Evelyn Keyes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Evelyn Keyes
(Evelyn Louise Keyes)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Port Arthur, Texas
Země:
Věk:
† 91 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Evelyn Keyes - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.11.1916 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Evelyn Keyes 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Evelyn Keyes
datum narození 20.11.1916
(herečka, instagram)

Evelyn Keyes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Larry and Vivien: The Oliviers in Love
(1990) - Rita Hayworth: Dancing Into the Dream
(1989) - Zlá macecha
(1988) - The Making of a Legend: Gone with the Wind
(1987) - Legacy of the Hollywood Blacklist
(1987) - Návrat do městečka Salem's Lot
(1985) - Artie Shaw: Time Is All You've Got
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1970) - From a Bird's Eye View (TV seriál)
(1968) - The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)
(1956) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1955) - Top of the World
(1955) - Slaměný vdovec
(1954) - Screen Snapshots: Hula From Hollywood
(1954) - Hell's Half Acre
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - 99 River Street
(1953) - Rough Shoot
(1952) - One Big Affair
(1952) - C'est arrivé à Paris
(1951) - Smuggler's Island
(1951) - Lupič
(1951) - Iron Man
(1950) - The Killer That Stalked New York
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1949) - Mr. Soft Touch
(1949) - Mrs. Mike
(1948) - The Mating of Millie
(1948) - Okouzlení
(1947) - Johnny O'Clock
(1946) - The Thrill of Brazil
(1946) - The Jolson Story
(1946) - Renegades
(1945) - A Thousand and One Nights
(1944) - Strange Affair
(1944) - Nine Girls
(1943) - There's Something About a Soldier
(1943) - Desperáti
(1943) - Dangerous Blondes
(1942) - Martin Eden
(1942) - Flight Lieutenant
(1941) - Hedda Hopper's Hollywood No. 2
(1941) - Záhadný pan Jordan
(1941) - The Face Behind the Mask
(1941) - Ladies in Retirement
(1940) - The Lady in Question
(1940) - Beyond the Sacramento
(1940) - Before I Hang
(1939) - Union Pacific
(1939) - Sudden Money
(1939) - Slightly Honorable
(1939) - Paris Honeymoon
(1939) - Jih proti Severu
(1938) - Stíny v oblacích
(1938) - Sons of the Legion
(1938) - Nebezpečný svědek
(1938) - Bukanýr
(1938) - Artists and Models Abroad
Evelyn Keyes - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1910) Artie Shaw - manžel
(*1906) John Huston - manžel
(*1900) Charles Vidor - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1916) Glenn Ford
(*1923) Peter Lawford
(*1916) Kirk Douglas
(*1915) Anthony Quinn
(*1909) David Niven
(*1928) Eddie Fisher (fáma)
(*1919) Robert Stack

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.11.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Evelyn Keyes 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Evelyn Keyes - herečka

se narodila 20.11.1916 ve městě Port Arthur, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Evelyn Keyes

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Evelyn Keyes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
27°51’
 
LunaLuna:
Panna
26°48’
 
MerkurMerkur:
Štír
25°47’
 
VenušeVenuše:
Váhy
20°55’
 
MarsMars:
Střelec
21°32’
 
JupiterJupiter:
Beran
26°59’
R
SaturnSaturn:
Lev
0°32’
R
UranUran:
Vodnář
16°02’
 
NeptunNeptun:
Lev
4°50’
R
PlutoPluto:
Rak
4°01’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
22°34’
R
Černá LunaLilith:
Lev
1°26’
 
CheirónCheirón:
Ryby
21°52’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »