Ellen Barkin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ellen Barkin
(Ellen Rona Barkin)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herečka

Ellen Barkin - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
16.4.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ellen Barkin 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Ellen Barkin
datum narození 16.4.1954
(herečka, instagram)

Ellen Barkin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Hands of Stone
(2014) - The Cobbler
(2014) - Happyish (TV seriál)
(2013) - Very Good Girls
(2012) - Comedy Central Roast of Roseanne
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - Úplně normální (TV seriál)
(2011) - The 65th Annual Tony Awards
(2011) - Po svém
(2011) - A Mann's World
(2011) - Další šťastný den
(2010) - Utajená operace
(2010) - Twelve
(2010) - Rok na hovno
(2010) - Chameleon
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Slzy radosti
(2009) - Nejlepší z Brooklynu
(2007) - Dannyho parťáci 3
(2005) - Nevěřte mužům
(2004) - Palindromy
(2004) - Osobní prohlídka
(2004) - Nesnáší mne
(2001) - Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
(2001) - Animální přitažlivost
(2000) - Zločin a trest na předměstí
(2000) - Stopy vraha
(1999) - Malí velcí podvodníci
(1999) - Krása na zabití
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Strach a hnus v Las Vegas
(1997) - Leute heute
(1997) - Before Women Had Wings
(1996) - "Mrtvý" boss
(1996) - Fanatik
(1995) - 67. Annual Academy Awards
(1995) - Lháři
(1995) - Divoký Bill
(1993) - Dospívání po americku
(1992) - Mac
(1992) - Když má muž problémy
(1992) - Cesta na západ
(1991) - Proměna
(1989) - Moře lásky
(1989) - Fešák Johnny
(1988) - Výkupné
(1987) - Siesta
(1987) - Láska nebeská
(1986) - Policie z New Orleans
(1986) - Msta
(1986) - Mimo zákon
(1986) - Květ pouště
(1985) - Terminal Choice
(1984) - The Princess Who Had Never Laughed
(1984) - Postrach Joe Moran
(1984) - Harry a syn
(1984) - Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
(1983) - Tender Mercies
(1983) - Enormous Changes at the Last Minute
(1983) - Eddie a Cruiseři
(1983) - Daniel
(1982) - Parole
(1982) - Bistro
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - We're Fighting Back
(1981) - Kent State
(1978) - Stoupat jak dým
Ellen Barkin - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1950) Gabriel Byrne - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1962) Ralph Fiennes
(*1971) David Arquette
(*1963) Johnny Depp (fáma)
(*1931) Robert Duvall
(*1964) Matt Dillon

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.4.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ellen Barkin 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ellen Barkin - herečka

se narodila 16.4.1954 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ellen Barkin

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Ellen Barkin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
25°57’
 
LunaLuna:
Váhy
6°57’
 
MerkurMerkur:
Beran
4°44’
 
VenušeVenuše:
Býk
14°47’
 
MarsMars:
Kozoroh
1°22’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
22°37’
 
SaturnSaturn:
Štír
6°49’
R
UranUran:
Rak
19°10’
 
NeptunNeptun:
Váhy
24°39’
R
PlutoPluto:
Lev
22°36’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
19°09’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
23°22’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
28°25’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »