Fred Pasquali wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fred Pasquali

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Istanbul
Země:
Věk:
† 92 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

Fred Pasquali - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.10.1898 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fred Pasquali 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Fred Pasquali
datum narození 31.10.1898
(herec, režisér, instagram)

Fred Pasquali - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1983) - Salut la puce
(1981) - Prends ta rolls et va pointer
(1980) - Amours des années folles, Les (TV seriál)
(1979) - Au bout du bout du banc
(1978) - Les Ringards
(1977) - Héritiers, Les (TV seriál)
(1977) - D'Artagnan amoureux (TV seriál)
(1976) - Pozdrav tu paní!
(1973) - Prenez la queue comme tout monde
(1973) - Lucien Leuwen (TV seriál)
(1972) - Atlantida
(1971) - Mais qui donc m'a fait ce bébé?
(1969) - Tintin a chrám Boha slunce
(1969) - La Honte de la famille
(1969) - Aux frais de la princesse
(1969) - Aladinova kouzelná lampa
(1966) - Rouletabille (TV seriál)
(1964) - Ni figue ni raisin (TV seriál)
(1964) - Mary Poppins
(1964) - La Grande frousse
(1963) - Un drôle de paroissien
(1962) - Snobs!
(1962) - C'est pas moi, c'est l'autre
(1957) - Sénéchal le magnifique
(1957) - L'Auberge en folie
(1957) - Amour de poche, Un
(1956) - Le Couturier de ces dames
(1954) - Ma petite folie
(1954) - J'avais sept filles
(1954) - Les Deux font la paire
(1954) - Les Amoureux de Marianne
(1952) - Cent francs par seconde
(1951) - Žádná dovolená pro pana starostu
(1951) - Les Mémoires de la vache Yolande
(1951) - Les joyeux pélerins
(1951) - Le Dindon
(1950) - Le Trésor des Pieds-Nickéles
(1950) - Nous irons à Paris
(1949) - Interdit au public
(1948) - Toute la famille était la
(1948) - Parade du rire
(1948) - Les Aventures des Pieds-Nickéles
(1946) - Trente et quarante
(1946) - Jericho
(1946) - Le Capitan
(1946) - Au petit bonheur
(1945) - L'extravagante mission
(1945) - Jeux de femmes
(1944) - Coup de tête
(1943) - Une étoile au soleil
(1943) - Hrabě Monte Cristo
(1943) - L'Honorable Catherine
(1943) - Fou d'amour
(1943) - Donne-moi tes yeux
(1942) - Pension Jonas
(1942) - Le Journal tombe à cinq heures
(1942) - Caprices
(1941) - La Romance de Paris
(1941) - Ce n'est pas moi
(1939) - Raphaël le tatoué
(1939) - Le Dernier tournant
(1937) - Lumières de Paris
(1937) - Au service du tsar
(1936) - Un mauvais garçon
(1936) - Mademoiselle ma mère
(1936) - L'Appel du silence
(1935) - Jonny, haute-couture
(1935) - Homme de trop à bord, Un
(1935) - Les Dieux s'amusent
(1933) - Tre uomini in frack
(1933) - Rothchild
(1933) - Pour ętre aimé
(1933) - Miss Helyett
(1933) - La Fusée
(1933) - Âme de clown
(1932) - Un peu d'amour
(1932) - Monsieur de Pourceaugnac
(1932) - Fantômas
(1931) - Gloria
(1929) - La Jalousie du barbouillé

Fred Pasquali - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.


Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.10.1898 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fred Pasquali 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fred Pasquali - herec, režisér

se narodil 31.10.1898 ve městě Istanbul
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fred Pasquali

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Fred Pasquali
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
8°06’
 
LunaLuna:
Blíženci
1°17’
 
MerkurMerkur:
Štír
15°29’
 
VenušeVenuše:
Střelec
15°07’
 
MarsMars:
Lev
0°13’
 
JupiterJupiter:
Váhy
24°25’
 
SaturnSaturn:
Střelec
10°36’
 
UranUran:
Střelec
2°16’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
24°29’
R
PlutoPluto:
Blíženci
15°21’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°44’
R
Černá LunaLilith:
Rak
16°51’
 
CheirónCheirón:
Střelec
0°14’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »