Eddie Albert wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eddie Albert
(Edward Albert Heimberger)

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.4. 1906 - 11:30h
Místo:
Rock Island, Illinois
Země:
Věk:
† 99 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Eddie Albert - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
22.4.1906 - 11:30  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
22.4.1906 - 17:30  
US, Rock Island:
41°30' s.š., 90°34' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eddie Albert 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Eddie Albert
datum narození 22.4.1906
(herec, instagram)

Eddie Albert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2003) - 50 Greatest TV Animals
(2003) - The Desilu Story
(2002) - Ten kluk bude točit
(2002) - Remembering 'Roman Holiday'
(2001) - War Stories with Oliver North (TV seriál)
(1999) - The Rodgers & Hart Story: Thou Swell, Thou Witty
(1998) - Intimate Portrait: Eva Gabor
(1998) - Frank Sinatra: The E! True Hollywood Story
(1997) - Extreme Ghostbusters (TV seriál)
(1995) - The Barefoot Executive
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1994) - Headless!
(1994) - Death Valley Memories
(1993) - Time Trax (TV seriál)
(1992) - The Golden Palace (TV seriál)
(1991) - The Girl from Mars
(1990) - Return to Green Acres
(1989) - Velkofilm
(1989) - Brenda Starr
(1988) - War and Remembrance (TV seriál)
(1987) - Turnaround
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1987) - Mercy or Murder?
(1986) - Vražda v uniformě
(1985) - Vedoucí místo
(1985) - The Walt Disney Comedy and Magic Revue
(1985) - Stitches
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - In Like Flynn
(1984) - Útěk ze sna
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1984) - Burning Rage
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1983) - The Demon Murder Case
(1982) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1982) - Rooster
(1982) - Beyond Witch Mountain
(1982) - Ano, Giorgio
(1982) - The Act
(1981) - Yesterday
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - Take This Job and Shove It
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1981) - Peter and Paul
(1981) - The Oklahoma City Dolls
(1981) - Goliath Awaits
(1980) - Trouble in High Timber Country
(1980) - Jak vyzrát na vysoké životní náklady
(1980) - Foolin' Around
(1980) - Beulah Land (TV seriál)
(1979) - Hranice
(1979) - Concorde - Letiště 1979
(1978) - The Word (TV seriál)
(1978) - Katastrofa letu 401
(1978) - Evening in Byzantium
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1976) - Moving Violation
(1976) - Birch Interval
(1975) - Whiffs
(1975) - Útěk na čarodějnou horu
(1975) - The Devil's Rain
(1975) - Switch
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - Promise Him Anything
(1975) - Podivná spravedlnost
(1974) - The Take
(1974) - Nejtěžší yard
(1974) - McQ
(1974) - Benjamin Franklin: The Ambassador
(1974) - Benjamin Franklin (TV seriál)
(1973) - The Borrowers
(1972) - The Lorax
(1972) - Kung Fu (TV seriál)
(1972) - Fireball Forward
(1972) - Dobyvatel srdcí
(1971) - See the Man Run
(1971) - Columbo: Semínko pochyb
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1968) - Mouse On the Mayflower
(1967) - The Pat Boone Show
(1966) - 7 Women
(1965) - The Party's Over
(1965) - Green Acres (TV seriál)
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - The Rogues (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Zázračná záchrana bílých hřebců
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - The Greatest Show on Earth (TV seriál)
(1963) - Petticoat Junction (TV seriál)
(1963) - Mr. Novak (TV seriál)
(1963) - The Lieutenant (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Captain Newman, M.D.
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1962) - Wide Country (TV seriál)
(1962) - Who's Got the Action?
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - The Beverly Hillbillies (TV seriál)
(1962) - Sam Benedict (TV seriál)
(1962) - Nejdelší den
(1962) - Madison Avenue
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1961) - The DuPont Show of the Week
(1961) - Password
(1961) - The Young Doctors
(1961) - The Two Little Bears
(1961) - The Spiral Staircase
(1961) - Theatre '62 (TV seriál)
(1961) - Frontier Circus (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)
(1959) - The David Niven Show (TV seriál)
(1959) - Startime (TV seriál)
(1959) - Riverboat (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Beloved Infidel
(1959) - The Ballad of Louie the Louse
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - The Roots of Heaven
(1958) - The Gun Runners
(1958) - Orders to Kill
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Sun Also Rises
(1957) - The Joker Is Wild
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Goodyear Theatre (TV seriál)
(1956) - The Patrice Munsel Show
(1956) - Operation Teahouse
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Útok!
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - Our Mr. Sun
(1956) - Čajovna U srpnového měsíce
(1955) - TV Reader's Digest (TV seriál)
(1955) - The Girl Rush
(1955) - The Alcoa Hour (TV seriál)
(1955) - Oklahoma
(1955) - I'll Cry Tomorrow
(1955) - The Chocolate Soldier
(1955) - Front Row Center (TV seriál)
(1955) - A Connecticut Yankee
(1954) - Studio 57 (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
(1953) - Season's Greetings
(1953) - Prázdniny v Římě
(1953) - On Your Account (TV seriál)
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1953) - The Eddie Albert Show (TV seriál)
(1952) - Leave It to Larry (TV seriál)
(1952) - Carrie
(1952) - Actor's and Sin
(1951) - You're in the Navy Now
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Meet Me After the Show
(1951) - Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
(1950) - Your Show of Shows
(1950) - The Fuller Brush Girl
(1950) - Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1950) - Danger (TV seriál)
(1949) - Suspense (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town
(1948) - You Gotta Stay Happy
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1948) - The Ford Theatre Hour (TV seriál)
(1948) - The Dude Goes West
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1948) - Every Girl Should Be Married
(1947) - Time Out of Mind
(1947) - Smash-Up: The Story of a Woman
(1947) - The Perfect Marriage
(1947) - Neporažená
(1947) - Hit Parade of 1947
(1946) - Strange Voyage
(1946) - Rendezvous with Annie
(1946) - Lights Out (TV seriál)
(1943) - Screen Snapshots Series 23, No. 1: Hollywood in Uniform
(1943) - Lady Bodyguard
(1943) - Ladies' Day
(1943) - Bombardier
(1942) - Treat 'Em Rough
(1942) - Eagle Squadron
(1941) - Thieves Fall Out
(1941) - The Wagons Roll at Night
(1941) - The Great Mr. Nobody
(1941) - Out of the Fog
(1941) - Four Mothers
Eddie Albert - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.4.1906 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eddie Albert 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eddie Albert - herec

se narodil 22.4.1906 ve městě Rock Island, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eddie Albert

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) herec, režisér

Česká republika Pavel Trávníček
(*1950) herec, moderátor

Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senátorka usa, kandidátka na prezidentský post v usa

Francie Georges Danton
(*1759) francouzský právník a politik

Velká Británie Cary Elwes
(*1962) herec


Eddie Albert
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
1°39’
10
 
LunaLuna:
Beran
21°17’
9
 
MerkurMerkur:
Beran
8°11’
9
 
VenušeVenuše:
Býk
18°27’
10
 
MarsMars:
Býk
25°49’
10
 
JupiterJupiter:
Blíženci
7°50’
11
 
SaturnSaturn:
Ryby
11°47’
8
 
UranUran:
Kozoroh
8°27’
6
R
NeptunNeptun:
Rak
7°55’
12
 
PlutoPluto:
Blíženci
21°07’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
17°12’
1
R
Černá LunaLilith:
Býk
20°55’
10
 
CheirónCheirón:
Vodnář
12°20’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
26°21’
12
Domy:
Lev
6°43’
Vodnář
6°43’
2:
Lev
27°06’
8:
Vodnář
27°06’
3:
Panna
22°04’
9:
Ryby
22°04’
Váhy
23°33’
Beran
23°33’
5:
Střelec
0°18’
Blíženci
0°18’
6:
Kozoroh
6°10’
Rak
6°10’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
15°08’
11
Slun./Luna:
Beran
26°28’
10


Zítra slaví narozeniny
Itálie Roberto Benigni
(*1952) herec, scénárista, režisér

Velká Británie John Cleese
(*1939) herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) umělec, malíř a sochař popartu

Singapur Vanessa Mae
(*1978) houslistka, zpěvačka

Česká republika Václav Noid Bárta
(*1980) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Filipovský
(*1907 - 1993) herec, dabér

Česká republika Miloslav Švandrlík
(*1932 - 2009) spisovatel

Česká republika Irena Kačírková
(*1925 - 1985) herečka

Itálie Carlo Collodi
(*1826 - 1890) italský novinář a spisovatel

Spojené státy Jerry Haynes
(*1927 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »