Edmund Gwenn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Edmund Gwenn
(Edmund John Kellaway)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vale of Glamorgan
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Edmund Gwenn - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.9.1875 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Edmund Gwenn 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Edmund Gwenn
datum narození 26.9.1875
(herec, instagram)

Edmund Gwenn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - The Trouble with Harry Isn't Over
(1979) - The Horror Show
(1964) - Ensign Pulver
(1956) - Calabuch
(1955) - Potíže s Harrym
(1955) - It's a Dog's Life
(1954) - Them!
(1954) - The Student Prince
(1953) - The Bigamist
(1953) - Mister Scoutmaster
(1952) - Something for the Birds
(1952) - Sally and Saint Anne
(1952) - Les Miserables
(1952) - Bonzo Goes to College
(1951) - Peking Express
(1950) - The Frank Sinatra Show
(1950) - Pretty Baby
(1950) - Mister 880
(1950) - Louisa
(1950) - For Heaven's Sake
(1950) - A Woman of Distinction
(1949) - Challenge to Lassie
(1948) - Some of the Best
(1948) - Lassie: Rodné stráně
(1948) - Apartment for Peggy
(1947) - Zázrak v New Yorku
(1947) - Thunder in the Valley
(1947) - Life with Father
(1947) - Green Dolphin Street
(1946) - Undercurrent
(1946) - Of Human Bondage
(1945) - She Went to the Races
(1945) - Dangerous Partners
(1945) - Bewitched
(1944) - Between Two Worlds
(1943) - The Meanest Man in the World
(1943) - Lassie se vrací
(1943) - Forever and a Day
(1942) - A Yank at Eton
(1941) - Scotland Yard
(1941) - One Night in Lisbon
(1941) - Cheers for Miss Bishop
(1941) - Charley's Aunt
(1941) - Ďábel a slečna Jonesová
(1940) - Zahraniční dopisovatel
(1940) - The Earl of Chicago
(1940) - The Doctor Takes a Wife
(1940) - Pýcha a předsudek
(1940) - An Englishman's Home
(1939) - Happy Families
(1939) - Cheer Boys Cheer
(1938) - South Riding
(1938) - Penny Paradise
(1938) - Američan v Oxfordu
(1937) - Theatre Parade (TV seriál)
(1937) - Nad Irskem hřmí
(1936) - The Walking Dead
(1936) - Mad Holiday
(1936) - Laburnum Grove
(1936) - Anthony Adverse
(1936) - All American Chump
(1935) - The Bishop Misbehaves
(1935) - Sylvia Scarlett
(1934) - Warn London
(1934) - Waltzes from Vienna
(1934) - Wakefield, the City Man
(1934) - Spring in the Air
(1934) - Passing Shadows
(1934) - Java Head
(1934) - Father and Son
(1933) - Vyzvědačka
(1933) - The Good Companions
(1933) - Smithy
(1933) - Marooned
(1933) - Channel Crossing
(1933) - Friday the Thirteenth
(1933) - Early to Bed
(1933) - Cash
(1932) - Tell Me Tonight
(1932) - Money for Nothing
(1932) - Love on Wheels
(1932) - Lord Babs
(1932) - Frail Women
(1932) - Condemned to Death
(1932) - The Admiral's Secret
(1931) - How He Lied to Her Husband
(1931) - Hindle Wakes
(1931) - Boj na nůž
(1921) - The Skin Game
(1920) - Unmarried
(1916) - The Real Thing at Last

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.


Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.9.1875 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Edmund Gwenn 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Edmund Gwenn - herec

se narodil 26.9.1875 ve městě Vale of Glamorgan, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Edmund Gwenn

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Edmund Gwenn
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
2°58’
 
LunaLuna:
Lev
26°38’
 
MerkurMerkur:
Váhy
26°28’
 
VenušeVenuše:
Váhy
3°49’
 
MarsMars:
Kozoroh
12°54’
 
JupiterJupiter:
Štír
3°41’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
20°02’
R
UranUran:
Lev
18°24’
 
NeptunNeptun:
Býk
2°25’
R
PlutoPluto:
Býk
23°27’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
8°27’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
6°57’
 
CheirónCheirón:
Beran
25°01’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »