Dru Berrymore wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dru Berrymore
(Nicole Tanja Hilbig)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Berlín
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herečka

Dru Berrymore - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
11.8.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dru Berrymore 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Dru Berrymore
datum narození 11.8.1969
(herečka, instagram)

Dru Berrymore - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Jenna Loves Diamonds
(2007) - Spunk'd: The Movie
(2006) - Girl Gasms 3
(2004) - Die Geschichte des erotischen Films
(2004) - 100% Blowjobs 23
(2004) - Zakázaná pokušení
(2004) - The Reunion
(2004) - Mladé a svůdné
(2004) - Amsterdam
(2003) - New Wave Hookers 7
(2003) - Girls Who C*m Hard
(2003) - The Fans Have Spoken: The Lost Footage
(2003) - Extreme Behavior 1
(2003) - Beyond Reality 6
(2003) - Best Butte in the West 6
(2002) - Weekend Getaway
(2002) - Sodomania Slop Shots 12
(2002) - Slick
(2002) - Perfect
(2002) - Motel 69
(2002) - Chic Boxing
(2002) - Going Down
(2002) - Best of Kelly Trump 3
(2001) - Young Girls Who Love Girls
(2001) - The Wish
(2001) - The Violation of Mirage
(2001) - Víkend plný vášně
(2001) - Die Unbeugsame
(2001) - Total BS 2
(2001) - Il Tiranno
(2001) - Sodomania Slop Shots 9
(2001) - Schöne Bescherung
(2001) - Pussyman's Decadent Divas 11
(2001) - Prime Time
(2001) - Le Point Q
(2001) - Pleasures of Sin
(2001) - Naughty Nurses 5
(2001) - Love Games
(2001) - Itty Bitty Titty Jail Babes
(2001) - Das Imperium
(2001) - Hra s ohněm
(2001) - Best of Dru Berrymore
(2000) - 2000 ans d'amour
(2000) - Voyeur (TV seriál)
(2000) - Pure Masturbations
(2000) - Pirate Video Deluxe 6: Double Confusion
(2000) - My Girlfriend's Girlfriends 6
(2000) - Max, portrait d'un serial-niqueur
(2000) - In Your Face
(2000) - Double Confusion
(2000) - Cumspiracy
(2000) - Cumback Pussy 38
(2000) - Blonds on Fire
(2000) - Bend Over and Say Ahh 2
(2000) - L'Amour forcé
(1999) - Vášnivá drezůra
(1999) - Sperma Diät 1
(1999) - La Paziente insaziabile
(1999) - Humiliée
(1999) - Bodyslammin' 2: Down and Dirty
(1998) - Snílek
(1998) - The Price of an Education
(1998) - Planet of the Gapes
(1998) - Models
(1998) - Infinite Bliss
(1998) - Fantasy Writer
(1998) - Deep Oral Ladies 2
(1998) - Cravings
(1997) - Video Virgins 38
(1997) - The Necro Files
(1997) - Pocahotass 4
(1997) - Pick-Up Lines 20
(1997) - Miscreants
(1997) - Malibu Nights
(1997) - Buttslammers 16
(1997) - Butt Row: Eurostyle
(1997) - Blowjob Adventures of Dr. Fellatio
(1996) - Cumback Pussy 5
(1995) - Zvláštní dny
(1995) - Takin' It to the Limit 5
Dru Berrymore - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.8.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dru Berrymore 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dru Berrymore - herečka

se narodila 11.8.1969 ve městě Berlín
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dru Berrymore

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Dern
(*1936) herec

Spojené státy Angelina Jolie
(*1975) herečka

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907) herečka

Polsko Izabella Scorupco
(*1970) herečka, zpěvačka, fotomodelka

Česká republika Veronika Jeníková
(*1964) herečka


Dru Berrymore
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
18°37’
 
LunaLuna:
Rak
29°41’
 
MerkurMerkur:
Panna
7°19’
 
VenušeVenuše:
Rak
9°27’
 
MarsMars:
Střelec
8°56’
 
JupiterJupiter:
Váhy
4°17’
 
SaturnSaturn:
Býk
8°51’
 
UranUran:
Váhy
1°38’
 
NeptunNeptun:
Štír
25°56’
 
PlutoPluto:
Panna
23°36’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
22°49’
R
Černá LunaLilith:
Rak
16°51’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°25’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mark Wahlberg
(*1971) herec, model, rapper

Česká republika Jitka Zelenková
(*1950) zpěvačka

Česká republika Markéta Mayerová
(*1967) moderátorka

Itálie Italo Balbo
(*1896) italský letec a velitel tzv. černých košil

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875) básník


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Reinhard Heydrich
(*1904 - 1942) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Německo císař Wilhelm II
(*1859 - 1941) císař

Itálie Giacomo Casanova
(*1725 - 1798) kněz, spisovatel, intrikán, špión a diplomat

Česká republika František Janeček
(*1878 - 1941) konstruktér, zakladatel firmy Jawa

Itálie Massimo Troisi
(*1953 - 1994) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »