Eli Roth wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eli Roth
(Eli Raphael Roth)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.4. 1972 - 12:39h
Místo:
Boston, Massachusetts
Země:
Věk:
49 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Eli Roth - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
18.4.1972 - 12:39  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.4.1972 - 17:39  
US, Boston:
42°22' s.š., 71°4' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eli Roth 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Eli Roth
datum narození 18.4.1972
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Eli Roth - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Cabin Fever
(2015) - Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made
(2015) - Eaten Alive! The Rise and Fall of the Italian Cannibal Film
(2014) - Why Horror?
(2014) - The Go-Go Boys: The Inside Story of Cannon Films
(2014) - Clown
(2013) - The Return of Return of the Jedi: 30 Years and Counting
(2012) - Rock of Ages
(2012) - Pěsti ze železa
(2012) - Aftershock
(2011) - The Splat Pack
(2011) - Scream: The Inside Story
(2011) - Cormanův svět
(2011) - Comic-Con Episode Four: A Fan's Hope
(2010) - Scream Awards 2010
(2010) - The United Monster Talent Agency
(2010) - Piraňa 3D
(2009) - Spike's Guys Choice
(2009) - Direct Your Own Damn Movie!
(2009) - Nedívej se nahoru
(2009) - Hanebný pancharti
(2008) - Trailers from Hell
(2008) - Starz Inside: Fantastic Flesh
(2008) - Pure Cinema: Through the Eyes of the Master
(2008) - In the Master's Shadow: Hitchcock's Legacy
(2007) - Scream Awards 2007
(2007) - 07 Spaceys
(2007) - Hostel Part II: The Next Level
(2007) - Hostel Part II: A Legacy of Torture
(2007) - Heckler
(2007) - Grindhouse: Thanksgiving
(2007) - Grindhouse: Auto zabiják
(2006) - 50 Films to See Before You Die
(2006) - 30 Even Scarier Movie Moments (TV seriál)
(2006) - The Shark Is Still Working
(2006) - Rozpitvaný Hostel
(2006) - Les Nouveaux visages de la peur
(2006) - Inside the Asylum: The Making of '2001 Maniacs'
(2005) - The Perfect Scary Movie
(2005) - Make Your Own Damn Movie!
(2005) - 2001 maniaků
(2005) - Hostel
(2004) - The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)
(2004) - Cabin Fever: Beneath the Skin
(2004) - Tales from the Crapper
(2004) - Cabin Fever: Family Friendly Version
(2003) - Nahnilý ovoce
(2002) - Cabin Fever
(2000) - Toxický mstitel 4: Masakr ve městě
(1999) - Terror Firmer
(1999) - Chowdaheads (TV seriál)
(1996) - Dvě tváře lásky

Eli Roth - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Eli Roth - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Eli Roth - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.4.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eli Roth 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eli Roth - herec, scénárista, režisér

se narodil 18.4.1972 ve městě Boston, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eli Roth

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Eli Roth
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
28°46’
9
 
LunaLuna:
Rak
6°20’
11
 
MerkurMerkur:
Beran
4°34’
8
 
VenušeVenuše:
Blíženci
14°03’
10
 
MarsMars:
Blíženci
14°39’
10
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
8°15’
5
 
SaturnSaturn:
Blíženci
4°38’
10
 
UranUran:
Váhy
15°44’
3
R
NeptunNeptun:
Střelec
4°47’
4
R
PlutoPluto:
Panna
29°58’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
0°52’
6
R
Černá LunaLilith:
Štír
6°06’
3
 
CheirónCheirón:
Beran
14°11’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
29°13’
3
Domy:
Lev
21°39’
Vodnář
21°39’
2:
Panna
13°18’
8:
Ryby
13°18’
3:
Váhy
10°12’
9:
Beran
10°12’
Štír
13°03’
Býk
13°03’
5:
Střelec
19°09’
Blíženci
19°09’
6:
Kozoroh
22°50’
Rak
22°50’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
2°21’
11
Slun./Luna:
Blíženci
2°33’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »