Eartha Kitt wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eartha Kitt
(Eartha Mae Keith)

Pohlaví:
Žena
Narození:
26.1. 1928 - 04:00h
Místo:
North, Jižní Karolína
Země:
Věk:
† 80 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka, zpěvačka

Eartha Kitt - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (XX)
Datum narození a čas (místní čas):
26.1.1928 - 04:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
26.1.1928 - 09:00  
US, North:
33°37' s.š., 81°6' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eartha Kitt 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Eartha Kitt
datum narození 26.1.1928
(herečka, zpěvačka, instagram)

Eartha Kitt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - A pak přišla láska
(2006) - Vladařova nová škola (TV seriál)
(2005) - On the One
(2005) - Není Kronk jako Kronk
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2003) - VH-1 Where Are They Now? - Superheros
(2003) - Můj život dospívající robotky (TV seriál)
(2003) - Díry
(2002) - The Sweatbox
(2002) - Nic než lásku
(2001) - Ztracené ideály
(2001) - Santa Baby!
(2000) - Welcome to New York (TV seriál)
(2000) - Není král jako král
(1999) - Loose Women
(1998) - The Roseanne Show
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Thornberryovi na cestách (TV seriál)
(1998) - The Jungle Book: Mowgli's Story
(1998) - I Woke Up Early the Day I Died
(1998) - The Famous Jett Jackson (TV seriál)
(1997) - The Chris Rock Show
(1997) - Viva Variety (TV seriál)
(1997) - Oz (TV seriál)
(1997) - Ill Gotten Gains
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Špionka Harriet
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1994) - New York Undercover (TV seriál)
(1994) - Kouzelný školní autobus (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Matrix (TV seriál)
(1993) - Living Single (TV seriál)
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Fatální instinkt
(1992) - Jack's Place (TV seriál)
(1992) - Bumerang
(1991) - Desperately Seeking Roger
(1991) - Ernest Scared Stupid
(1990) - Living Doll
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Master of Dragonard Hill
(1989) - Erik Viking
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1987) - Sto ran bičem
(1987) - The Pink Chiquitas
(1985) - Larry King Live
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1985) - The Serpent Warriors
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1983) - A Night on the Town
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1982) - All by Myself
(1981) - Forty Minutes (TV seriál)
(1978) - To Kill a Cop
(1977) - Over Easy
(1975) - Friday Foster
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1972) - The Protectors (TV seriál)
(1972) - Pás cudnosti
(1972) - Lieutenant Schuster's Wife
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Barbara McNair Show
(1969) - Della
(1968) - Frost on Sunday
(1967) - The Pat Boone Show
(1967) - All About People
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - P.D.Q.
(1965) - Synanon
(1965) - I Spy (TV seriál)
(1965) - Chaloupka strýčka Toma
(1964) - The Celebrity Game
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1962) - The 14th Annual Primetime Emmy Awards
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Merv Griffin Show
(1961) - Saint of Devil's Island
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1958) - St. Louis Blues
(1958) - Anna Lucasta
(1957) - The Mark of the Hawk
(1956) - The Nat King Cole Show
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium
(1954) - The Morning Show
(1954) - New Faces of 1952
(1953) - Person to Person
(1953) - You Are There (TV seriál)
(1952) - The Red Buttons Show (TV seriál)
(1952) - Omnibus (TV seriál)
(1950) - Your Show of Shows
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Casbah
(1947) - Pantomime Quiz
Eartha Kitt - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.1.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eartha Kitt 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eartha Kitt - herečka, zpěvačka

se narodila 26.1.1928 ve městě North, Jižní Karolína, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eartha Kitt

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Eartha Kitt
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
5°10’
2
 
LunaLuna:
Ryby
20°08’
3
 
MerkurMerkur:
Vodnář
16°47’
2
 
VenušeVenuše:
Střelec
26°45’
1
 
MarsMars:
Kozoroh
5°22’
1
 
JupiterJupiter:
Beran
0°35’
4
 
SaturnSaturn:
Střelec
16°04’
1
 
UranUran:
Beran
0°26’
4
 
NeptunNeptun:
Lev
28°24’
9
R
PlutoPluto:
Rak
15°41’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
16°18’
7
R
Černá LunaLilith:
Štír
6°32’
11
 
CheirónCheirón:
Býk
1°29’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
28°47’
11
Domy:
Střelec
13°44’
Blíženci
13°44’
2:
Kozoroh
16°18’
8:
Rak
16°18’
3:
Vodnář
22°48’
9:
Lev
22°48’
Ryby
28°10’
Panna
28°10’
5:
Beran
27°54’
Váhy
27°54’
6:
Býk
22°15’
Štír
22°15’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
5°57’
11
Slun./Luna:
Vodnář
27°39’
3


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »