Dwier Brown wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dwier Brown

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Norton
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Dwier Brown - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
30.1.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dwier Brown 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Dwier Brown
datum narození 30.1.1959
(herec, instagram)

Dwier Brown - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Locked Down
(2009) - The Intervention
(2009) - Freedom Riders (TV seriál)
(2008) - Šílený
(2008) - Dívka na rychlých kolech
(2006) - Za rozbřesku (TV seriál)
(2006) - Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2002) - Červený drak
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2002) - Firefly (TV seriál)
(2001) - The Zeros
(2001) - Reunion
(2000) - Rip Girls
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Falling Like This
(1999) - Passions (TV seriál)
(1999) - Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
(1998) - Lovná zvěř (TV seriál)
(1998) - Dennis postrach okolí znovu zasahuje
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Na divoké vodě
(1996) - Intimate Betrayal
(1995) - Zlatovláska a tři medvědi
(1994) - Záhadná Sarah
(1994) - Without Warning
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Lily in Winter
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Gettysburg
(1992) - Tiché hřmění
(1992) - Máma a táta zachrání svět
(1992) - Ledové ostří
(1992) - Galaxies Are Colliding
(1990) - Když si na mě vzpomeneš
(1990) - Chůva
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Hřiště snů
(1989) - Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North
(1988) - Desperado: Avalanche at Devil's Ridge
(1987) - Dům II
(1986) - Dům
(1985) - Žít a zemřít v L. A.
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Copacabana
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Ptáci v trní (TV seriál)
(1982) - The Member of the Wedding
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.1.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dwier Brown 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dwier Brown - herec

se narodil 30.1.1959 ve městě Norton, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dwier Brown

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Dwier Brown
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
9°51’
 
LunaLuna:
Váhy
22°54’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
29°45’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
28°59’
 
MarsMars:
Býk
25°30’
 
JupiterJupiter:
Štír
28°41’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
2°44’
 
UranUran:
Lev
14°30’
R
NeptunNeptun:
Štír
6°56’
 
PlutoPluto:
Panna
3°32’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
16°29’
R
Černá LunaLilith:
Býk
8°14’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
21°43’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »