Dušan Lenci wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dušan Lenci

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Banská Bystrica
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Dušan Lenci - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.5.1941 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dušan Lenci 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Dušan Lenci
datum narození 18.5.1941
(herec, instagram)

Dušan Lenci - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Čerešňový chlapec
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2009) - Les mrtvých
(2008) - Mesto tieňov (TV seriál)
(2007) - Poločas rozpadu
(2007) - Návrat čápů
(2004) - Zlatý hlas
(2000) - Zpráva o putování studentů Petra a Jakuba
(2000) - Dúhenka
(2000) - Ako divé husi
(1999) - O ľuďoch a čarodejníkoch
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1998) - Knieža
(1997) - Pacho sa vracia (divadelní záznam)
(1996) - Jozef Mak
(1996) - Herodes a Herodias
(1995) - Škriatok (TV seriál)
(1994) - Na krásnom modrom Dunaji
(1992) - Starec a cár
(1992) - Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
(1991) - Rošáda
(1991) - Dido
(1990) - Ujo maliar pozýva (TV seriál)
(1990) - Sila lásky
(1990) - Keď báčik z Chochoľova umrie
(1989) - Živé svetlo
(1989) - Zlatňanka
(1989) - Škola detektívky (TV seriál)
(1989) - Prstienky z kukučiny
(1989) - Prorok Rak
(1989) - Pani Berta Garlanová
(1989) - Núraddín Ali a Anísaldžalísa
(1988) - Veštba
(1988) - Samo, kupec a kráľ
(1987) - Vytriezvenie
(1987) - Modré kráľovstvo
(1987) - Koník z ebenu
(1986) - Kráľ a rozprávkar
(1986) - Chlapec do náručia
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - Perikles, kráľ tyrský (divadelní záznam)
(1985) - Hĺbkový rekord
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
(1984) - Stretnutie pod starou píniou
(1984) - Neodchádzaj nocou letnou
(1984) - Keď jubilant plače
(1983) - Tam je hviezda Sírius
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV seriál)
(1983) - Múdra Gabriela
(1983) - Farebný bazár
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Krásna múdrosť
(1982) - Chuť vody
(1982) - Cukor
(1981) - Emília Galottiová
(1980) - Najatý klaun
(1979) - Satanov chrám
(1979) - Prvá vina odpustená
(1979) - Na vysokej skale: Krásna Ľudmila
(1979) - Byt
(1978) - Zbojníci
(1977) - Oko za oko (divadelní záznam)
(1977) - Odsúdenie Paganiniho
(1977) - Druhá láska
(1976) - Postup
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Zlaté jabĺčko pre Johanku
(1974) - Sezam,otvor sa!
(1972) - Krčmársky král'
(1968) - V hodine strachu
(1963) - Začít znova
(1962) - Mladé letá

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.5.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dušan Lenci 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dušan Lenci - herec

se narodil 18.5.1941 ve městě Banská Bystrica
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dušan Lenci

Dnes se narodili
Spojené státy Daniel Baldwin
(*1960) herec

Spojené státy Karen Allen
(*1951) herečka

Velká Británie Kate Winslet
(*1975) herečka, zpěvačka

Velká Británie Guy Pearce
(*1967) herec

Česká republika Rudolf Hrušínský ml.
(*1946) herec


Dušan Lenci
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
27°08’
 
LunaLuna:
Ryby
2°19’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
11°09’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
4°50’
 
MarsMars:
Ryby
1°32’
 
JupiterJupiter:
Býk
28°06’
 
SaturnSaturn:
Býk
19°14’
 
UranUran:
Býk
26°14’
 
NeptunNeptun:
Panna
24°59’
R
PlutoPluto:
Lev
2°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
28°53’
R
Černá LunaLilith:
Býk
7°51’
 
CheirónCheirón:
Rak
27°18’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elisabeth Shue
(*1963) herečka

Spojené státy Carole Lombard
(*1908) herečka

Velká Británie Ioan Gruffudd
(*1973) herec

Česká republika Petr Jarchovský
(*1966) scénárista, dramaturg

Česká republika Tereza Kerndlová
(*1986) zpěvačka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Jacques Offenbach
(*1819 - 1880) skladatel

Spojené státy Steve Jobs
(*1955 - 2011) podnikatel, spoluzakladatel firem Apple a Pixar

Francie Frederic-Auguste Bartholdi
(*1834 - 1904) francouzský sochař a architekt

Polsko Svatá Maria Faustyna Kowalska
(*1905 - 1938) řeholnice, mystička, prohlášena za svatou 30. dubna 2000

Mexiko Silvestre Revueltas
(*1899 - 1940) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »