Eddie Vedder wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eddie Vedder
(Edward Louis Severson III)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Evanston, Illinois
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
skladatel, zpěvák, kytarista

Eddie Vedder - Horoskop, Skladatelská filmografie

Datum narození:
23.12.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eddie Vedder 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Eddie Vedder
datum narození 23.12.1964
(skladatel, zpěvák, kytarista, instagram)

Eddie Vedder - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Eddie Vedder - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Glamour & the Squalor
(2015) - Global Citizen Festival 2015 (koncert)
(2014) - R.E.M. by MTV
(2013) - 12-12-12
(2013) - Made in America
(2012) - 12-12-12: The Concert for Sandy Relief (koncert)
(2011) - Pearl Jam Twenty
(2011) - Conan O'Brien Can't Stop
(2011) - Eddie Vedder – Water on the Road
(2010) - Skutečný zločin s Aphroditou Jonesovou
(2009) - The People Speak
(2008) - VH1 Rock Honors: The Who
(2008) - Song Sung Blue
(2007) - Úžasná cesta: příběh The Who
(2007) - Pearl Jam: Imagine in Cornice - Live in Italy 2006 (koncert)
(2007) - Kapitán Mike křižuje Ameriku
(2007) - Neuvěřitelný život rockera Coxe
(2007) - Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
(2004) - Ramones Raw
(2004) - National Anthem: Inside the Vote for Change Concert Tour
(2003) - Pearl Jam: Live at the Showbox (koncert)
(2003) - Pearl Jam: Live at the Garden (koncert)
(2003) - End of the Century
(2003) - Brian Wilson on Tour
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Pearl Jam: Touring Band 2000 (koncert)
(2001) - Last Party 2000
(2000) - The Who Live at the Royal Albert Hall (koncert)
(1998) - Pearl Jam: Single Video Theory
(1997) - We're Outta Here!
(1997) - VH1 Storytellers (TV seriál)
(1996) - Hype!
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - MTV Video Music Awards 1993
(1993) - Bob Dylan: 30th Anniversary Concert Celebration (koncert)
(1992) - Temple of the Dog: Hunger Strike (hudební videoklip)
(1992) - Unplugged: Pearl Jam (koncert)
(1992) - Singles
(1985) - American Masters (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.12.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eddie Vedder 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eddie Vedder - skladatel, zpěvák, kytarista

se narodil 23.12.1964 ve městě Evanston, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eddie Vedder

Dnes se narodili
Spojené státy Martin Sheen
(*1940) herec

Česká republika Vítězslav Jandák
(*1947) herec, politik, 6. ministr kultury ČR

Mexiko Dolores del Rio
(*1904) herečka

Spojené státy James Hetfield
(*1963) zpěvák, skladatel, kytarista, zakládající člen kapely Metallica

Slovensko Štefan Margita
(*1956) operní zpěvák (tenorista)


Eddie Vedder
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
1°42’
 
LunaLuna:
Panna
2°32’
 
MerkurMerkur:
Střelec
21°14’
R
VenušeVenuše:
Střelec
5°14’
 
MarsMars:
Panna
21°11’
 
JupiterJupiter:
Býk
16°39’
R
SaturnSaturn:
Ryby
0°33’
 
UranUran:
Panna
14°50’
R
NeptunNeptun:
Štír
19°04’
 
PlutoPluto:
Panna
16°19’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
22°25’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
8°12’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°32’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
8xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Vlastimil Zavřel
(*1954) herec

Česká republika Jáchym Topol
(*1962) básník a experimentující prozaik

Spojené státy Louis Armstrong
(*1901) zpěvák, trumpetista

Česká republika Ludvík Očenášek
(*1872) konstruktér, vynálezce, scénárista

Spojené státy Barack Obama
(*1961) prezident USA


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ida Lupino
(*1918 - 1995) herečka, režisérka

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918 - 2008) prozaik

Česká republika Simona Monyová
(*1967 - 2011) spisovatelka zavražděná manželem

Spojené státy Black Jack Bouvier
(*1891 - 1957) burzovní makléř, otec Jacqueline Kennedy

Spojené státy Bubba Smith
(*1945 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »