Filip Blažek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Filip Blažek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1973 (?)
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec

Filip Blažek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1973 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Filip Blažek 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Filip Blažek
datum narození v roce *1973
(herec, instagram)

Filip Blažek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Instalatér z Tuchlovic
(2015) - Přístav (TV seriál)
(2014) - Zejtra napořád
(2014) - Svatby v Benátkách (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2012) - Film o filmu: Probudím se včera
(2012) - Stín smrtihlava
(2012) - Probudím se včera
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2012) - Ententýky (TV seriál)
(2011) - Moto cestou necestou (TV seriál)
(2010) - Kde bydlely princezny
(2010) - Zatímco jsi psal
(2010) - Dešťová víla
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Film o filmu Peklo s princeznou
(2009) - Přešlapy (TV seriál)
(2009) - Peklo s princeznou
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Kouzla králů
(2007) - Film o filmu: Na vlastní nebezpečí
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV seriál)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Pusinky
(2007) - Na vlastní nebezpečí
(2007) - Muž a stín
(2006) - Poslední sezona (TV seriál)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2004) - Blue - Breathe Easy (hudební videoklip)
(2004) - Kinobazar
(2004) - Prsten krále řeky
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Duše jako kaviár
(2003) - Lakomec
(2003) - Komedie omylů (divadelní záznam)
(2002) - Lišák
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2001) - May Day
(2001) - Manželka Ronalda Sheldona
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2001) - Andělská tvář
(2000) - Hodina pravdy
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Ošklivá princezna
(1999) - Dámě kord nesluší?
(1998) - Smůla
(1998) - O Johance s dlouhými vlasy
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Kouzelný šíp
(1998) - Hvězda života
(1997) - O perlové panně
(1996) - Smrt v zahradě Girardinů
(1996) - Slavík
(1996) - O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
(1995) - Pohádka o lidech a Boží lékárně
(1995) - Klekání zvoníme
(1995) - Azrael, anděl smrti
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Poslední večeře U ptáka Noha
(1994) - Duhová hora
(1993) - Nesmrtelná teta
(1992) - Kufr
(1989) - Posledné hry
(1986) - Ahoj sídliště
(1984) - Vyhrávat potichu

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Filip Blažek 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Filip Blažek - herec

se narodil v roce *1973 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Filip Blažek

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Dern
(*1936) herec

Spojené státy Angelina Jolie
(*1975) herečka

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907) herečka

Polsko Izabella Scorupco
(*1970) herečka, zpěvačka, fotomodelka

Česká republika Veronika Jeníková
(*1964) herečka


Filip Blažek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
28°16’
 
LunaLuna:
Býk
29°09’
 
MerkurMerkur:
Lev
16°00’
 
VenušeVenuše:
Váhy
2°55’
 
MarsMars:
Býk
3°32’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
4°30’
R
SaturnSaturn:
Rak
1°58’
 
UranUran:
Váhy
20°14’
 
NeptunNeptun:
Střelec
4°40’
 
PlutoPluto:
Váhy
2°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
4°56’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
0°40’
 
CheirónCheirón:
Beran
20°34’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mark Wahlberg
(*1971) herec, model, rapper

Česká republika Jitka Zelenková
(*1950) zpěvačka

Česká republika Markéta Mayerová
(*1967) moderátorka

Itálie Italo Balbo
(*1896) italský letec a velitel tzv. černých košil

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875) básník


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Reinhard Heydrich
(*1904 - 1942) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Německo císař Wilhelm II
(*1859 - 1941) císař

Itálie Giacomo Casanova
(*1725 - 1798) kněz, spisovatel, intrikán, špión a diplomat

Česká republika František Janeček
(*1878 - 1941) konstruktér, zakladatel firmy Jawa

Itálie Massimo Troisi
(*1953 - 1994) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »