Ernie Hudson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ernie Hudson
(Earnest Lee Hudson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Benton Harbor, Michigan
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec

Ernie Hudson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.12.1945 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ernie Hudson 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ernie Hudson
datum narození 17.12.1945
(herec, instagram)

Ernie Hudson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Race to Judgment
(2016) - Ghostheads
(2016) - Krotitelé duchů
(2016) - High and Outside
(2016) - God's Not Dead 2
(2016) - Batman: Bad Blood
(2016) - A.P.B.
(2015) - Where Have All the Fathers Gone
(2015) - Wizardream
(2015) - Gallows Road
(2014) - Showing Up
(2014) - Tým Škorpion (TV seriál)
(2014) - To nejsi Ty
(2014) - Šťastné ex-Vánoce
(2014) - Living the Dream
(2014) - The Grim Sleeper
(2013) - Vlkodlak: zabijácký virus
(2013) - Reckless
(2013) - Pět příběhů šílenství
(2013) - Mob City (TV seriál)
(2013) - Doonby
(2013) - Dear Secret Santa
(2013) - The Adventures of Mickey Matson and the Copperhead Treasure
(2013) - Adonis
(2012) - Turning Point
(2012) - The Man in the Silo
(2012) - Deer Crossing
(2012) - Čivava z Beverly Hills 3
(2012) - Ambush at Dark Canyon
(2011) - Čivava z Beverly Hills 2
(2011) - Bylo, nebylo (TV seriál)
(2010) - Zpověď zabijáka
(2010) - Underground Entertainment: The Movie
(2010) - Transformers Prime (TV seriál)
(2010) - Stasis
(2010) - Sejmi eso 2
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Machete Joe
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Pastor Brown
(2009) - Lonely Street
(2009) - Dragonball: Evoluce
(2009) - Balancing the Books
(2009) - Asteroid Kassandra
(2008) - The 2008 World Magic Awards
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Pie'n Burger
(2007) - V dostihovém sedle
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2007) - Opravdový Jonathan
(2007) - Nebezpečný let
(2007) - Bezcenný syn
(2006) - Celebrity Paranormal Project
(2006) - The Ron Clark Story
(2006) - Return of the Jackalope
(2006) - Hood of Horror
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Lackawanna blues
(2005) - Halfway Decent
(2005) - Fighting the Odds: The Marilyn Gambrell Story
(2005) - Confessions of an Action Star
(2003) - 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
(2003) - Anne B. Real
(2001) - Zachraňte Chrise
(2001) - Walking Shadow
(2001) - HRT
(2000) - Intimate Portrait: Robin Givens
(2000) - Sleduje tě vrah!
(2000) - Slečna Drsňák
(2000) - Red Letters
(2000) - Papírové střely
(2000) - Není kde přistát
(2000) - Everything's Jake
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Žralok útočí
(1999) - Únos
(1999) - Neviditelná smrt
(1999) - Miracle on the 17th Green
(1999) - Michael Jordan: An American Hero
(1999) - Lillie
(1999) - Interceptors
(1998) - Stranger in the Kingdom
(1998) - Ruská ruleta
(1998) - Karate tiger 8: Nejlepší z nejlepších 4 - Bez varování
(1998) - Butter
(1997) - Pan Magor
(1997) - Oz (TV seriál)
(1997) - Operace Delta Force
(1997) - Levitation
(1997) - Fakin' Da Funk
(1997) - Clover
(1996) - Tornádo
(1996) - Suplent
(1996) - Just Your Luck
(1996) - Cherokee Kid
(1996) - For Which He Stands
(1995) - Rváčův deník
(1995) - Kongo
(1994) - Vrána
(1994) - Útěk z Absolomu
(1994) - Rockeři
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Cesta kovbojů
(1994) - A Body to Die for: The Aaron Henry Story
(1994) - Bez řečí
(1993) - Sugar Hill
(1993) - The Pitch
(1993) - Nebezpečná učitelka
(1993) - Divoké palmy (TV seriál)
(1992) - Ulice andělů
(1992) - Ruka na kolébce
(1992) - Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
(1990) - Broken Badges (TV seriál)
(1989) - Trapper County War
(1989) - Leviathan
(1989) - Krotitelé duchů II
(1989) - Kolize
(1988) - The Wrong Guys
(1988) - Tucet špinavců IV: Osudná mise
(1987) - Plevel
(1986) - The Last Precinct (TV seriál)
(1986) - The Last Precinct
(1985) - The Super Powers Team: Galactic Guardians (TV seriál)
(1985) - Love on the Run
(1985) - California Girls
(1984) - Krotitelé duchů
(1983) - Women of San Quentin
(1983) - Vesmírný lovec
(1983) - Když chlap zešílí
(1983) - Dva podobní
(1982) - Penitentiary II
(1981) - Underground Aces
(1981) - A Matter of Life and Death
(1981) - Crazy Times
(1980) - The $5.20 an Hour Dream
(1980) - White Mama
(1980) - The Jazz Singer
(1980) - Skag
(1980) - Osmiúhelník
(1980) - Joni
(1979) - Žena v ringu
(1979) - Kořeny (TV seriál)
(1979) - Highcliffe Manor (TV seriál)
(1978) - Poslední správný chlap
(1978) - King (TV seriál)
(1977) - Šílený býk
(1976) - Lidské tornádo
(1976) - Leadbelly

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.12.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ernie Hudson 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ernie Hudson - herec

se narodil 17.12.1945 ve městě Benton Harbor, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ernie Hudson

Dnes se narodili
Spojené státy John Garfield
(*1913) herec, zpěvák

Česká republika Eva Vejmělková
(*1969) herečka, scénáristka

Česká republika Blanka Bohdanová
(*1930) herečka, výtvarnice, pedagožka

Velká Británie Paul W. S. Anderson
(*1965) scénárista, režisér

Velká Británie Chris Rea
(*1951) skladatel, zpěvák, kytarista


Ernie Hudson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
25°12’
 
LunaLuna:
Blíženci
3°05’
 
MerkurMerkur:
Střelec
6°51’
 
VenušeVenuše:
Střelec
14°10’
 
MarsMars:
Lev
2°08’
R
JupiterJupiter:
Váhy
22°52’
 
SaturnSaturn:
Rak
23°25’
R
UranUran:
Blíženci
15°01’
R
NeptunNeptun:
Váhy
8°27’
 
PlutoPluto:
Lev
11°32’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
0°14’
R
Černá LunaLilith:
Štír
14°34’
 
CheirónCheirón:
Váhy
19°01’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Nikolaj Vasiljevič Gogol
(*1809 - 1852) spisovatel, dramatik

Velká Británie Keith Flint
(*1969 - 2019) zpěvák

Německo Franz Marc
(*1880 - 1916) německý malíř, spoluzakladatel umělecké skupiny Der Blaue Reiter

Spojené státy Amos Bronson Alcott
(*1799 - 1888) spisovatel

Francie Jean René Bazaine
(*1904 - 2001) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »