Esai Morales wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Esai Morales
(Esai Manuel Morales)

Pohlaví:
Muž
Narození:
1.10. 1962 - 17:59h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
59 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 2
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Esai Morales - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
1.10.1962 - 17:59  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.10.1962 - 21:59  
US, New York:
40°38' s.š., 73°56' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Esai Morales 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Esai Morales
datum narození 1.10.1962
(herec, instagram)

Esai Morales - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Token Gestures
(2015) - Spare Parts
(2015) - Krize (TV seriál)
(2015) - Casa Vita
(2014) - Journey of a Female Comic
(2014) - Give Me Shelter
(2014) - Mariňák 2: Bitevní pole
(2013) - Teachers
(2013) - Playin' for Love
(2012) - Město divů (TV seriál)
(2012) - Bouře v Seattlu
(2012) - Atlas Shrugged II: The Strike
(2011) - The 25th Annual Genesis Awards
(2011) - 17th Precinct
(2011) - Výkupné za manžela
(2011) - Gun Hill Road
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - King of the Avenue
(2010) - Cherry
(2009) - Hranice
(2009) - Caprica (TV seriál)
(2009) - Caprica
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Kill Kill Faster Faster
(2007) - Your Mommy Kills Animals
(2007) - 24: Day Six - Debrief (TV seriál)
(2007) - The Cure
(2006) - Spiknutí (TV seriál)
(2006) - Rande v Queensu
(2006) - Panna z Juarezu
(2006) - Jericho (TV seriál)
(2006) - Fast Food Nation
(2006) - Company Town
(2005) - Obhájce smrti
(2005) - Byla jednou jedna svatba
(2004) - Sudbury
(2004) - Isla Bella
(2002) - Inside 'NYPD Blue': A Decade on the Job
(2002) - Zákon gangu
(2002) - Dobrodružství Toma Palečka a Malenky
(2002) - American Family (TV seriál)
(2000) - 2000 ALMA Awards
(2000) - Život panny
(2000) - Spin Cycle
(2000) - A Family in Crisis: The Elian Gonzales Story
(2000) - Dora průzkumnice (TV seriál)
(1999) - Hollywood Animal Crusaders
(1999) - Southern Cross
(1999) - Doomsday Man
(1999) - Atomový vlak
(1998) - The Wonderful Ice Cream Suit
(1998) - Circle of Deceit
(1997) - The Disappearance of Garcia Lorca
(1996) - Soukromé očko
(1996) - Scorpion Spring
(1996) - Livers Ain't Cheap
(1996) - Dokonalost za každou cenu
(1995) - Útěk ze zóny 14
(1995) - Somos un solo pueblo
(1995) - Moje rodina
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Rapa Nui: Legends in Stone (TV seriál)
(1994) - Vojna není kojná
(1994) - Rapa Nui - střed světa
(1994) - Don't Do It
(1994) - Amazonie v plamenech
(1993) - The Waiter
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Living and Working in Space: The Countdown Has Begun
(1992) - Ultraviolet
(1992) - Konečné zúčtování
(1992) - Freejack
(1990) - Nahé tango
(1990) - Amazon
(1989) - Vražda na Broadwayi
(1987) - Ředitel školy
(1987) - La Bamba
(1986) - On Wings of Eagles (TV seriál)
(1985) - Rainy Day Friends
(1983) - Zlí hoši
(1982) - The Great Love Experiment
(1982) - Forty Deuce
Esai Morales - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.10.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Esai Morales 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Esai Morales - herec

se narodil 1.10.1962 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Esai Morales

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Esai Morales
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
8°14’
7
 
LunaLuna:
Štír
12°02’
8
 
MerkurMerkur:
Váhy
18°06’
7
R
VenušeVenuše:
Štír
20°09’
8
 
MarsMars:
Rak
24°29’
5
 
JupiterJupiter:
Ryby
4°03’
12
R
SaturnSaturn:
Vodnář
4°48’
11
R
UranUran:
Panna
3°11’
6
 
NeptunNeptun:
Štír
11°57’
8
 
PlutoPluto:
Panna
10°50’
6
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
5°30’
5
R
Černá LunaLilith:
Váhy
7°32’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
7°06’
12
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
26°49’
1
Domy:
Ryby
23°00’
Panna
23°00’
2:
Býk
6°17’
8:
Štír
6°17’
3:
Blíženci
4°21’
9:
Střelec
4°21’
Blíženci
26°18’
Střelec
26°18’
5:
Rak
17°37’
Kozoroh
17°37’
6:
Lev
13°30’
Vodnář
13°30’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
9°39’
11
Slun./Luna:
Váhy
25°08’
7


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »