Eugene Levy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eugene Levy

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hamilton, Ontario
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Eugene Levy - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.12.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eugene Levy 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Eugene Levy
datum narození 17.12.1946
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Eugene Levy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Hledá se Dory
(2015) - Being Canadian
(2015) - Schitt's Creek (TV seriál)
(2014) - Working the Engels (TV seriál)
(2013) - Dům kouzel
(2012) - Sunday Brunch
(2012) - Tajný agent v sukni
(2012) - Prci, prci, prcičky: Školní sraz
(2012) - I, Martin Short, Goes Home
(2011) - Goon
(2009) - Zažít Woodstock
(2009) - Prci, prci, prcičky: Kniha lásky
(2009) - Noc v muzeu 2
(2009) - Gooby - můj medvědí kamarád
(2009) - Astro Boy
(2008) - Congratulations, Mr. Levy
(2007) - Prci, prci, prcičky: Spolek Beta
(2006) - Zvědavý George
(2006) - Za plotem
(2006) - Prci, prci, prcičky: Nahá míle
(2006) - Nominace na Oscara
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Prci, prci, prcičky: Na táboře
(2005) - Policajtem proti své vůli
(2005) - Dvanáct do tuctu 2
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Jeden den v New Yorku
(2003) - Reel Comedy: Bringing Down the House
(2003) - Vichřice
(2003) - Prci, prci, prcičky 3: Svatba
(2003) - Dům naruby
(2003) - Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
(2002) - Gilda Radner's Greatest Moments
(2002) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Tom Hanks
(2002) - Repli-Kate
(2002) - Jako Mike
(2002) - Greg the Bunny (TV seriál)
(2001) - Zpátky na zem
(2001) - The Sports Pages
(2001) - Prci, prci, prcičky 2
(2001) - Off Centre (TV seriál)
(2001) - Lásce na stopě
(2001) - The Kid
(2001) - Josie a její kočičky
(2001) - Committed (TV seriál)
(2001) - ClubLand
(2000) - The Mark Twain Prize: Jonathan Winters
(2000) - Inside TV Land: The Andy Griffith Show
(2000) - Stříbrný muž
(2000) - Proutník
(2000) - Nejlepší show
(1999) - Just for Laughs: Montreal Comedy Festival
(1999) - The Secret Life of Girls
(1999) - Prci, prci, prcičky
(1999) - D.O.A.
(1998) - Svatý muž
(1998) - Sám doma a bohatý: Vánoční přání
(1998) - Málem hrdinové
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1998) - Akbar's Adventure Tours
(1997) - Gilda Radner: The E! True Hollywood Story
(1997) - Hiller and Diller (TV seriál)
(1996) - The Best of John Candy on SCTV
(1996) - Jako vejce vejci
(1996) - Dogmatic
(1996) - Čekání na Guffmana
(1995) - Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?
(1995) - Harrison Bergeron
(1994) - Zbožňuju trable
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1993) - For Goodness Sake
(1992) - Gomorron
(1992) - Společníci
(1992) - Ďábelská frekvence
(1992) - Byl jednou jeden zločin
(1991) - Hlava rodiny
(1989) - Závodní horečka
(1989) - Camp Candy (TV seriál)
(1988) - The Best of SCTV
(1988) - Biographies: The Enigma of Bobby Bittman
(1987) - Billy Crystal: Don't Get Me Started - The Lost Minutes
(1987) - Eugene Levy Discovers Home Safety
(1987) - Bride of Boogedy
(1986) - Comic Relief
(1986) - Ozbrojení a nebezpeční
(1986) - Klub ráj
(1986) - Dave Thomas: The Incredible Time Travels of Henry Osgood
(1986) - Billy Crystal: Don't Get Me Started
(1985) - Martin Short: Concert for the North Americas
(1985) - The Canadian Conspiracy
(1985) - Tears Are Not Enough
(1985) - George Burns Comedy Week (TV seriál)
(1984) - Žbluňk!
(1984) - The Last Polka
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - SCTV Channel
(1983) - The Magic of David Copperfield V: The Statue of Liberty Disappears
(1983) - Když chlap zešílí
(1983) - Bláznivá dovolená
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - SCTV Network 90
(1981) - Heavy Metal
(1980) - Nic osobního
(1980) - Double Negative
(1979) - Běžec
(1976) - Second City TV
(1976) - The Sunshine Hour (TV seriál)
(1976) - Stay Tuned (TV seriál)
(1973) - Cannibal Girls
(1971) - Foxy Lady

Eugene Levy - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Eugene Levy - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.12.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eugene Levy 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eugene Levy - herec, scénárista, režisér

se narodil 17.12.1946 ve městě Hamilton, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eugene Levy

Dnes se narodili
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Eugene Levy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
24°57’
 
LunaLuna:
Váhy
18°52’
 
MerkurMerkur:
Střelec
5°47’
 
VenušeVenuše:
Štír
18°42’
 
MarsMars:
Kozoroh
0°02’
 
JupiterJupiter:
Štír
17°39’
 
SaturnSaturn:
Lev
8°13’
R
UranUran:
Blíženci
19°32’
R
NeptunNeptun:
Váhy
10°36’
 
PlutoPluto:
Lev
13°07’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°54’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
25°04’
 
CheirónCheirón:
Štír
4°44’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miriam Hynková
(*1933 - 2010) herečka

Francie Marquis de Sade
(*1740 - 1814) spisovatel

Egypt Filippo Tommaso Marinetti
(*1876 - 1944) básník, prozaik a dramatik, zakladatel a teoretik futurismu

Kolumbie Pablo Escobar
(*1949 - 1993) největší kolumbijský drogový baron, sedmý nejbohatší člověk planety v roce 1989

Čína Ip Man
(*1893 - 1972) učitel a mistr bojového umění Wing Chun



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »