Gail O'Grady wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gail O'Grady
(Gail Ann O'Grady)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Detroit, Michigan
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herečka

Gail O'Grady - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.1.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gail O'Grady 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Gail O'Grady
datum narození 23.1.1963
(herečka, instagram)

Gail O'Grady - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Justice Served
(2015) - Talbot County
(2015) - Správná holka
(2015) - Mothers of the Bride
(2015) - Code Black (TV seriál)
(2013) - The Mystery Cruise
(2013) - Shadow on the Mesa
(2013) - Kazatelovy hříchy
(2013) - The Crazy Ones (TV seriál)
(2011) - Vrah s chromovou maskou
(2010) - Superkočky (TV seriál)
(2010) - Nikdy se nevzdávej
(2010) - Circle
(2009) - Život naplno
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2009) - The House That Jack Built
(2009) - Empire State
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2007) - Vražedná chůva
(2007) - Vánoční přání
(2007) - Hidden Palms (TV seriál)
(2005) - Více o vztazích svobodné matky
(2005) - Stav nouze
(2004) - Tricks
(2004) - The Sure Hand of God
(2004) - Sleep Easy, Hutch Rimes
(2003) - Lucky 7
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Inside 'NYPD Blue': A Decade on the Job
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Monk
(2002) - Hope Ranch
(2002) - American Dreams (TV seriál)
(2001) - Zachránce
(2000) - Out of Sync
(2000) - Muž jiné ženy
(1999) - Walking Across Egypt
(1999) - Srdeční záležitosti
(1999) - Deuce Bigalow: Dobrej striptér
(1997) - Two Voices
(1997) - The Three Lives of Karen
(1997) - Stará láska nerezaví
(1997) - Horká linka
(1997) - Dítě Medúzy
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - The Gail O'Grady Project
(1996) - Blázniví fandové
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Trial by Fire
(1995) - She Stood Alone: The Tailhook Scandal
(1995) - Nic netrvá věčně (TV seriál)
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1991) - The Hit Man
(1990) - People Like Us
(1990) - Parker Kane
(1989) - Nikdo není dokonalý
(1988) - Spellcaster
(1988) - Manželské etudy
(1988) - China Beach
(1988) - Blackout
(1987) - Werewolf
(1987) - Billionaire Boys Club

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.1.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gail O'Grady 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gail O'Grady - herečka

se narodila 23.1.1963 ve městě Detroit, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gail O'Grady

Dnes se narodili
Austrálie Cate Blanchett
(*1969) herečka

Velká Británie Tim Roth
(*1961) herec

Spojené státy George Lucas
(*1944) režisér, scénárista, herec

Velká Británie Jamie Draven
(*1979) herec

Velká Británie David Byrne
(*1952) skladatel, zpěvák


Gail O'Grady
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
2°45’
 
LunaLuna:
Kozoroh
6°52’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
25°51’
R
VenušeVenuše:
Střelec
15°55’
 
MarsMars:
Lev
19°33’
R
JupiterJupiter:
Ryby
13°24’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
12°30’
 
UranUran:
Panna
4°29’
R
NeptunNeptun:
Štír
15°30’
 
PlutoPluto:
Panna
11°45’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
29°29’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
20°15’
 
CheirónCheirón:
Ryby
8°12’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Joseph Cotten
(*1905) herec

Česká republika Čestmír Řanda ml.
(*1959) herec

Česká republika Vladimír Brabec
(*1934) herec, dabér

Polsko Anny Ondráková
(*1902) herečka

Velká Británie Mike Oldfield
(*1953) zpěvák, skladatel, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Rita Hayworth
(*1918 - 1987) herečka

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915 - 1998) herec, zpěvák

Spojené státy B. B. King
(*1925 - 2015) zpěvák, kytarista

Spojené státy Tim Conway
(*1933 - 2019) herec

Švédsko August Strindberg
(*1849 - 1912) dramatik, básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »