Džoko Rosič wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Džoko Rosič

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Krupanj
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Džoko Rosič (Djoko Rosic) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.2.1932 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Džoko Rosič 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Džoko Rosič
datum narození 28.2.1932
(herec, instagram)

Džoko Rosič - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Jigsaw Puzzle
(2012) - Final Cut - Dámy a pánové
(2008) - Zift
(2007) - Konec
(2003) - Rózsovy písně
(2002) - Staretzat i moreto
(2001) - Záhada hradu Černá růže (TV seriál)
(2000) - Werckmeisterovy harmonie
(2000) - Polštář Jadvigy
(1999) - Tuvalu
(1999) - Magyosnitzi
(1998) - Vášeň
(1998) - Sled kraja na sveta
(1998) - Cikánský zákon
(1997) - A Világ legkisebb alapítványa
(1997) - Gyilkos kedv
(1993) - Jona che visse nella balena
(1992) - Kurshum za raya
(1992) - Crisis in the Kremlin
(1990) - Neposedné ptáče láska
(1990) - Deathstalker IV: Match of Titans
(1989) - Iskolakerülők
(1988) - Präriejäger in Mexiko: Geierschnabel
(1988) - Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
(1988) - Chicho Krastnik
(1988) - Čas násilí
(1987) - Piec kobiet na tle morza
(1986) - Sadiyata
(1985) - Porwanie
(1985) - Denyat ne si lichi po zaranta (TV seriál)
(1984) - 681 - Velichieto na hana
(1984) - V imeto na naroda (TV seriál)
(1984) - Sen o štěstí
(1984) - Prokletí
(1984) - Na druhom brehu sloboda
(1983) - Zlatnata reka
(1983) - Prorokovo oko
(1983) - Mennyei seregek
(1983) - Hungarian Dracula
(1983) - Hosszú vágta
(1982) - Macbeth
(1982) - Jen žádnou paniku
(1981) - Tarnovskata tzaritza
(1981) - Kapitán Petko (TV seriál)
(1981) - Chán Asparuch
(1981) - Adaptatziya
(1980) - Živ nebo mrtev
(1980) - Kamionat
(1980) - Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét...?
(1979) - Zlosynové
(1979) - Tizenhat város tizenhat lánya
(1979) - Maďarská rapsódie
(1978) - Rali
(1978) - Golemiyat tovar
(1977) - El Cantor
(1976) - Vítr jim hvízdá pod nohama
(1976) - Sinyata bezpredelnost
(1976) - Rekviem za edna mrasnitza
(1976) - Devět měsíců
(1975) - Pri nikogo
(1975) - Otkade se znaem
(1975) - Hajdúk
(1974) - Záře nad Drávou
(1974) - Jménem života
(1974) - Bashta mi boyadzhiyata
(1973) - Byagstvo v Ropotamo
(1972) - Glutnitzata
(1971) - Demonat na imperiyata (TV seriál)
(1970) - Okamžiky svobody
(1970) - Chetirimata ot vagona
(1969) - Trugni na put
(1969) - Priznanie
(1969) - Neohrožený
(1969) - Ezop
(1967) - Po trotoara
(1966) - Vechen kalendar
(1966) - Mezi dvěma
(1964) - Priklyuchenie v polunosht
(1963) - Smart nyama
(1962) - Hronika na chuvstvata

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.2.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Džoko Rosič 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Džoko Rosič - herec

se narodil 28.2.1932 ve městě Krupanj
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Džoko Rosič

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Džoko Rosič
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
8°41’
 
LunaLuna:
Střelec
5°27’
 
MerkurMerkur:
Ryby
10°05’
 
VenušeVenuše:
Beran
18°48’
 
MarsMars:
Ryby
2°40’
 
JupiterJupiter:
Lev
15°01’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
0°27’
 
UranUran:
Beran
17°07’
 
NeptunNeptun:
Panna
6°33’
R
PlutoPluto:
Rak
20°11’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
27°11’
R
Černá LunaLilith:
Beran
22°47’
 
CheirónCheirón:
Býk
19°09’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »