Fann Wong wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fann Wong
(Fann Woon Fong)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Singapour
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herečka, zpěvačka, modelka

Fann Wong - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.1.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fann Wong 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Fann Wong
datum narození 27.1.1971
(herečka, zpěvačka, modelka, instagram)

Fann Wong - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - J.A.E. (TV seriál)
(2012) - Whoever
(2010) - Fuxing dao
(2009) - Shuang Zi Xing (TV seriál)
(2009) - Da xi shi
(2008) - Lao shi jia lao da
(2008) - Dance of the Dragon
(2007) - Just Follow Law: Wo zai zheng fu bu men de ri zi
(2006) - Fu lu shou san xing bao xi (TV seriál)
(2005) - Dům harmonie
(2005) - The Bondmaid
(2004) - Xiu wai hui zhong (TV seriál)
(2004) - Qixuan wang yu Zhong Wu Yan (TV seriál)
(2003) - Wu yan de ai (TV seriál)
(2003) - Rytíři ze Šanghaje
(2003) - Ben yüe (TV seriál)
(2002) - Fann Adventure (TV seriál)
(2002) - You qing you yi (TV seriál)
(2001) - At Home with... Fann Wong (TV seriál)
(2001) - Ziti hui mie
(2001) - Wo lai ye (TV seriál)
(2001) - Travel Hunt: Japan (TV seriál)
(2001) - Qing she yu bai she (TV seriál)
(2001) - Da jiu dian (TV seriál)
(2000) - Yüeliang de mimi
(2000) - Xing suo (TV seriál)
(2000) - Xiao ao jiang hu (TV seriál)
(1999) - Zhen xin hua
(1999) - Bu bu wei ying (TV seriál)
(1998) - Shi le po chuan shuo (TV seriál)
(1998) - Shen diao xia lü (TV seriál)
(1998) - Fann Wong's Music Love Story
(1997) - Si dian jin
(1997) - Liu mang ying xiong
(1996) - Zai jian ying guang lan (TV seriál)
(1996) - Xin Shanghai jiaqi (TV seriál)
(1996) - Xin ah lang (TV seriál)
(1996) - Jie lian huan (TV seriál)
(1995) - Zai shi qing yuan
(1995) - Yuan jin jin sheng (TV seriál)
(1995) - Yang guang lie che (TV seriál)
(1995) - Xue an mi qing
(1995) - Sheng ming huo hua (TV seriál)
(1995) - Jin zhen tou (TV seriál)
(1994) - Yong zhe wu ju (TV seriál)
(1994) - Mei meng cheng zhen (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.1.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fann Wong 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fann Wong - herečka, zpěvačka, modelka

se narodila 27.1.1971 ve městě Singapour
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fann Wong

Dnes se narodili
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Fann Wong
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
6°54’
 
LunaLuna:
Vodnář
14°26’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
14°05’
 
VenušeVenuše:
Střelec
20°11’
 
MarsMars:
Střelec
2°47’
 
JupiterJupiter:
Střelec
2°05’
 
SaturnSaturn:
Býk
15°47’
 
UranUran:
Váhy
13°31’
R
NeptunNeptun:
Střelec
2°41’
 
PlutoPluto:
Panna
29°31’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
24°33’
R
Černá LunaLilith:
Panna
16°11’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°36’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924 - 2014) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905 - 1982) herec

Spojené státy Loretta Young
(*1913 - 2000) herečka

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933 - 2015) herec

Velká Británie Ian Fleming
(*1908 - 1964) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »