Eva Krížiková wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eva Krížiková

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1934 (?)
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herečka

Eva Krížiková - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1934 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eva Krížiková 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Eva Krížiková
datum narození v roce *1934
(herečka, instagram)

Eva Krížiková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Slovenka roka 2011
(2008) - Obchod so šťastím (TV seriál)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Mačka na horúcej plechovej streche
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1997) - Silvester z minulých rokov
(1996) - Zábavný televízny archív
(1996) - Ženský vtip
(1996) - Suzanne
(1996) - Sobáš za každú cenu
(1996) - Silvánovci (TV seriál)
(1996) - Jubileum
(1996) - Bubu a Filip (TV seriál)
(1995) - Chichôtka
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV seriál)
(1994) - Klub Rozmarín
(1994) - Gala Borisa Filana
(1994) - V erbu lvice
(1993) - Tri poviedky s Karolom Machatom
(1993) - Hudobné rozprávky
(1992) - O troch točkách
(1992) - Najdúch
(1992) - Kaviareň Lýra
(1992) - Chaos (divadelní záznam)
(1991) - Mastný hrniec
(1991) - Konečná dolina
(1991) - Dido
(1990) - Súboj
(1990) - Keď báčik z Chochoľova umrie
(1989) - Volná noha
(1989) - Novinári
(1989) - Nočný spev
(1989) - Domáce strašidlá
(1989) - Čertiská
(1988) - Angličtina
(1987) - Ženský zákon
(1987) - Záplata na záplate
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Henrich IV. (divadelní záznam)
(1986) - Sokovia
(1986) - Rozlúčka s Máriou
(1986) - Milovaný Célimar
(1986) - Chýbajúci článok
(1985) - Stará dobrá kapela (divadelní záznam)
(1985) - Ozveny
(1984) - Vynálezy hodinára Aurela (TV seriál)
(1984) - Stalo sa v našom mestečku
(1984) - Plná náruč vzduchu
(1984) - Loktibrada
(1984) - Kura
(1984) - Kouzelníkův návrat
(1984) - Keď jubilant plače
(1984) - Dedova truhlica
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Transplantácia slepého čreva
(1983) - Svadba bude
(1983) - Rozprávkový kráľ
(1983) - Palculienka
(1983) - Monika
(1983) - Jožko Púčik a jeho kariéra
(1983) - Dvojaký život doktora Šela
(1983) - Deravé vrecko
(1983) - Čo sa stalo v malom kine
(1982) - Zlatá panna a prekliaty brat
(1982) - Trojklanný nerv
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Predčasné leto
(1982) - Pád hore
(1982) - Labula
(1982) - Kronika
(1982) - Keď radí strach
(1982) - Bite sa, pán Jedlinský!
(1982) - Ako sa neoženiť
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Victoria v podjeseň
(1981) - Stratená melódia (TV seriál)
(1981) - Sokoliarova dcéra
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Prefíkaná vdova
(1981) - Nie je všedný deň
(1981) - Nápadníci
(1981) - Katera
(1981) - Dve slobodné bez záväzku
(1981) - Ďuro-Truľo
(1981) - Čisté vody
(1980) - Šiel tovariš svetom
(1980) - Svadba bez nevesty (TV seriál)
(1980) - Sobota, nedeľa, pondelok
(1980) - Recept od starej mamy
(1980) - Pozor na anjelov
(1980) - Čarodejkina pravnučka
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1980) - Aký požičaj, taký vráť
(1979) - Žiadne veľké slová
(1979) - Ťaví zadok
(1979) - Oco, mama a ja (TV seriál)
(1979) - Krajina Haliganda (TV seriál)
(1979) - Jubilejné spomienky
(1979) - Eugen Onegin
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1979) - Bitka o Van Gogha
(1978) - Zlaté pierka
(1978) - Vraj cholera
(1978) - Viťúzi (divadelní záznam)
(1978) - Vitaj, Zuzanka!
(1978) - Strýčkov sen
(1978) - Putička Li
(1978) - Poštár Lábus
(1978) - O nosatom kuchárovi a nohatom drotárovi
(1978) - Neposedné mačiatko
(1978) - Nech žije deduško (TV seriál)
(1978) - Na shledanou, Zuzanko!
(1978) - Gábor Vlkolinský
(1978) - Duša spoločnosti
(1978) - A ako Alžbeta
(1977) - Ženatý za živa
(1977) - Zlatý dážď
(1977) - Šediny doktora Ondáka
(1977) - Rača, láska moja
(1977) - Odvážny Stepan
(1977) - Novinárske rozprávky (TV seriál)
(1977) - Nohavice
(1977) - Kamarátka Šuška
(1976) - Zypa Cupák
(1976) - Vincova fajka
(1976) - Štyria grobiani
(1976) - Štipku soli
(1976) - Sloník medzi zvieratkami
(1976) - Prvá nadovšetky
(1976) - Pozor, ide Jozefína!
(1976) - Posledný pohárik
(1976) - Červené víno
(1976) - Anjel prichádza oknom
(1975) - Zamilovaný lev
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV seriál)
(1975) - Svetská krása
(1975) - Strieborný jaguár
(1975) - Pomsta
(1975) - Mozoľovci
(1975) - Meridián
(1975) - Leto s Katkou (TV seriál)
(1974) - Vodník a Zuzana
(1974) - Veža nádeje
(1974) - Valentín a Valentína
(1974) - Sťopka a Šidielko
(1974) - Nešťastník
(1974) - Kronika
(1974) - Jaríkovský kostol
(1974) - Figliar Sťopka
(1973) - Srdce na lane
(1972) - Žiarlivosť
(1972) - Výmyselníci
(1972) - Šaty
(1972) - Nikto nie je doma (TV seriál)
(1972) - Divá kačka
(1972) - Červené víno
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Žiarlivé ženy
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
(1971) - Čarodejný nápoj
(1971) - Bírbal a sprisahanci
(1970) - Pán si neželal nič
(1969) - Volpone
(1969) - Pštrosí večierok
(1969) - Molièr
(1968) - Román o base
(1966) - Ľahostajní
(1966) - Drotár
(1965) - Smrť prichádza v daždi
(1964) - Slnečný kúpeľ
(1963) - Proces o oslí tieň
(1960) - Na pochode sa vždy nespieva
(1959) - Kapitán Dabač
(1958) - Statočný zlodej
(1956) - Čert nespí
(1955) - Štvorylka
(1953) - V piatok trinásteho
(1951) - Lazy sa pohly

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eva Krížiková 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eva Krížiková - herečka

se narodila v roce *1934 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eva Krížiková

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Eva Krížiková
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
22°17’
 
LunaLuna:
Panna
3°24’
 
MerkurMerkur:
Rak
16°06’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
20°09’
 
MarsMars:
Blíženci
29°43’
 
JupiterJupiter:
Váhy
15°01’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
27°07’
R
UranUran:
Býk
1°14’
 
NeptunNeptun:
Panna
10°22’
 
PlutoPluto:
Rak
24°14’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°13’
R
Černá LunaLilith:
Rak
29°37’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
7°50’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »