Emil Bolek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Emil Bolek

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Plzeň
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Emil Bolek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.12.1897 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Emil Bolek 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Emil Bolek
datum narození 13.12.1897
(herec, instagram)

Emil Bolek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1959) - První a poslední
(1958) - Zde jsou lvi
(1958) - Povodeň
(1957) - To byla noc
(1955) - V ulici je starý krám
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Po noci den
(1955) - Nechte to na mně
(1955) - Návštěva z oblak
(1955) - Kam s ním?
(1955) - Anděl na horách
(1954) - Skleněné vlákno
(1954) - Severní přístav
(1954) - Na stříbrném zrcadle
(1954) - Na konci města
(1954) - Cirkus bude!
(1953) - Normativní seřizování stavů
(1953) - Výstraha
(1953) - Tajemství krve
(1953) - Expres z Norimberka
(1952) - Velké dobrodružství
(1952) - Usměvavá zem
(1952) - Únos
(1952) - Slovo dělá ženu
(1952) - Nad námi svítá
(1950) - Přiznání
(1950) - Past
(1950) - Pára nad hrncem
(1949) - Výlet pana Broučka do zlatých časů
(1949) - Pan Habětín odchází
(1949) - Němá barikáda
(1949) - Kouzelný míč
(1948) - Železný dědek
(1948) - Ves v pohraničí
(1948) - Případ Z-8
(1948) - O ševci Matoušovi
(1948) - Návrat domů
(1948) - Léto
(1948) - Křížová trojka
(1948) - Hostinec „U Kamenného stolu“
(1948) - Dvaasedmdesátka
(1947) - Podobizna
(1947) - Nevíte o bytě?
(1947) - Jan Roháč z Dubé
(1947) - Čapkovy povídky
(1946) - Průlom
(1946) - Pancho se žení
(1945) - Rozina sebranec
(1944) - Prstýnek
(1944) - Počestné paní pardubické
(1943) - Experiment
(1942) - Přijdu hned
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Barbora Hlavsová
(1941) - Modrý závoj
(1940) - Dceruška k pohledání
(1932) - Peníze nebo život

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.


Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.12.1897 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Emil Bolek 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Emil Bolek - herec

se narodil 13.12.1897 ve městě Plzeň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Emil Bolek

Dnes se narodili
Spojené státy Harvey Keitel
(*1939) herec

Spojené státy Stevie Wonder
(*1950) zpěvák, skladatel, pianista

Česká republika Petr Hapka
(*1944) herec, zpěvák a hudební skladatel

Česká republika Jan Saudek
(*1935) fotograf

Velká Británie Robert Pattinson
(*1986) herec, model, muzikant


Emil Bolek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
21°48’
 
LunaLuna:
Lev
8°49’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
10°07’
 
VenušeVenuše:
Střelec
6°22’
 
MarsMars:
Střelec
15°24’
 
JupiterJupiter:
Váhy
7°38’
 
SaturnSaturn:
Střelec
5°27’
 
UranUran:
Střelec
0°39’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
21°07’
R
PlutoPluto:
Blíženci
13°34’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
28°47’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
11°07’
 
CheirónCheirón:
Štír
23°08’
 
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Austrálie Cate Blanchett
(*1969) herečka

Velká Británie Tim Roth
(*1961) herec

Spojené státy George Lucas
(*1944) režisér, scénárista, herec

Velká Británie Jamie Draven
(*1979) herec

Velká Británie David Byrne
(*1952) skladatel, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Gary Cooper
(*1901 - 1961) herec, zpěvák

Spojené státy Doris Day
(*1922 - 2019) herečka

Spojené státy Charlotta Garrigue Masaryková
(*1850 - 1923) historicky první dáma republiky, manželka T. G. Masaryka

Česká republika Věra Suková
(*1931 - 1982) tenistka, matka tenistky Heleny Sukové

Francie Jean Aicard
(*1848 - 1921) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »