Ethel Merman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ethel Merman
(Ethel Agnes Zimmermann)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
15.2.1984 (Příčina: Rakovina, Mozek)
Povolání:
zpěvačka, herečka

Ethel Merman - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (AX)
Datum narození:
16.1.1908 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ethel Merman 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Ethel Merman
datum narození 16.1.1908
(zpěvačka, herečka, instagram)

Ethel Merman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Six by Sondheim
(2005) - Frank Sinatra & Friends - Together On Stage (koncert)
(1991) - Something a Little Less Serious: A Tribute to 'It's a Mad Mad Mad Mad World'
(1982) - Night of 100 Stars
(1980) - Připoutejte se, prosím!
(1979) - Rudolph and Frosty's Christmas in July
(1978) - A Special Sesame Street Christmas
(1978) - A Salute to American Imagination
(1976) - Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1974) - Návrat do země Oz
(1972) - 'S Wonderful, 'S Marvelous, 'S Gershwin
(1968) - Around the World of Mike Todd
(1967) - Tarzan and the Mountains of the Moon
(1967) - Annie Get Your Gun
(1965) - Hollywood Talent Scouts
(1965) - An Evening with Ethel Merman
(1965) - The Art of Love
(1963) - To je ale bláznivý svět
(1962) - The Match Game
(1961) - Merman on Broadway
(1954) - Panama Hattie
(1954) - Není nad showbyznys
(1954) - Anything Goes
(1953) - The Ford 50th Anniversary Show
(1953) - Call Me Madam
(1948) - Toast of the Town
(1943) - Stage Door Canteen
(1938) - Šťastné přistání
(1938) - Straight, Place and Show
(1938) - Alexandrův ragtime band
(1936) - Strike Me Pink
(1936) - Anything Goes
(1935) - The Big Broadcast of 1936
(1934) - We're Not Dressing
(1934) - Kid Millions
(1933) - Song Shopping
(1933) - Be Like Me
(1932) - You Try Somebody Else
(1932) - Time on My Hands
(1932) - Old Man Blues
(1932) - Let Me Call You Sweetheart
(1932) - Ireno
(1931) - Roaming
(1931) - The Devil Sea
(1930) - Follow the Leader
(1930) - The Cave Club
Ethel Merman - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1917) Ernest Borgnine - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1907) Cesar Romero
(*1925) Farley Granger

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.1.1908 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ethel Merman 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ethel Merman - zpěvačka, herečka

se narodila 16.1.1908 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ethel Merman

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Ethel Merman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
24°58’
 
LunaLuna:
Rak
2°36’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
26°16’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
24°58’
 
MarsMars:
Beran
3°43’
 
JupiterJupiter:
Lev
10°21’
R
SaturnSaturn:
Ryby
23°00’
 
UranUran:
Kozoroh
13°31’
 
NeptunNeptun:
Rak
13°10’
R
PlutoPluto:
Blíženci
23°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
13°39’
R
Černá LunaLilith:
Lev
1°27’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
16°34’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »