Féodor Atkine wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Féodor Atkine

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec

Féodor Atkine - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.2.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Féodor Atkine 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Féodor Atkine
datum narození 27.2.1948
(herec, instagram)

Féodor Atkine - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Père Fils Thérapie
(2015) - Měsíc
(2015) - Road Games
(2015) - Mune - Strážce měsíce
(2015) - Ce sentiment de l'été
(2015) - Až na Severní pól
(2014) - L'Instinct de résistance
(2014) - Ligne de mire
(2014) - La French
(2014) - Dans la cour
(2014) - Bang bang!
(2013) - Světová válka Z
(2013) - Juliette
(2012) - Toussaint Louverture (TV seriál)
(2012) - Láska všemi deseti
(2012) - La Mémoire dans la chair
(2012) - Cassos
(2012) - Aux yeux de tous
(2011) - 1, 2, 3, voleurs
(2011) - Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen: Die Erlösung
(2011) - Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen: Der Verdacht
(2011) - Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen: Der Sturz
(2011) - Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen: Der Schuss
(2011) - Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen (TV seriál)
(2011) - Voice Over
(2010) - Trappeurs de volcans
(2010) - Protiúder (TV seriál)
(2010) - Pilíře Země (TV seriál)
(2010) - L'arche de Babel
(2010) - Je n'ai rien oublié
(2009) - Zatmění Země
(2009) - Louis XV, le soleil noir
(2009) - Le Coeur du sujet
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Monsieur Max
(2007) - A před Bachem bylo ticho
(2007) - Agáta vs. Agáta
(2006) - Les Contes secrets ou les Rohmériens
(2006) - Les Enquêtes du Commissaire Laviolette (TV seriál)
(2006) - Le Bénévole
(2006) - Au crépuscule des temps
(2005) - Liberata
(2005) - E=mc²
(2004) - Peklo začíná na zemi
(2004) - L'Incruste, fallait pas le laisser entrer !
(2004) - Big Kiss
(2004) - Les Amants du bagne
(2004) - Alexander Veliký
(2003) - Toho dne
(2003) - Projet Gamma
(2003) - Petits mythes urbains (TV seriál)
(2003) - La Légende de Parva
(2003) - Dans le rouge du couchant
(2002) - Semana Santa
(2002) - Na krev
(2002) - Ligne noire, La (TV seriál)
(2002) - Je m'appelle
(2002) - El Embrujo de Shanghai
(2002) - Affaire(s) à suivre...
(2001) - Holanďanův ostrov
(2000) - Vatel
(2000) - Tanečnice
(2000) - Le Sens des affaires
(2000) - Kód neznámý
(2000) - Exit
(1999) - Žena v taláru (TV seriál)
(1999) - Pur moment de rock'n roll, Un
(1999) - Passé-composé
(1999) - Hra na špióny
(1999) - Farma zvířat
(1999) - Du bleu jusqu'en Amérique
(1998) - Ronin
(1998) - Michael Kael contre la World News Company
(1998) - Lascars (TV seriál)
(1998) - Ivar Kreuger
(1998) - Les Insoumis
(1998) - Les Filles de Vincennes
(1998) - Fausses alertes
(1998) - Dormez, je le veux!
(1998) - Coquillettes
(1997) - Sharpova pomsta
(1997) - Les Mille merveilles de l'univers
(1997) - Docteur Chance
(1997) - Combats de femme (TV seriál)
(1996) - Une histoire d'amour à la con
(1996) - Tři životy a jen jedna smrt
(1996) - Sharpovo obléhání
(1996) - Refuge, Le (TV seriál)
(1996) - Mafia rouge
(1996) - Crime sans témoin
(1996) - Best-Seller: El premio
(1996) - Adorable petite bombe
(1996) - À découvert
(1995) - Les Femmes et les enfants d'abord
(1995) - Au petit Marguery
(1995) - Alfred
(1994) - Sharpův nepřítel
(1994) - Sharpova čest
(1994) - L'Homme empaillé
(1994) - H'Biba M'Sika
(1993) - Punto di fuga
(1993) - L'Ombre du doute
(1993) - Jardines colgantes
(1993) - Brigada central 2: La guerra blanca (TV seriál)
(1993) - Arène
(1993) - Akce Mutant
(1992) - Ville à vendre
(1992) - La Vida láctea
(1992) - Trop pres des Dieux
(1992) - Luz negra
(1991) - Vysoké podpatky
(1991) - The Party: Nature Morte
(1991) - Nestor Burma (TV seriál)
(1991) - Modrá nota
(1991) - Hordes, Les (TV seriál)
(1991) - L'Home de neó
(1990) - Vincent & Theo
(1990) - V comme vengeance (TV seriál)
(1990) - La Porte d'or
(1990) - Henry a June
(1990) - Continental
(1990) - Ángeles, Los
(1989) - El Mar es azul
(1989) - Jour après jour
(1989) - Estación Central
(1989) - Bílá válka (TV seriál)
(1988) - Nebuďte policajta
(1988) - El Dorado
(1987) - Villém Tell (TV seriál)
(1987) - Strike
(1987) - Rosette cherche une chambre
(1987) - Les Oreilles entre les dents
(1987) - Le Moine et la sorciere
(1986) - Werther
(1986) - Suivez mon regard
(1986) - Sins (TV seriál)
(1986) - Sarraounia, africká královna
(1986) - Pour venger Pépere
(1986) - Nazi Hunter: The Beate Klarsfeld Story
(1986) - Lola
(1986) - Dlouhé odloučení
(1985) - Picasso
(1984) - Tu peux toujours faire tes bagages
(1984) - Série noire (TV seriál)
(1984) - Pomněnková Marie (TV seriál)
(1984) - Lace
(1984) - Les Fils des alligators
(1984) - Ave Maria
(1983) - Pauline na pláži
(1983) - Les Lièvres du vilain
(1983) - L'Île bleue
(1983) - Hughie
(1983) - Enigma
(1983) - Dorothée, danseuse de corde
(1982) - Šok
(1982) - Ideální manželství
(1982) - Grand huit
(1982) - Fernandel for ever
(1982) - Fausses notes
(1982) - Cinq et la peau
(1981) - Uns et les autres, Les (TV seriál)
(1981) - Un assassin qui passe
(1981) - Le Loup-garou
(1981) - Jedni a druzí
(1980) - Visiteurs, Les (TV seriál)
(1980) - Tři muži na zabití
(1980) - Nenapravitelní
(1980) - Louis et Réjane
(1980) - Les Liaisons dangereuses
(1980) - Inspektor Popleta
(1980) - Doktor Teyran
(1980) - La Bande du Rex
(1979) - La Vraie histoire de Gérard Lechômeur
(1979) - Válka policajtů
(1979) - Un comédien lit un auteur (TV seriál)
(1979) - Operación Ogro
(1979) - Karel a Lucie
(1979) - Joséphine ou la comédie des ambitions (TV seriál)
(1979) - Disciplína musí bejt
(1978) - Douze heures pour mourir
(1977) - Bobby Deerfield
(1976) - Les Conquistadores
(1975) - Une Suédoise à Paris (TV seriál)
(1975) - Trompe l'oeil
(1975) - La Route
(1975) - Láska a smrt
(1974) - Jak získat úspěch, když je člověk hloupej...a ufňukanej
(1974) - Brigades du Tigre, Les (TV seriál)
(1974) - La Bonzesse
(1973) - Šakal
(1973) - Le Monde était plein de couleurs
(1972) - Les Petits enfants d'Attila
(1967) - Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
(1958) - Posledních pět minut (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.2.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Féodor Atkine 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Féodor Atkine - herec

se narodil 27.2.1948 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Féodor Atkine

Dnes se narodili
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Féodor Atkine
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
7°48’
 
LunaLuna:
Váhy
16°18’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
23°17’
R
VenušeVenuše:
Beran
18°38’
 
MarsMars:
Lev
24°07’
R
JupiterJupiter:
Střelec
25°34’
 
SaturnSaturn:
Lev
17°47’
R
UranUran:
Blíženci
22°06’
R
NeptunNeptun:
Váhy
12°29’
R
PlutoPluto:
Lev
13°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
17°46’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
13°47’
 
CheirónCheirón:
Štír
24°39’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Výročí úmrtí dnes mají
Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893 - 1973) herec, scénárista

Česká republika Luděk Munzar
(*1933 - 2019) herec

Francie Gérard de Nerval
(*1808 - 1855) francouzský romantický básník

Spojené státy Nelson Rockefeller
(*1908 - 1979) americký státník a politik

Itálie Dietrich von Hildebrand
(*1889 - 1977) německý katolický filosof a teolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »