Dot Jones wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dot Jones
(Dorothy Marie Jones)

Narození:
Místo:
Turlock
Země:
Věk:
57 let

Dot Jones (Dot-Marie Jones) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.1.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dot Jones 2020, 2021 - Wikipedie info)

Dot Jones - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - White T
(2012) - Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
(2011) - The Glee Project
(2009) - Venice the Series (TV seriál)
(2009) - Sestra Hawthornová (TV seriál)
(2009) - Prison Break: The Final Break
(2009) - Město žen (TV seriál)
(2009) - Glee (TV seriál)
(2009) - Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Pretty/Handsome
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Columbus Day
(2007) - iCarly (TV seriál)
(2007) - Expert na vraždu: Vražda na fakultě
(2006) - Svět hledá superhrdinu!
(2006) - Pucked
(2006) - Pepper Dennis (TV seriál)
(2006) - Muži na stromech (TV seriál)
(2006) - Holky v balíku
(2006) - The Enigma with a Stigma
(2006) - Cattle Call
(2005) - Queer Edge with Jack E. Jett & Sandra Bernhard
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
(2005) - Junior Pilot
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2003) - Trash
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2002) - Stray Dogs
(2002) - She Spies (TV seriál)
(2002) - George Lopez (TV seriál)
(2002) - Birds of Prey (TV seriál)
(2001) - Svět podle Jima (TV seriál)
(2001) - My Wife and Kids (TV seriál)
(2001) - Lizzie McGuire (TV seriál)
(2001) - Deník zasloužilé matky (TV seriál)
(2000) - Strip Mall (TV seriál)
(1999) - Pokrevní bratři
(1998) - One World (TV seriál)
(1998) - Doktor Flastr
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1996) - Tracey Takes On... (TV seriál)
(1996) - Boston Common (TV seriál)
(1995) - Teror v ženské věznici
(1995) - Night Stand (TV seriál)
(1995) - The Naked Truth (TV seriál)
(1995) - In the House (TV seriál)
(1995) - Cybill (TV seriál)
(1995) - The Courtyard
(1995) - Can't Hurry Love (TV seriál)
(1994) - On Our Own (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Plný dům (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.1.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dot Jones 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 4.1.1964 ve městě Turlock, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dot Jones

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Dot Jones
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
13°09’
 
LunaLuna:
Panna
18°14’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
13°23’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
14°28’
 
MarsMars:
Kozoroh
23°09’
 
JupiterJupiter:
Beran
11°03’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
20°46’
 
UranUran:
Panna
9°53’
R
NeptunNeptun:
Štír
17°16’
 
PlutoPluto:
Panna
14°08’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
11°10’
R
Černá LunaLilith:
Štír
28°57’
 
CheirónCheirón:
Ryby
11°07’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
8xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Nelson Eddy
(*1901 - 1967) herec

Spojené státy Nancy Davis Reagan
(*1921 - 2016) herečka, první dáma USA

Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832 - 1888) spisovatelka, prozaička

Česká republika Antonín Čermák
(*1873 - 1933) americký politik českého původu

Česká republika Karel Hugo Hilar
(*1885 - 1935) režisér, dramatik, básník, prozaik, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »