Eddie Marsan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eddie Marsan
(Edward Maurice Charles Marsan)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Stepney, London
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec

Eddie Marsan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.6.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eddie Marsan 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Eddie Marsan
datum narození 9.6.1968
(herec, instagram)

Eddie Marsan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Jungle Book: Origins
(2017) - Felt
(2016) - The Limehouse Golem
(2016) - Consider Yourself
(2016) - A Kind of Murder
(2015) - Hunted
(2015) - River (TV seriál)
(2015) - Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
(2015) - Diagnóza: Šampión
(2014) - X+Y
(2014) - God's Pocket
(2013) - Zátiší
(2013) - U Konce světa
(2013) - Sviňák
(2013) - Southcliffe (TV seriál)
(2013) - Ray Donovan (TV seriál)
(2013) - Jack a obři
(2012) - Úprkem
(2012) - Sněhurka a lovec
(2012) - Playhouse uvádí (TV seriál)
(2012) - Nejlepší muži
(2012) - Já, Anna
(2012) - In Love with Wilde
(2011) - Válečný kůň
(2011) - Tyranosaurus
(2011) - Sherlock Holmes: Hra stínů
(2011) - Junkhearts
(2010) - Muž a kluk
(2010) - Moby Dick
(2010) - Londýnský gangster
(2010) - Dive
(2010) - Detektiv Thorne: Ospalá dívka (TV seriál)
(2010) - Detektiv Thorne: Nesmělý muž (TV seriál)
(2009) - Zmizení Alice Creedové
(2009) - Vraždy v Yorkshiru: 1980
(2009) - Vraždy v Yorkshiru: 1974
(2009) - Sherlock Holmes
(2009) - Heartless
(2008) - 39 stupňů
(2008) - Malá Dorritka (TV seriál)
(2008) - Já a Orson Welles
(2008) - Happy-Go-Lucky
(2008) - Hancock
(2008) - Criminal Justice (TV seriál)
(2008) - Bůh před soudem
(2008) - Bázlivé srdce
(2007) - Chci to!
(2007) - Grow Your Own
(2006) - Rok '66
(2006) - Mission: Impossible III
(2006) - Miami Vice
(2006) - Iluzionista
(2005) - V jako Vendeta
(2005) - Tajemství slov
(2005) - Poslední kat
(2005) - Popravčí
(2005) - Nový svět
(2005) - Friends and Crocodiles
(2005) - Beowulf: Král barbarů
(2004) - Zločinecká mysl
(2004) - Vera Drake - Žena dvou tváří
(2004) - The Rocket Post
(2004) - Quite Ugly One Morning
(2004) - Guns, Money and Homecooking
(2004) - The Baader Meinhof Gang Show
(2003) - 21 gramů
(2003) - Život potom
(2003) - Nestoudník
(2003) - Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
(2003) - Grass (TV seriál)
(2003) - Coming Up (TV seriál)
(2002) - Post
(2002) - Gangy New Yorku
(2001) - Opičí král
(2001) - Císařovy nové šaty
(2001) - Bunkr
(2000) - Peaches
(2000) - Nejlepší gangster
(1999) - Vyšetřování naslepo
(1999) - Plastic Man
(1999) - Mad Cows
(1999) - Letošní láska
(1999) - Janice Beard: 45 Words Per Minute
(1998) - Zločin a trest
(1998) - You Are Here
(1998) - B. Monkey
(1997) - Muž, který věděl příliš málo
(1997) - More Is Less
(1997) - Get Well Soon (TV seriál)
(1995) - Game On! (TV seriál)
(1990) - The Piglet Files (TV seriál)
(1984) - Poldové (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.6.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eddie Marsan 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eddie Marsan - herec

se narodil 9.6.1968 ve městě Stepney, London, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eddie Marsan

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Eddie Marsan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
18°41’
 
LunaLuna:
Štír
29°33’
 
MerkurMerkur:
Rak
1°37’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
15°42’
 
MarsMars:
Blíženci
22°04’
 
JupiterJupiter:
Lev
29°10’
 
SaturnSaturn:
Beran
22°46’
 
UranUran:
Panna
25°05’
 
NeptunNeptun:
Štír
24°31’
R
PlutoPluto:
Panna
20°11’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
15°29’
R
Černá LunaLilith:
Býk
28°58’
 
CheirónCheirón:
Beran
3°04’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »