Erik Estrada wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Erik Estrada
(Henry Enrique Estrada)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec

Erik Estrada - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
16.3.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Erik Estrada 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Erik Estrada
datum narození 16.3.1949
(herec, instagram)

Erik Estrada - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Spring Break '83
(2015) - Virtuous
(2015) - Uncommon
(2015) - Sangre Negra (TV seriál)
(2015) - Opeřená banda
(2014) - Survive
(2014) - One Day: A Musical
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2014) - Cool Cat Saves the Kids
(2013) - This Is Our Time
(2013) - Templar Nation
(2013) - Finding Faith
(2013) - Čupakabra
(2012) - Hillbilly Highway
(2010) - The 37th Annual Daytime Emmy Awards
(2010) - Celebrity Close Calls
(2009) - The 36th Annual Daytime Emmy Awards
(2009) - Big Time Rush (TV seriál)
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Manžel na objednávku
(2007) - Mother Goose Parade
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Discovery Health Celebrity Body Challenge
(2004) - Border Blues
(2003) - The Surreal Life
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2001) - Christmas with the Stars
(2001) - UP, Michigan!
(2001) - Destroying America
(2000) - We Married Margo
(2000) - Sealab 2021 (TV seriál)
(2000) - Pobřežní lýtka (TV seriál)
(2000) - Oliver Twisted
(1999) - CHiPs: The E! True Hollywood Story
(1999) - Walking After Midnight (TV seriál)
(1999) - Královská kobra
(1998) - Vinyl Justice (TV seriál)
(1998) - Shattered Dreams
(1998) - Nová dobrodružství Toma Sawyera
(1998) - Lost In Hollywood
(1998) - Chips se vrací
(1997) - My jsme andělé (TV seriál)
(1996) - Visions
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1996) - Panika v oblacích
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1995) - The Magic of Christmas
(1995) - The Final Goal
(1995) - Blbouni
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Tuesday Never Comes
(1993) - Někdo to rád studené
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Dos mujeres, un camino (TV seriál)
(1993) - Andělské oči
(1992) - The Sounds of Silence
(1992) - Poslední jezdci
(1992) - Extralarge 2: Dělovka
(1992) - The Divine Enforcer
(1991) - Noleul bola america
(1991) - Earth Angel
(1991) - Do or Die
(1990) - Zbraně
(1990) - Twisted Justice
(1990) - Spirits
(1990) - Night of the Wilding
(1990) - The Lost Idol
(1990) - Look at Me, America
(1990) - Bouřící Portoriko
(1989) - Zajatkyně krutosti
(1989) - Záhadný spasitel
(1989) - She Knows Too Much
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1988) - Tucet špinavců IV: Osudná mise
(1988) - Andy Colby's Incredible Adventure
(1987) - Hodina atentátu
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1985) - Il Pentito
(1985) - Colpi di luce
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - Where Is Parsifal?
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - Grandpa, Will You Run with Me?
(1982) - Magic with the Stars
(1982) - I Love Liberty
(1982) - Honeyboy
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - Circus of the Stars #4
(1979) - The Television Annual: 1978/1979
(1977) - Požár
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1976) - Trackdown
(1976) - The Quest (TV seriál)
(1976) - Dlouhá dobytčí stezka
(1976) - The Demon and the Mummy
(1976) - Bitva o Midway
(1974) - Letiště 1975
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1972) - Novodobí centurioni
(1972) - Do řady!
(1972) - The Ballad of Billie Blue
(1970) - Dýka a kříž
Erik Estrada - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1953) Kathy Shower

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.3.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Erik Estrada 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Erik Estrada - herec

se narodil 16.3.1949 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Erik Estrada

Dnes se narodili
Spojené státy Sylvester Stallone
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Ned Beatty
(*1937) herec

Spojené státy Janet Leigh
(*1927) herečka

Česká republika Jiří Macháček
(*1966) herec, zpěvák

Austrálie Geoffrey Rush
(*1951) herec


Erik Estrada
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
25°34’
 
LunaLuna:
Váhy
19°47’
 
MerkurMerkur:
Ryby
3°03’
 
VenušeVenuše:
Ryby
17°34’
 
MarsMars:
Ryby
25°46’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
26°08’
 
SaturnSaturn:
Panna
1°02’
R
UranUran:
Blíženci
26°33’
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°18’
R
PlutoPluto:
Lev
14°30’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
27°29’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
26°34’
 
CheirónCheirón:
Střelec
9°04’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Vittorio De Sica
(*1901) režisér, scénárista, herec

Velká Británie Ringo Starr
(*1940) herec, zpěvák, kytarista, bubeník

Česká republika Kateřina Cajthamlová
(*1962) lékařka, psychoterapeutka, popularizátorka zdravého životního stylu

Česká republika Gustav Mahler
(*1860) skladatel hudby

Francie Karel IX. Francouzský
(*1550) francouzský král z rodu Valois-Angoulême


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eric Douglas
(*1958 - 2004) herec, komik, syn Kirka Douglase

Spojené státy Robert McNamara
(*1916 - 2009) voják, republikánský politik a byznysmen, ministr obrany USA

Spojené státy Louis Armstrong
(*1901 - 1971) zpěvák, trumpetista

Česká republika Karel Hála
(*1933 - 2008) zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929 - 2011) houslista, národní umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »