Eva Matalová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eva Matalová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1933 (?)
Země:
Věk:
91 let
Povolání:
herečka

Eva Matalová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1933 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eva Matalová 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Eva Matalová
datum narození v roce *1933
(herečka, instagram)

Eva Matalová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Případ pro exorcistu (TV seriál)
(2015) - Domácí péče
(2014) - Rozsudek (TV seriál)
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2008) - Černá sanitka (TV seriál)
(2007) - Naška, slečna z dobré rodiny
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Bahno
(2003) - Cesta byla suchá, místy mokrá
(2001) - Javorový guláš
(2001) - František
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(2000) - Česká Cola
(1999) - Osudové setkání
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1994) - Prosté krutosti
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1993) - Il Giovane Mussolini
(1992) - Smrt Anežky Hrůzové
(1992) - Tvář za sklem
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1990) - Největší z Pierotů (TV seriál)
(1989) - Smrt v kruhu
(1989) - Jestřábí moudrost
(1989) - Bizon
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Hurá za ním
(1988) - Čas žhavých kamenů
(1986) - Nejlepší lékař mého života
(1985) - Pětka s hvězdičkou
(1985) - Nikotýnka
(1985) - Mezek
(1985) - Kousek štěstí na 14
(1985) - Do zubů a do srdíčka
(1984) - Víc než případ
(1984) - Už se nebojím
(1984) - Jankove hračky
(1983) - Radostné události
(1983) - Chladna zrána
(1980) - Noční expres
(1979) - Karolina aneb Příběh ze starých časů
(1978) - Spadla z nebe (TV seriál)
(1978) - Nekonečná - nevystupovat
(1978) - Jedno malé sídlisko (TV seriál)
(1977) - O moravské zemi
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
(1966) - Kočky neberem
(1963) - Ivana v útoku
(1962) - Prázdniny s Minkou
(1962) - Poslední etapa
(1961) - Kino
(1959) - Pětikoruna

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eva Matalová 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eva Matalová - herečka

se narodila v roce *1933 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eva Matalová

Dnes se narodili
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Eva Matalová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
1°32’
 
LunaLuna:
Rak
6°23’
 
MerkurMerkur:
Rak
25°20’
 
VenušeVenuše:
Rak
18°18’
 
MarsMars:
Panna
23°01’
 
JupiterJupiter:
Panna
16°02’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
15°47’
R
UranUran:
Beran
26°46’
 
NeptunNeptun:
Panna
7°44’
 
PlutoPluto:
Rak
22°24’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
1°43’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
16°31’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
1°08’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Milan Lasica
(*1940 - 2021) herec, dramatik, humorista, spisovatel

Německo Nico
(*1938 - 1988) herečka, skladatelka

Velká Británie Jane Austen
(*1775 - 1817) spisovatelka

Česká republika František Nedvěd
(*1947 - 2021) zpěvák, kytarista, písničkář, hudební skladatel

Francie Louis Bouilhet
(*1821 - 1869) francouzský dramatik a básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »