Ernie Lively wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ernie Lively
(Ernest W. Brown)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Baltimore, Maryland
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec, režisér

Ernie Lively - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.1.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ernie Lively 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ernie Lively
datum narození 29.1.1947
(herec, režisér, instagram)

Ernie Lively - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Waffle Street
(2015) - Dark Star Hollow
(2008) - Sesterstvo putovních kalhot 2
(2006) - Simon říká
(2006) - Darwinovy ceny
(2005) - Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
(2005) - Sesterstvo putovních kalhot
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2001) - Prci, prci, prcičky 2
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Na útěku
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Třinácté patro
(1999) - My Little Assassin
(1999) - Balloon Farm
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - Superlék
(1998) - Sbohem lásko
(1998) - The Legend of Cryin' Ryan
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Tajný agent Jack T.
(1996) - Temné nebe (TV seriál)
(1996) - The People Next Door
(1996) - Milovaný cizinec
(1996) - Matka
(1996) - Malibu Shores (TV seriál)
(1996) - The Last Best Place
(1996) - Boss
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1995) - Moje rodina
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Dědictví hříchu
(1994) - Osudné setkání
(1993) - Burani z Beverly Hills
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Vražedkyně
(1992) - Úderem půlnoci
(1992) - Temná minulost
(1992) - Stůj, nebo maminka vystřelí!
(1992) - Sleepwalkers
(1992) - Přepadení ve vzduchu
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1992) - Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
(1992) - Freshman Dorm (TV seriál)
(1991) - Zúčtování v Malém Tokiu
(1991) - V měsíčním svitu
(1991) - The Torkelsons (TV seriál)
(1991) - The Commish (TV seriál)
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1991) - Poprvé
(1991) - Mrtvá ve vodě
(1991) - Chraň si svůj život
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - Voices Within: The Lives of Truddi Chase
(1990) - Těžko ho zabít
(1990) - Steel Magnolias
(1990) - The Knife and Gun Club
(1990) - Follow Your Heart
(1990) - Air America
(1989) - Turner a Hooch
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Shocker
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Nevinný muž
(1988) - The Secret Life of Kathy McCormick
(1988) - Scandal in a Small Town
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1987) - Warm Hearts, Cold Feet
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1987) - Into the Homeland
(1987) - In the Mood
(1987) - Hollywood-Monster
(1987) - Convicted: A Mother's Story
(1986) - Wisdom
(1986) - Fuzz Bucket
(1986) - Drogy z Times Square
(1986) - Doctor Duck's Super Secret All-Purpose Sauce
(1985) - Tajná ctitelka
(1985) - Misfits of Science
(1985) - Misfits of Science (TV seriál)
(1985) - Badge of the Assassin
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1982) - Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1982) - Fame (TV seriál)
(1982) - Drop-Out Father
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1980) - Jsem na řadě
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1978) - WKRP in Cincinnati (TV seriál)
(1978) - The Million Dollar Dixie Deliverance
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)

Ernie Lively - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.1.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ernie Lively 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ernie Lively - herec, režisér

se narodil 29.1.1947 ve městě Baltimore, Maryland, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ernie Lively

Dnes se narodili
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Ernie Lively
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
8°44’
 
LunaLuna:
Býk
2°23’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
13°02’
 
VenušeVenuše:
Střelec
21°55’
 
MarsMars:
Vodnář
3°07’
 
JupiterJupiter:
Štír
24°42’
 
SaturnSaturn:
Lev
5°10’
R
UranUran:
Blíženci
18°02’
R
NeptunNeptun:
Váhy
10°43’
R
PlutoPluto:
Lev
12°16’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
8°38’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
29°50’
 
CheirónCheirón:
Štír
8°10’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Alois Mrštík
(*1861 - 1925) spisovatel a dramatik

Česká republika Ivan Jonák
(*1956 - 2016) podnikatel, odsouzený zločinec

Francie Jacques Benoist-Mechin
(*1901 - 1983) politik

Velká Británie Michael Colvin
(*1932 - 2000) politik

Spojené státy Tony Conigliaro
(*1945 - 1990) baseballista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »