Elias Koteas wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Elias Koteas

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Montréal, Québec
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Elias Koteas - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
11.3.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Elias Koteas 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Elias Koteas
datum narození 11.3.1961
(herec, instagram)

Elias Koteas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Chicago P.D. (TV seriál)
(2013) - Poslední dny na Marsu
(2013) - Podfukáři
(2013) - Jake a Jake
(2013) - Devil's Knot
(2012) - Chicago Fire (TV seriál)
(2011) - Zahulíme, uvidíme 3
(2011) - Winnie Mandela
(2011) - The Killing (TV seriál)
(2011) - Lights Out (TV seriál)
(2011) - Dům snů
(2011) - Combat Hospital (TV seriál)
(2010) - Vrah ve mně
(2010) - Tři zahrady za domem
(2010) - Prokletý ostrov
(2010) - Píseň mého srdce
(2010) - Die
(2010) - Ať vejde ten pravý
(2009) - Hrůza v Connecticutu
(2009) - Defendor
(2009) - Čtvrtý druh
(2008) - Temné ulice
(2008) - Přicházím s deštěm
(2008) - Podivuhodný případ Benjamina Buttona
(2008) - Milenci
(2007) - Val Lewton: The Man in the Shadows
(2007) - Zodiac
(2007) - Prisoner
(2007) - Odstřelovač
(2007) - Dívka v parku
(2006) - Vlci
(2005) - Golfový sen
(2005) - The Big Empty
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Traffic (TV seriál)
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2002) - Rosy-Fingered Dawn: a Film on Terrence Malick
(2002) - Simone
(2002) - Protiúder
(2002) - Ararat
(2001) - Rána do srdce
(2001) - Novocaine
(2000) - Tanečnice od Modrého leguána
(2000) - Harrisonovy květy
(2000) - Ďábel přichází
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1998) - Tenká červená linie
(1998) - Polibek
(1998) - Nadaný žák
(1998) - Divorce: A Contemporary Western
(1998) - Anděl smrti
(1997) - Gattaca
(1996) - Hit Me
(1996) - Crash
(1995) - Sladký čas
(1995) - Power of Attorney
(1995) - Boží armáda
(1994) - Exotica
(1994) - Camilla
(1993) - Želví nindžové III
(1993) - Cyborg 2 - Skleněný stín
(1992) - Chain of Desire
(1992) - The Habitation of Dragons
(1992) - Contact
(1991) - Odhadce
(1990) - Želví nindžové
(1990) - Tulácké sny
(1990) - Kdopak to mluví 2
(1990) - Jako anděl
(1990) - Hodiny zoufalství
(1989) - Malarek
(1989) - Friends, Lovers, & Lunatics
(1989) - Červené jako krev
(1988) - Úplněk v modré vodě
(1988) - Tucker: Člověk a jeho sen
(1988) - Onassis - nejbohatší muž světa
(1988) - Manželské etudy
(1987) - Zahrady z kamene
(1987) - Báječná chvíle
(1985) - Private Sessions
(1985) - One Magic Christmas
Elias Koteas - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.3.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Elias Koteas 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Elias Koteas - herec

se narodil 11.3.1961 ve městě Montréal, Québec, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Elias Koteas

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926) herec

Česká republika Karel Gott
(*1939) zpěvák

Itálie Lino Ventura
(*1919) herec

Švédsko Ingmar Bergman
(*1918) režisér, herec

Česká republika Michal David
(*1960) zpěvák, skladatel


Elias Koteas
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
20°40’
 
LunaLuna:
Kozoroh
8°40’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
25°20’
 
VenušeVenuše:
Beran
27°26’
 
MarsMars:
Rak
5°50’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
29°17’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
27°09’
 
UranUran:
Lev
22°38’
R
NeptunNeptun:
Štír
11°06’
R
PlutoPluto:
Panna
6°30’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°39’
R
Černá LunaLilith:
Lev
4°18’
 
CheirónCheirón:
Ryby
3°15’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Forest Whitaker
(*1961) herec, režisér

Dánsko Brigitte Nielsen
(*1963) herečka, zpěvačka, modelka, moderátorka

Spojené státy Brian Austin Green
(*1973) herec, režisér

Německo Diane Kruger
(*1976) herečka, modelka

Velká Británie Ian Curtis
(*1956) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Ivana Trump
(*1949 - 2022) modelka, milionářka

Spojené státy Billy the Kid
(*1859 - 1881) americký psanec a střelec

Česká republika Alfons Mucha
(*1860 - 1939) secesní malíř, grafik, designér

Švýcarsko Grock
(*1880 - 1959) klaun, skladatel, hudebník

Monako Léo Ferré
(*1916 - 1993) zpěvák, skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »