) lékař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »