Eva Matejková wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eva Matejková

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1950 (?)
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herečka

Eva Matejková - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1950 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eva Matejková 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Eva Matejková
datum narození v roce *1950
(herečka, instagram)

Eva Matejková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zoo (TV seriál)
(2012) - Búrlivé víno (TV seriál)
(2011) - Zlomok sekundy (TV seriál)
(2011) - Nevinní (TV seriál)
(2011) - Mŕtvola musí zomrieť
(2011) - Druhý život (TV seriál)
(2009) - Ako som prežil (TV seriál)
(2006) - Zima kúzelníkov
(2006) - Susedia (TV seriál)
(2001) - Kováč Juraj
(1999) - Rozum nadovšetko
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1998) - Ja nič neviem
(1997) - Čo viem ja, nevieš ty
(1996) - O hlúpej žene
(1994) - Zlatohláska
(1994) - Trýzeň svedomia
(1994) - Hon na čarodejnice
(1994) - Diagnóza: vajíčko
(1993) - Prípad na vidieku
(1992) - Najdúch
(1991) - Rozruch na onkológii
(1991) - Jediná
(1991) - Dido
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Čo dievčatká nevedia
(1990) - Celý deň obchádzam panelák
(1989) - Ulice bez mena
(1989) - Sýkorka
(1989) - Pani Berta Garlanová
(1988) - Katarínka z Heilbronnu (divadelní záznam)
(1988) - Dunajské rozprávky
(1986) - Prvý deň podpredsedu
(1986) - Okná dokorán (TV seriál)
(1986) - Krvavé klinčeky
(1986) - Chalani
(1985) - Vydatá slečna Rosita
(1985) - Perikles, kráľ tyrský (divadelní záznam)
(1985) - Môj medvedík Móric (TV seriál)
(1985) - Mlynárka z Arcosu
(1985) - Katarína
(1985) - A vrátil sa im pokojný spánok
(1984) - Dych domova
(1984) - Stretnutie pod starou píniou
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Kukučia nôta
(1983) - Farebný bazár
(1982) - Predohra v moll
(1982) - Podivné okolnosti
(1982) - Krásna múdrosť
(1982) - Explózia
(1982) - Dve duše
(1982) - Cukor
(1981) - Macbeth
(1980) - Falošný peniaz
(1979) - Svadba Arneho Jurgu
(1979) - Prvá vina odpustená
(1979) - Frndolína
(1979) - Dom Bernardy Alby (divadelní záznam)
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV seriál)
(1978) - Vraj cholera
(1978) - Sladké bezvládie
(1976) - Panda
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Prešporská kasáreň maľovaná
(1974) - Sezam,otvor sa!
(1974) - Pätnásť životov
(1969) - Rozmajrín

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eva Matejková 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eva Matejková - herečka

se narodila v roce *1950 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eva Matejková

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Eva Matejková
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
11°22’
 
LunaLuna:
Kozoroh
8°56’
 
MerkurMerkur:
Býk
19°50’
 
VenušeVenuše:
Býk
1°02’
 
MarsMars:
Panna
26°52’
 
JupiterJupiter:
Ryby
6°30’
 
SaturnSaturn:
Panna
12°51’
 
UranUran:
Rak
3°43’
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°43’
R
PlutoPluto:
Lev
16°02’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
4°02’
R
Černá LunaLilith:
Býk
15°43’
 
CheirónCheirón:
Střelec
19°10’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »