Finola Hughes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Finola Hughes

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herečka

Finola Hughes - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.10.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Finola Hughes 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Finola Hughes
datum narození 29.10.1959
(herečka, instagram)

Finola Hughes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The 42nd Annual Daytime Emmy Awards
(2014) - Platinum the Dance Movie
(2013) - The 40th Annual Daytime Emmy Awards
(2013) - Granite Flats (TV seriál)
(2012) - The 39th Annual Daytime Emmy Awards
(2011) - Zamilovaní
(2011) - Scooby Doo: Legenda o Fantosaurovi
(2011) - Driving by Braille
(2010) - Zvláštní komando
(2009) - Make It or Break It (TV seriál)
(2009) - Killer Hair
(2006) - The 33rd Annual Daytime Emmy Awards
(2004) - Fashion News Live
(2004) - E! 101 Most Starlicious Makeovers
(2003) - I Love the '80s Strikes Back (TV seriál)
(2003) - A&E Biography: All My Children
(2002) - The 29th Annual Daytime Emmy Awards
(2002) - Intimate Portrait: Finola Hughes
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2001) - Intimate Portrait: Kelly Ripa
(2000) - The 27th Annual Daytime Emmy Awards
(2000) - May Day
(1999) - The 26th Annual Daytime Emmy Awards
(1999) - Rockin' Good Times
(1999) - Kometa
(1998) - 12 Bucks
(1998) - Pocahontas 2: Cesta domů
(1998) - Jekyll Island
(1997) - Prison of Secrets
(1997) - Pacifické palisády (TV seriál)
(1997) - The Corporate Ladder
(1996) - Superman: The Last Son of Krypton
(1996) - Plačící dítě
(1996) - Generation X
(1995) - The 22nd Annual Daytime Emmy Awards
(1995) - Mimo podezření
(1994) - Men Who Hate Women & the Women Who Love Them
(1994) - Dark Side of Genius
(1993) - Osudný svah v Aspenu
(1992) - Jack's Place (TV seriál)
(1991) - Bublifuk
(1990) - Nevěsta v černém
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1987) - Haunted by Her Past
(1984) - Pán z Ballantrae
(1983) - Staying Alive
(1983) - Nutcracker
(1983) - The Hot Shoe Show (TV seriál)
(1980) - The Apple
(1970) - All My Children (TV seriál)

Finola Hughes - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Finola Hughes - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.10.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Finola Hughes 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Finola Hughes - herečka

se narodila 29.10.1959 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Finola Hughes

Dnes se narodili
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Finola Hughes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
5°18’
 
LunaLuna:
Váhy
1°57’
 
MerkurMerkur:
Štír
28°11’
 
VenušeVenuše:
Panna
19°25’
 
MarsMars:
Štír
5°29’
 
JupiterJupiter:
Střelec
4°41’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
2°45’
 
UranUran:
Lev
20°41’
 
NeptunNeptun:
Štír
6°38’
 
PlutoPluto:
Panna
5°45’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
2°05’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
8°31’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
22°41’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie král Eduard VIII.
(*1894 - 1972) král Spojeného království, císař Indie

Rakousko Alfred Adler
(*1870 - 1937) rakouský lékař a psycholog

Německo Leopold Mozart
(*1719 - 1787) hudební skladatel, otec Wolfganga Amadea Mozarta

Velká Británie Anne Brontë
(*1820 - 1849) spisovatelka

Německo Marie Josefa Bavorská
(*1739 - 1767) římskoněmecká císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »