Dušan Tarageľ wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dušan Tarageľ

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1948 (?)
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

Dušan Tarageľ - Horoskop, Scenáristická filmografie

Datum narození:
Rok 1948 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dušan Tarageľ 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Dušan Tarageľ
datum narození v roce *1948
(herec, instagram)

Dušan Tarageľ - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Dušan Tarageľ - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Chrobák v hlave (divadelní záznam)
(2013) - Klan (TV seriál)
(2011) - Dr. Ludsky (TV seriál)
(2010) - Olé, zápražka
(2009) - Ženský zákon (divadelní záznam)
(2009) - Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
(2008) - Radosť zo života (TV seriál)
(2008) - Mesto tieňov (TV seriál)
(2007) - Takí sme boli
(2002) - Chalupárium alebo Keď v meste padla...
(2002) - Kvet šťastia
(2001) - Úsmev, prosím!
(2000) - Chaos
(1999) - Rozum nadovšetko
(1999) - Mučivé tajomstvo
(1998) - Ja nič neviem
(1997) - Čertové volky
(1996) - Smotánka
(1996) - O hlúpej žene
(1996) - Matúš
(1994) - Trýzeň svedomia
(1994) - Národný hriešnik
(1993) - Tri poviedky s Karolom Machatom
(1993) - Tanec lásky a smrti
(1993) - Profesor Bernhardi
(1992) - Stratený list
(1992) - Posledný krajec
(1992) - Neznámy
(1992) - Klinec
(1992) - Jahňa chudobného
(1991) - Mastný hrniec
(1991) - Bolo a nebolo
(1991) - Boj o jedno kráľovstvo
(1990) - Rozprávka o tichej krajine
(1990) - Fuente ovejuna
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Prorok Rak
(1989) - Kamene
(1988) - Žaba
(1988) - Vianočná etuda
(1988) - Umývanie hláv
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Muž na správnom mieste
(1988) - Lakomý Marko
(1987) - Labyrint (TV seriál)
(1987) - Rozprávienka vtáča zlaté
(1987) - Pokus o lietanie (divadelní záznam)
(1987) - Počítač
(1987) - Najkrajšia loď
(1987) - Henrich IV. (divadelní záznam)
(1986) - Šťastie na dobierku
(1986) - Sokovia
(1986) - Riaditeľ
(1986) - Čo to zvoní, čo to hrká? (TV seriál)
(1985) - Výlet do Paríža
(1985) - Snopy z piesku
(1985) - Ako sa husár učiteľom stal
(1984) - Povstalecká história (TV seriál)
(1984) - Návrat Jána Petru
(1984) - Dedova truhlica
(1984) - Bola som z olova
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Učiteľka
(1983) - Ťažký deň strigônika Ďura
(1983) - Pltník Paľko a vodník Venček (TV seriál)
(1983) - Monika
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Vlci
(1982) - Špina za nechtami
(1982) - Omladnutie
(1982) - Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel
(1982) - Chlap prezývaný Brumteles
(1981) - Otec
(1981) - Orechový koláč
(1981) - Macbeth
(1980) - Šiel tovariš svetom
(1980) - Sobota, nedeľa, pondelok
(1980) - O troch tulákoch (TV seriál)
(1980) - Na skle maľované
(1980) - Chlapec z majera
(1980) - Hodiny
(1980) - Balladyna
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Záhradníkov pes
(1979) - Oco, mama a ja (TV seriál)
(1979) - Jennie Gerhardtová
(1978) - Strašidlo
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1977) - Zlatý dážď
(1977) - Vojna a mier (divadelní záznam)
(1977) - Vianočné oblátky
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
(1977) - Počúvajme slnko
(1977) - Obvod
(1977) - Louis Pasteur
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stratená dolina
(1976) - Sluha dvoch pánov (divadelní záznam)
(1976) - Poslední (divadelní záznam)
(1976) - My sme malí muzikanti (TV seriál)
(1976) - Keby som mal dievča
(1976) - Andersonvillský proces
(1975) - Zamilovaný lev
(1975) - Vivat Beňovský (TV seriál)
(1975) - Tetované časom
(1975) - Strieborný jaguár
(1975) - Nepokojná láska (TV seriál)
(1975) - Meridián
(1975) - Banícke rozprávky (TV seriál)
(1975) - Alizuna
(1974) - Kronika
(1974) - Jaríkovský kostol
(1974) - Horali
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1973) - Sólo pre bicie (hodiny)
(1972) - Inšpektor sa vracia
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Ako každý iný

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dušan Tarageľ 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dušan Tarageľ - herec

se narodil v roce *1948 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dušan Tarageľ

Dnes se narodili
Spojené státy Richard Dreyfuss
(*1947) herec

Spojené státy Winona Ryder
(*1971) herečka

Spojené státy Ben Foster
(*1980) herec

Německo Josef Goebbels
(*1897) nacista, válečný zločinec

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933) herec


Dušan Tarageľ
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
9°30’
 
LunaLuna:
Váhy
8°01’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
26°31’
 
VenušeVenuše:
Ryby
15°09’
 
MarsMars:
Panna
4°27’
R
JupiterJupiter:
Střelec
21°04’
 
SaturnSaturn:
Lev
20°01’
R
UranUran:
Blíženci
22°30’
R
NeptunNeptun:
Váhy
12°55’
R
PlutoPluto:
Lev
13°52’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
19°15’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
10°39’
 
CheirónCheirón:
Štír
23°28’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) herec

Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) herečka

Česká republika Šárka Vaňková
(*1987) herečka, zpěvačka

Argentina Diego Maradona
(*1960) fotbalista, trenér

Česká republika Jan Antonín Pitínský
(*1955) režisér, dramatik, spisovatel, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Nataša Gollová
(*1912 - 1988) herečka

Česká republika Zdeněk Podskalský st.
(*1923 - 1993) režisér, scénárista

Švédsko král Gustav V.
(*1858 - 1950) král

Maďarsko Joseph Pulitzer
(*1847 - 1911) novinář, vydavatel, iniciátor vzniku uměleckého ocenění - Pulitzerovy ceny

Itálie Umberto Busani
(*1915 - 1957) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »