Gad Elmaleh wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gad Elmaleh

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.4. 1971 - 11:15h
Místo:
Casablanca
Země:
Věk:
49 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Gad Elmaleh - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
De Jabrun (X)
Datum narození a čas (místní čas):
19.4.1971 - 11:15  (WET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.4.1971 - 11:15  
MA, Casablanca:
33°39' s.š., 7°35' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gad Elmaleh 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Gad Elmaleh
datum narození 19.4.1971
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Gad Elmaleh - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Pattaya
(2014) - Un soir à la Tour Eiffel
(2014) - Chaplin bez masky
(2014) - L'orchestre de minuit
(2013) - Vítejte v Číně
(2013) - Pěna dní
(2012) - Un Bonheur n'arrive jamais seul
(2012) - Les Seigneurs
(2012) - Kapitál
(2011) - Zak (TV seriál)
(2011) - Tintinova dobrodružství
(2011) - Půlnoc v Paříži
(2011) - Jack a Jill
(2010) - Ce soir avec Arthur
(2010) - Odsun
(2009) - Coco
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Comme ton père
(2006) - Nejsem na prodej
(2006) - Dablér
(2005) - Olé!
(2005) - Gad Elmaleh: L'autre c'est moi (divadelní záznam)
(2004) - Les 11 commandements
(2003) - Les grands du rire
(2003) - Nice People (TV seriál)
(2003) - Les 100 plus grands... (TV seriál)
(2003) - Chouchou - miláček Paříže
(2003) - La Beuze
(2002) - Le fabuleux destin de...
(2002) - A+ Pollux
(2001) - Y a un début à tout
(2001) - Burger Quiz
(2001) - La Vie normale
(2001) - Ráj na zemi
(2001) - Přece bych ti nelhal!
(2001) - À bicyclette
(2000) - Qui veut gagner des millions?
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(2000) - On fait comme on a dit
(2000) - Elie annonce Semoun, la suite...
(2000) - Druhá tvář
(1999) - Trait d'union
(1999) - Les Petits souliers
(1999) - Dieu, que la nature est bien faite!
(1999) - Clown
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Vlak života
(1998) - Union libre (TV seriál)
(1998) - Muž je žena jako každá jiná
(1997) - XXL
(1997) - Vive la république
(1997) - Opération Bugs Bunny
(1997) - Décalages au Palais des Glaces
(1996) - Thé ou café
(1996) - Les Soeurs Hamlet
(1996) - Salut cousin!
(1994) - Manivelle
(1994) - Les enfants de la télé (TV seriál)
(1994) - Fruits et légumes (TV seriál)
(1987) - Téléthon (TV seriál)
(1976) - La nuit des Césars

Gad Elmaleh - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Gad Elmaleh - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Coco
Gad Elmaleh - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.4.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gad Elmaleh 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gad Elmaleh - herec, scénárista, režisér

se narodil 19.4.1971 ve městě Casablanca
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gad Elmaleh

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) herec

Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) herečka

Česká republika Šárka Vaňková
(*1987) herečka, zpěvačka

Argentina Diego Maradona
(*1960) fotbalista, trenér

Česká republika Jan Antonín Pitínský
(*1955) režisér, dramatik, spisovatel, básník


Gad Elmaleh
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
28°45’
10
 
LunaLuna:
Vodnář
10°37’
7
 
MerkurMerkur:
Beran
29°36’
10
R
VenušeVenuše:
Ryby
24°58’
9
 
MarsMars:
Kozoroh
22°14’
7
 
JupiterJupiter:
Střelec
5°20’
5
R
SaturnSaturn:
Býk
22°22’
11
 
UranUran:
Váhy
10°47’
4
R
NeptunNeptun:
Střelec
2°33’
5
R
PlutoPluto:
Panna
27°34’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
20°12’
8
R
Černá LunaLilith:
Panna
25°17’
3
 
CheirónCheirón:
Beran
10°54’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
3°32’
10
Domy:
Rak
21°40’
Kozoroh
21°40’
2:
Lev
13°20’
8:
Vodnář
13°20’
3:
Panna
8°19’
9:
Ryby
8°19’
Váhy
8°47’
Beran
8°47’
5:
Štír
14°13’
Býk
14°13’
6:
Střelec
19°55’
Blíženci
19°55’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
0°13’
11
Slun./Luna:
Ryby
19°41’
9


Zítra slaví narozeniny
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Nelly Gaierová
(*1908 - 1995) herečka, zpěvačka

Spojené státy Joseph Campbell
(*1904 - 1987) spisovatel, mytolog, religionista

Německo Gustav Hertz
(*1887 - 1975) německý fyzik, Nobelova cena za fyziku

Švýcarsko Varlin
(*1900 - 1977) malíř

Francie Georges Brassens
(*1921 - 1981) skladatel, zpěvák, básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »