Eva Matalová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eva Matalová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1933 (?)
Země:
Věk:
88 let
Povolání:
herečka

Eva Matalová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1933 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eva Matalová 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Eva Matalová
datum narození v roce *1933
(herečka, instagram)

Eva Matalová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Případ pro exorcistu (TV seriál)
(2015) - Domácí péče
(2014) - Rozsudek (TV seriál)
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2008) - Černá sanitka (TV seriál)
(2007) - Naška, slečna z dobré rodiny
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Bahno
(2003) - Cesta byla suchá, místy mokrá
(2001) - Javorový guláš
(2001) - František
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(2000) - Česká Cola
(1999) - Osudové setkání
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1994) - Prosté krutosti
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1993) - Il Giovane Mussolini
(1992) - Smrt Anežky Hrůzové
(1992) - Tvář za sklem
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1990) - Největší z Pierotů (TV seriál)
(1989) - Smrt v kruhu
(1989) - Jestřábí moudrost
(1989) - Bizon
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Hurá za ním
(1988) - Čas žhavých kamenů
(1986) - Nejlepší lékař mého života
(1985) - Pětka s hvězdičkou
(1985) - Nikotýnka
(1985) - Mezek
(1985) - Kousek štěstí na 14
(1985) - Do zubů a do srdíčka
(1984) - Víc než případ
(1984) - Už se nebojím
(1984) - Jankove hračky
(1983) - Radostné události
(1983) - Chladna zrána
(1980) - Noční expres
(1979) - Karolina aneb Příběh ze starých časů
(1978) - Spadla z nebe (TV seriál)
(1978) - Nekonečná - nevystupovat
(1978) - Jedno malé sídlisko (TV seriál)
(1977) - O moravské zemi
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
(1966) - Kočky neberem
(1963) - Ivana v útoku
(1962) - Prázdniny s Minkou
(1962) - Poslední etapa
(1961) - Kino
(1959) - Pětikoruna

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eva Matalová 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eva Matalová - herečka

se narodila v roce *1933 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eva Matalová

Dnes se narodili
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Eva Matalová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
1°32’
 
LunaLuna:
Rak
6°23’
 
MerkurMerkur:
Rak
25°20’
 
VenušeVenuše:
Rak
18°18’
 
MarsMars:
Panna
23°01’
 
JupiterJupiter:
Panna
16°02’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
15°47’
R
UranUran:
Beran
26°46’
 
NeptunNeptun:
Panna
7°44’
 
PlutoPluto:
Rak
22°24’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
1°43’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
16°31’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
1°08’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Hedy Kiesler
(*1914 - 2000) herečka

Francie Paul Meurisse
(*1912 - 1979) herec, snoubenec Édith Piaf

Česká republika Jan Palach
(*1948 - 1969) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Indie Osho - Rajneesh
(*1931 - 1990) duchovní učitel, mystik a guru

Česká republika Vilém Slavata z Chlumu a Košumberka
(*1572 - 1652) šlechtic a spisovatel vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »