Ed O'Neill wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ed O'Neill
(Edward O'Neill)

Pohlaví:
Muž
Narození:
12.4. 1946 - 21:15h
Místo:
Youngstown, Ohio
Země:
Věk:
76 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Ed O'Neill - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Penfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
12.4.1946 - 21:15  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.4.1946 - 02:15  
US, Youngstown:
41°6' s.š., 80°39' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ed O'Neill 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Ed O'Neill
datum narození 12.4.1946
(herec, instagram)

Ed O'Neill - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Hledá se Dory
(2015) - Traficant: The Congressman of Crimetown
(2015) - Vincentův svět
(2013) - Real Husbands of Hollywood
(2013) - Milius
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - FOX 25th Anniversary Special
(2012) - Já, Bruce Lee
(2012) - Raubíř Ralf
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Kick Buttowski: Hrdina předměstí (TV seriál)
(2009) - Kevin Pollak's Chat Show
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Star-ving (TV seriál)
(2008) - Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
(2008) - Červený pás
(2007) - John ze Cincinnati (TV seriál)
(2006) - Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Pravidla boje
(2004) - In the Game
(2003) - Ženatý se závazky - Setkání po letech
(2003) - Dragnet (TV seriál)
(2002) - 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
(2001) - Married... with Children: The E! True Hollywood Story
(2001) - Dva muži a batole
(2001) - Big Apple (TV seriál)
(2000) - Šťastná čísla
(2000) - Desáté království (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Sběratel kostí
(1998) - Bundymania
(1997) - Zázračný běžec
(1997) - Labyrint lží
(1995) - T.A.J.U.P.L.N.Ý. svět
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Malí obři
(1994) - Lanaři
(1993) - Waynův svět 2
(1993) - Nick's Game
(1992) - Backstage with the Bundys
(1992) - Wayneův svět
(1992) - Please Watch the Jon Lovitz Show
(1991) - Top of the Heap (TV seriál)
(1991) - Dutch aneb Bláznivá cesta
(1991) - Boj o Jenny
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - The Earth Day Special
(1990) - Zátiší Summit Bluff
(1990) - A Very Retail Christmas
(1990) - In Living Color (TV seriál)
(1990) - Dobrodružství Forda Fairlanea
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - Špatně zorganizovaná loupež
(1989) - K-9, můj přítel se studeným čumákem
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1988) - Police Story: Gladiator School
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Right to Die
(1986) - A Winner Never Quits
(1986) - Detektiv Doyle
(1985) - Saturday Night's Main Event
(1985) - The Equalizer (TV seriál)
(1985) - Spenser: For Hire (TV seriál)
(1985) - Braker
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - When Your Lover Leaves
(1982) - Late Night with David Letterman
(1982) - Supervisors
(1982) - Farrellová pro lidi
(1981) - Žoldáci
(1980) - Na lovu
(1980) - The Day the Women Got Even
(1970) - All My Children (TV seriál)
(1964) - Another World (TV seriál)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.4.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ed O'Neill 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ed O'Neill - herec

se narodil 12.4.1946 ve městě Youngstown, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ed O'Neill

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Ed O'Neill
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
22°33’
5
 
LunaLuna:
Panna
14°19’
10
 
MerkurMerkur:
Ryby
28°19’
4
 
VenušeVenuše:
Býk
9°55’
6
 
MarsMars:
Rak
25°55’
9
 
JupiterJupiter:
Váhy
22°28’
11
R
SaturnSaturn:
Rak
18°27’
8
 
UranUran:
Blíženci
14°32’
7
 
NeptunNeptun:
Váhy
6°50’
11
R
PlutoPluto:
Lev
9°27’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
24°04’
8
R
Černá LunaLilith:
Štír
27°32’
1
 
CheirónCheirón:
Váhy
17°48’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
28°13’
8
Domy:
Štír
20°00’
Býk
20°00’
2:
Střelec
20°05’
8:
Blíženci
20°05’
3:
Kozoroh
25°15’
9:
Rak
25°15’
Ryby
1°45’
Panna
1°45’
5:
Beran
3°39’
Váhy
3°39’
6:
Beran
29°12’
Váhy
29°12’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
10°53’
11
Slun./Luna:
Rak
3°26’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George Oppenheimer
(*1900 - 1977) scénárista

Česká republika Jiří Adamíra
(*1926 - 1993) herec

Německo Konstantin von Neurath
(*1873 - 1956) generál, diplomat

Česká republika Miki Volek
(*1943 - 1996) zpěvák, hudebník

Itálie Diego Fabbri
(*1911 - 1980) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »