Fulvio Cecere wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Fulvio Cecere

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Morden, Manitoba
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herec

Fulvio Cecere - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.3.1960 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Fulvio Cecere 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Fulvio Cecere
datum narození 11.3.1960
(herec, instagram)

Fulvio Cecere - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Věčně mladá
(2015) - My Life as a Dead Girl
(2014) - The 100 (TV seriál)
(2014) - Rush (TV seriál)
(2014) - Jako ve snu
(2014) - Buried Secrets
(2014) - The Flash (TV seriál)
(2013) - The Trainer
(2012) - Abducted: The Carlina White Story
(2011) - Matty Hanson and the Invisibility Ray
(2011) - High Chicago
(2011) - Grimm (TV seriál)
(2010) - Touha po pomstě
(2009) - Strážci - Watchmen
(2009) - Jesse Stone: Tenký led
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2008) - Girlfriend Experience
(2007) - Vražedné vize
(2007) - Koření života
(2007) - Battlestar Galactica: Břitva
(2006) - Slepá důvěra
(2006) - Po stopách 11. září
(2006) - Organizace Alfa: Hádův faktor
(2006) - John Tucker musí zemřít
(2006) - Budiž světlo
(2006) - Blade (TV seriál)
(2005) - Tilt (TV seriál)
(2005) - Těžká váha
(2005) - Tajná služba (TV seriál)
(2005) - Přepadení 13. okrsku
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Gurmánská láska
(2004) - Perfektní skóre
(2004) - Kevin Hill (TV seriál)
(2004) - Havárie letu 323
(2004) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(2003) - Výplata
(2003) - Tarzan (TV seriál)
(2003) - Pohřešovaní (TV seriál)
(2003) - Na tenkém ledě
(2003) - Mrtví jako já (TV seriál)
(2003) - The Invitation
(2003) - Battlestar Galactica
(2002) - Zločiny podle Mary Higgins Clark: Dělej, že ji nevidíš
(2002) - Večerník (TV seriál)
(2002) - Uneseni (TV seriál)
(2002) - Sniper
(2002) - Odysea 5 (TV seriál)
(2002) - Mrtvá zóna (TV seriál)
(2002) - Damaged Care
(2002) - Bomba v srdci
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Valentine
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Replikant
(2001) - Největší riziko
(2001) - Městečko Black River
(2001) - Flek
(2000) - Stopy vraha
(2000) - Soul Food (TV seriál)
(2000) - Nejlepší show
(2000) - Na mrtvém bodě
(2000) - Harryho případ
(2000) - The Golden Spiders: A Nero Wolfe Mystery
(2000) - Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
(2000) - Dark Angel
(1999) - Strange World
(1999) - Smrt milionáře
(1999) - Sběratel kostí
(1999) - Our Guys: Outrage at Glen Ridge
(1999) - Otec rock'n'rollu: Příběh Alana Freeda
(1999) - Mizernej charakter
(1999) - Hurikán v ringu
(1999) - Dvojí obvinění
(1998) - Štvanice
(1998) - Podezřelé chování
(1998) - Podezřelá
(1998) - Outrage
(1998) - Dopisy od vraha
(1998) - Dirty
(1998) - Delivered
(1998) - Američtí draci
(1997) - Vyděrači
(1997) - Tátou proti své vůli
(1997) - Nebezpečná podoba
(1997) - Nákaza
(1997) - Klonován
(1997) - Five Desperate Hours
(1997) - Dítě Medúzy
(1997) - Ďáblův obhájce
(1997) - Breaking the Surface: The Greg Louganis Story
(1997) - The Alibi
(1996) - V labyrintu smrti
(1996) - Správná rodina
(1996) - Noci s vrahem
(1996) - Night Visitors
(1996) - Jezero v lesích
(1996) - Generation X
(1996) - Abducted: A Father's Love
(1995) - Stín pochybnosti
(1995) - She Stood Alone: The Tailhook Scandal
(1995) - Pád letu 174
(1995) - Nájemní vrazi
(1995) - Jack Reed 4: Jeden z našich
(1995) - Dangerous Intentions
(1994) - The Disappearance of Vonnie
(1993) - Policie New York (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.3.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Fulvio Cecere 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Fulvio Cecere - herec

se narodil 11.3.1960 ve městě Morden, Manitoba, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Fulvio Cecere

Dnes se narodili
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Fulvio Cecere
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
20°55’
 
LunaLuna:
Lev
28°30’
 
MerkurMerkur:
Ryby
19°42’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
24°21’
 
MarsMars:
Vodnář
13°14’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
1°15’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
16°40’
 
UranUran:
Lev
17°44’
R
NeptunNeptun:
Štír
8°53’
R
PlutoPluto:
Panna
4°29’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
24°59’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
23°32’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
29°03’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Bernardo Bertolucci
(*1941 - 2018) režisér, scénárista, herec

Bělorusko Adam Mickiewicz
(*1798 - 1855) spisovatel

Česká republika Eliška Krásnohorská
(*1847 - 1926) básnířka, libretistka, spisovatelka a překladatelka

Česká republika Arne Novák
(*1880 - 1939) literární historik a kritik, autor portrétů a monografií

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916 - 2007) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »