Fred Thompson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fred Thompson
(Freddie Dalton Thompson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Sheffield, Alabama
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
1.11.2015 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
politik, právník, lobbista a herec

Fred Thompson - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (X)
Datum narození:
19.8.1942 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fred Thompson 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Fred Thompson
datum narození 19.8.1942
(politik, právník, lobbista a herec, instagram)

Fred Thompson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - God's Not Dead 2
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - 90 minut v nebi
(2015) - Unlimited
(2015) - A Larger Life
(2014) - Pronásledovaný
(2013) - Contrarian
(2012) - Sinister
(2012) - The Last Ride
(2010) - Z neoficiálních zdrojů
(2010) - Secretariat
(2010) - The Genesis Code
(2009) - Vote Jesus: The Chronicles of Ken Stevenson
(2007) - Mé srdce pohřběte u Wounded Knee
(2006) - Usvědčeni (TV seriál)
(2005) - Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
(2005) - Rychlý Stripes
(2005) - Poslední dobrá vyhlídka
(2005) - Looking for Comedy in the Muslim World
(2004) - Evel Knievel
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1996) - This Week
(1994) - Trable prcka Binka
(1993) - Včera narození
(1993) - S nasazením života
(1993) - Barbaři za branou
(1992) - Železný orel 3
(1992) - Všechno byla lež
(1992) - Stay the Night
(1992) - Nechci už zpátky
(1992) - Day-O
(1992) - Bouřlivé srdce
(1992) - Bílé písky
(1991) - Nezbytná tvrdost
(1991) - Mys hrůzy
(1991) - Let vetřelce
(1991) - Kudrnatá holka
(1991) - Causa Wardových
(1990) - Smrtonosná past 2
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Hon na ponorku
(1990) - Bouřlivé dny
(1989) - Tlusťoch a Chlapeček
(1988) - Unholy Matrimony
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1988) - FBI v sukních
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Bez východiska
(1986) - Matlock (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.8.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fred Thompson 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fred Thompson - politik, právník, lobbista a herec

se narodil 19.8.1942 ve městě Sheffield, Alabama, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fred Thompson

Dnes se narodili
Itálie Vittorio De Sica
(*1901) režisér, scénárista, herec

Velká Británie Ringo Starr
(*1940) herec, zpěvák, kytarista, bubeník

Česká republika Kateřina Cajthamlová
(*1962) lékařka, psychoterapeutka, popularizátorka zdravého životního stylu

Česká republika Gustav Mahler
(*1860) skladatel hudby

Francie Karel IX. Francouzský
(*1550) francouzský král z rodu Valois-Angoulême


Fred Thompson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
25°52’
 
LunaLuna:
Štír
26°08’
 
MerkurMerkur:
Panna
11°26’
 
VenušeVenuše:
Lev
2°53’
 
MarsMars:
Panna
11°27’
 
JupiterJupiter:
Rak
15°24’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
11°19’
 
UranUran:
Blíženci
4°23’
 
NeptunNeptun:
Panna
28°22’
 
PlutoPluto:
Lev
5°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
4°38’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°05’
 
CheirónCheirón:
Lev
19°40’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anjelica Huston
(*1951) herečka

Spojené státy Kevin Bacon
(*1958) herec, režisér, zpěvák

Česká republika Felix Holzmann
(*1921) herec, bavič

Česká republika Roman Šmucler
(*1969) herec

Česká republika Petr Kotvald
(*1959) zpěvák, tanečník, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Arthur Conan Doyle
(*1859 - 1930) spisovatel

Česká republika Milena Vostřáková
(*1934 - 2011) herečka, televizní hlasatelka

Velká Británie Syd Barrett
(*1946 - 2006) herec, zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Cazuza
(*1958 - 1990) skladatel, zpěvák

Francie Jean Henri Deglane
(*1902 - 1975) olympijský vítěz v řecko-římském zápase



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »