Eva Rysová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eva Rysová
(Eva Rysová-Suchánková)

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1932 (?)
Země:
Věk:
88 let
Povolání:
herečka

Eva Rysová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1932 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eva Rysová 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Eva Rysová
datum narození v roce *1932
(herečka, instagram)

Eva Rysová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Prvá (TV seriál)
(2012) - Filmoviedky: Evina krížová cesta - náhradná matka
(2012) - Búrlivé víno (TV seriál)
(2011) - Dr. Ludsky (TV seriál)
(2010) - Sekerovci (TV seriál)
(2010) - Orest z rodu čarodejníkov
(2009) - Tajomstvo mojej kuchyne
(2009) - Bez servítky
(2009) - Mrázik (divadelní záznam)
(2008) - Profesionáli (TV seriál)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2006) - Portrét
(2001) - Úsmev, prosím!
(2000) - Ticho po búrke
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1996) - Suzanne
(1996) - Sobáš za každú cenu
(1994) - O Zorali a dvoch bratoch
(1994) - O krásnej strige
(1994) - Macoška
(1994) - Doloroso
(1993) - Podozrenie
(1992) - Janko Gondášik
(1991) - Mastný hrniec
(1990) - Puto najsilnejšie
(1990) - Hlavne, keď sa radi máme
(1989) - V meste plnom dáždnikov
(1989) - Malý somár na dne duše
(1988) - Zázračná ihla
(1988) - Spoločník pána veľkomožného
(1988) - Prípad poručíka Seeborna
(1987) - Labyrint (TV seriál)
(1987) - Novoročná rozprávka
(1987) - Daniela
(1986) - Vynález
(1986) - Poznám takú bylinku
(1986) - Ľudmilka
(1986) - Chlapec do náručia
(1986) - Eygletiérovci
(1985) - Zapomeňte na Mozarta
(1985) - Škriepnici
(1985) - Kráľovná noci v kamennom mori
(1985) - Karabínka
(1985) - Hviezdne dieťa
(1985) - Hlupákovo šťastie
(1985) - Ďakujem ti za láskavosť
(1984) - Stalo sa v našom mestečku
(1984) - Profesor na bielom koni
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Lásky dar
(1984) - Kto chce získať princeznú
(1984) - Dom pod morušou
(1984) - Čierny slnovrat
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Učiteľka
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Plač pre syna
(1982) - Pád hore
(1982) - Mongolské rozprávky (TV seriál)
(1981) - Popoluška
(1981) - Obyčajné rozmery
(1981) - Emília Galottiová
(1981) - Desiaty chlap
(1980) - Toto leto doma
(1980) - Sobota, nedeľa, pondelok
(1980) - O troch tulákoch (TV seriál)
(1980) - Katedra etiky
(1979) - Žiadne veľké slová
(1979) - Olejkár
(1979) - Moment kritického zaťaženia
(1978) - Už viem, čo urobím
(1978) - Spoločný menovateľ
(1978) - Putička Li
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Na vysokej skale: Prekliata
(1978) - Bambusová dievčina
(1977) - Vzkriesenie Míny
(1977) - Vládca Oidipus
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Odsúdenie Paganiniho
(1976) - Seberovní
(1976) - Odsúdení na život
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Veľká poľovačka
(1975) - Blízki cudzí ľudia
(1974) - Viktória Régia
(1974) - Rudienka
(1974) - Operácia Raketa
(1973) - Prípad krásnej nerestnice
(1972) - V stolnom meste Kyjeve
(1972) - Tkáčka Maruška
(1972) - Šaty
(1972) - Janko Búrka doma
(1971) - Bírbal a sprisahanci
(1971) - Básnikova cesta do neba
(1971) - Asmodé
(1970) - Vrahom je Fox
(1969) - Portrét Doriana Graya
(1968) - Román o base
(1968) - Pomsta starej dámy alebo na každého raz dôjde
(1968) - Mladá mníška
(1965) - Žltý dostavník

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eva Rysová 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eva Rysová - herečka

se narodila v roce *1932 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eva Rysová

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) herec, režisér

Česká republika Pavel Trávníček
(*1950) herec, moderátor

Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senátorka usa, kandidátka na prezidentský post v usa

Francie Georges Danton
(*1759) francouzský právník a politik

Velká Británie Cary Elwes
(*1962) herec


Eva Rysová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
23°22’
 
LunaLuna:
Vodnář
25°33’
 
MerkurMerkur:
Lev
25°21’
R
VenušeVenuše:
Rak
9°52’
 
MarsMars:
Rak
7°42’
 
JupiterJupiter:
Panna
1°07’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°48’
R
UranUran:
Beran
23°15’
R
NeptunNeptun:
Panna
7°10’
 
PlutoPluto:
Rak
22°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
18°11’
R
Černá LunaLilith:
Býk
11°42’
 
CheirónCheirón:
Býk
28°30’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Roberto Benigni
(*1952) herec, scénárista, režisér

Velká Británie John Cleese
(*1939) herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) umělec, malíř a sochař popartu

Singapur Vanessa Mae
(*1978) houslistka, zpěvačka

Česká republika Václav Noid Bárta
(*1980) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Filipovský
(*1907 - 1993) herec, dabér

Česká republika Miloslav Švandrlík
(*1932 - 2009) spisovatel

Česká republika Irena Kačírková
(*1925 - 1985) herečka

Itálie Carlo Collodi
(*1826 - 1890) italský novinář a spisovatel

Spojené státy Jerry Haynes
(*1927 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »