Ed Asner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ed Asner
(Edward Asner)
(Eddie Asner)

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.11. 1929 - 06:00h
Místo:
Kansas City, Missouri
Země:
Věk:
91 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Ed Asner - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Penfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
15.11.1929 - 06:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.11.1929 - 12:00  
US, Kansas City:
39°6' s.š., 94°35' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ed Asner 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ed Asner
datum narození 15.11.1929
(herec, instagram)

Ed Asner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Gettysburg Address
(2016) - Yamasong: March of the Hollows
(2015) - Not Without Reason
(2015) - I Thought I Told You To Shut Up!!
(2015) - Corrupted Justice
(2015) - Classic Hollywood Cinemas
(2015) - Bad IQ
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Rainbow Reef
(2015) - Love Meet Hope
(2015) - Joe's War
(2015) - The Home
(2015) - Boonville Redemption
(2015) - Bonta 3D
(2015) - All of My Heart
(2014) - Shattered Hopes: The True Story of the Amityville Murders - Part III: Fraud & Forensics
(2014) - Actor? A Documentary
(2014) - Nekonečné Vánoce
(2014) - Hráč
(2014) - Elf: Buddy's Musical Christmas
(2014) - Audrey
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - I Know That Voice
(2013) - Compass Cabaret 55
(2013) - Second Chances
(2013) - Christmas on the Bayou
(2013) - Forgive Me (TV seriál)
(2013) - Dům kouzel
(2013) - The Crazy Ones (TV seriál)
(2012) - Sígři ve výslužbě: Made in USA
(2012) - Betty White's 90th Birthday: A Tribute to America's Golden Girl
(2012) - Shattered Hopes: The True Story of the Amityville Murders - Part II: Mob, Mayhem, Murder
(2012) - Casting By
(2012) - Boondoggle
(2012) - Should've Been Romeo
(2012) - Sám doma 5: Vánoční loupež
(2012) - Liberator
(2012) - Elephant Sighs
(2011) - The 25th Annual Genesis Awards
(2011) - Shattered Hopes: The True Story of the Amityville Murders - Part I: From Horror to Homicide
(2011) - The Con
(2011) - Working Class (TV seriál)
(2011) - Superhvězda Superman
(2011) - Stop the Environment
(2011) - Snitch
(2011) - Michael: Tuesdays & Thursdays (TV seriál)
(2011) - Let Go
(2011) - Identical
(2011) - Hopelessly in June
(2010) - The Simpsons: Access All Areas
(2010) - The Desert of Forbidden Art
(2010) - Superman/Batman: Apokalypsa
(2010) - Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Not Another B Movie
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2009) - Vzhůru do oblak
(2009) - The Line (TV seriál)
(2009) - Star-ving (TV seriál)
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2009) - Milionový lékař (TV seriál)
(2009) - Cleveland show (TV seriál)
(2008) - The Doctors
(2008) - Speechless
(2008) - Electile Dysfunction: Inside the Business of American Campaigns
(2008) - Vánoční chaloupka
(2008) - Nejlepší léto mého života
(2008) - Channels
(2008) - Gigantický
(2007) - Once in a Lifetime: Just Go for It
(2007) - Hard Four
(2007) - From Wharf Rats to the Lords of the Docks
(2007) - A zase jsou tu Vánoce
(2006) - Vánoční pohlednice
(2006) - Studio 60 (TV seriál)
(2005) - The Oil Factor: Behind the War on Terror
(2005) - Sir! No Sir!
(2005) - Sleeping Dogs Lie
(2005) - Náš děda
(2005) - Island Prey
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2005) - All In
(2004) - How They Made the North Pole
(2004) - Happy Birthday Oscar Wilde
(2004) - Film School for Kids
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Happily Even After
(2004) - Crab Orchard
(2003) - Eight Characters In Search of a Sitcom
(2003) - Vánoční skřítek
(2003) - Nezvěstný syn
(2003) - Měsíční záliv
(2003) - The Commission
(2003) - Bláznivá vánoční dovolená bratrance Edieho
(2002) - Roots: Celebrating 25 Years
(2002) - She Turned the World On with Her Smile: The Making of the 'Mary Tyler Moore Show'
(2002) - The Second Front
(2002) - The Mary Tyler Moore Reunion
(2002) - The Man Who Saved Christmas
(2002) - Jan XXIII.: Papež míru
(2002) - Fair Play
(2001) - Intimate Portrait: Sharon Gless
(2001) - Intimate Portrait: Brooke Shields
(2001) - In Search of Peace
(2001) - Zvíře
(2001) - Max Steel (TV seriál)
(2001) - Last Breath
(2001) - The Kid
(2001) - Donzi: The Legend
(2000) - Hollywood, D.C.
(2000) - The Good War and Those Who Refused to Fight It
(2000) - Rodinné prokletí
(2000) - Recept na úspěch
(2000) - Přiveď ho domů
(2000) - Nejlepší hra
(2000) - Na nepřátelské půdě
(2000) - Mars and Beyond
(1999) - Ženich na útěku
(1999) - Walking After Midnight (TV seriál)
(1999) - Vánoční stromeček
(1999) - The Sissy Duckling
(1999) - Our Friend, Martin
(1999) - Olive, the Other Reindeer
(1999) - Love and Action in Chicago
(1999) - Eli's Theory (TV seriál)
(1998) - Michael Landon: The E! True Hollywood Story
(1998) - Povodeň
(1998) - More Tales of the City (TV seriál)
(1998) - Gargoyles: The Hunted
(1998) - Gargoyles: The Force of Goliath
(1998) - Gargoyles: Brothers Betrayed
(1998) - The Closer (TV seriál)
(1998) - Ask Harriet (TV seriál)
(1997) - 187: Documented
(1997) - Michael Landon
(1997) - The Long Way Home
(1997) - Vánoční koleda
(1997) - Two Weeks from Sunday
(1997) - Přestávka (TV seriál)
(1997) - Odveta
(1997) - The Great Escapes of World War II (TV seriál)
(1997) - The Fanatics
(1997) - Dog's Best Friend
(1997) - Basil
(1997) - Academy Boyz
(1996) - Tell the Truth and Run: George Seldes and the American Press
(1996) - Spider-Man: Sins of the Fathers
(1996) - Příběh o Santa Clausovi
(1996) - Gone in the Night
(1996) - Gargoyles: The Goliath Chronicles (TV seriál)
(1996) - Bruno the Kid (TV seriál)
(1995) - Zlatovláska a tři medvědi
(1995) - Svengoolie (TV seriál)
(1995) - The Golem
(1995) - Gargoyles: The Heroes Awaken
(1995) - Freakazoid! (TV seriál)
(1994) - Thunder Alley (TV seriál)
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Kouzelný školní autobus (TV seriál)
(1994) - Higher Education (TV seriál)
(1994) - Higher Education
(1994) - Gargoyles (TV seriál)
(1993) - Hlavní zprávy
(1993) - Gypsy
(1993) - Down on the Waterfront
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Earth and the American Dream
(1992) - Trýznivé pochybnosti
(1992) - Rybí policie (TV seriál)
(1992) - The Real Story of Happy Birthday to You
(1992) - Hearts Afire (TV seriál)
(1992) - Batman (TV seriál)
(1991) - Mary Tyler Moore: The 20th Anniversary Show
(1991) - Vyměněné osudy
(1991) - Silent Motive
(1991) - JFK
(1991) - Ano, Virginie, Santa Claus je
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
(1990) - Sněhurka a jak to bylo dál
(1990) - Poldové a lupiči
(1990) - Do poslední pence (TV seriál)
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - Images for Export
(1988) - Přátelství ve Vídni
(1988) - Moon Over Parador
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Pinocchio a vládce noci
(1987) - Cracked Up
(1987) - The Bronx Zoo (TV seriál)
(1986) - Vital Signs
(1986) - Kate's Secret
(1986) - The Christmas Star
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Tender Is the Night (TV seriál)
(1984) - Off the Rack (TV seriál)
(1984) - Donald Duck's 50th Birthday

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.11.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ed Asner 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ed Asner - herec

se narodil 15.11.1929 ve městě Kansas City, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ed Asner

Dnes se narodili
Česká republika Zlata Adamovská
(*1959) herečka, dabérka

Česká republika David Vávra
(*1957) herec, spisovatel, architekt

Francie Juliette Binoche
(*1964) herečka

Itálie Ornella Muti
(*1955) herečka, modelka

Rusko Vjačeslav Michajlovič Molotov
(*1890) drsný politik nazývaný Stalinovo kladivo


Ed Asner
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
22°39’
1
 
LunaLuna:
Býk
2°43’
6
 
MerkurMerkur:
Štír
15°38’
1
 
VenušeVenuše:
Štír
2°40’
12
 
MarsMars:
Štír
27°48’
1
 
JupiterJupiter:
Blíženci
13°44’
8
R
SaturnSaturn:
Střelec
28°24’
2
 
UranUran:
Beran
7°52’
5
R
NeptunNeptun:
Panna
3°27’
10
 
PlutoPluto:
Rak
19°29’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
11°23’
7
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°46’
3
 
CheirónCheirón:
Býk
11°28’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
29°32’
7
Domy:
Štír
9°36’
Býk
9°36’
2:
Střelec
8°37’
8:
Blíženci
8°37’
3:
Kozoroh
11°46’
9:
Rak
11°46’
Vodnář
17°03’
Lev
17°03’
5:
Ryby
19°46’
Panna
19°46’
6:
Beran
17°10’
Váhy
17°10’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
28°19’
11
Slun./Luna:
Vodnář
12°41’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sharon Stone
(*1958) herečka

Spojené státy Chuck Norris
(*1940) herec, akční hrdina

Česká republika Kryštof Hádek
(*1982) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932) herec, dabér

Česká republika Lenka Krobotová
(*1977) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Charles Bukowski
(*1920 - 1994) spisovatel, básník

Norsko Geir Ivarsøy
(*1957 - 2006) programátor, zakladatel Opera software

Německo Žofie Saská
(*1845 - 1867) saská princezna, bavorská vévodkyně

Česká republika Jindřich Goetz
(*1939 - 2016) filmový architekt, rektor FAMO

Německo Frank Wedekind
(*1864 - 1918) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »