Gary Chalk wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gary Chalk

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Southampton
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec

Gary Chalk (Garry Chalk) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.2.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gary Chalk 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Gary Chalk
datum narození 17.2.1952
(herec, instagram)

Gary Chalk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 'Tis the Season for Love
(2015) - The Hollow
(2015) - Patterson's Wager
(2015) - Lovecká sezóna: Vystrašený popleta
(2015) - Into the Grizzly Maze
(2014) - Scammerhead
(2014) - Leprechaun: Origins
(2014) - High Moon
(2014) - Feed the Gods
(2013) - The Princess Twins of Legendale
(2013) - Suddenly
(2013) - Soukromé očko
(2013) - Leap 4 Your Life
(2013) - Cedar Cove (TV seriál)
(2012) - Vánoční příběh 2
(2012) - Pirate Express (TV seriál)
(2012) - The Movie Out Here
(2012) - Big Time Movie
(2011) - Zabiják z dálnice I-5
(2011) - Tři týdny, tři děti
(2011) - The Killing (TV seriál)
(2011) - The Saints of Mt. Christopher
(2011) - Blackstone (TV seriál)
(2011) - Behemot
(2010) - One Angry Juror
(2010) - Nebezpečná minulost
(2010) - The Legend of Silk Boy
(2010) - Laskavý dotek
(2010) - Care Bears to the Rescue
(2010) - Care Bears: The Giving Festival Movie
(2010) - Bratz: Pampered Petz
(2010) - Barbie - Příběh mořské panny
(2010) - Amazon Falls
(2009) - Vzájemná objetí
(2009) - Tornado Valley
(2009) - Smrtící parazit
(2009) - Setkání s nebezpečím
(2009) - Scooby-Doo: Začátek
(2009) - Rodina v ohrožení
(2009) - Partners
(2009) - Barbie uvádí Thumbelina
(2009) - Angel and the Bad Man
(2008) - Vánoce v Cesmínově
(2008) - Free Style
(2007) - Transformers: The Ultimate Battle ~ Optimus Prime VS Megatron
(2007) - Taming Tammy
(2007) - Passion´s Web
(2007) - Nečekaný zločin
(2007) - Mosaic
(2007) - Blonďatá a blonďatější
(2007) - Barbie jako Princezna z Ostrova
(2006) - Vražda je tak snadná
(2006) - Vánoce v Kaštanové ulici
(2006) - Pravda
(2006) - Osm statečných
(2006) - Budiž světlo
(2006) - Barbie a 12 tančících princezen
(2005) - Večer pro dámy
(2005) - Team Galaxy (TV seriál)
(2005) - Strašidelná kmotra
(2005) - Nelítostná rasa
(2005) - Maskovaný hrdina zasahuje
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Alien Racers (TV seriál)
(2004) - Zločiny podle Mary Higgins Clark: Tak si vzpomeň
(2004) - Transformers: Energon (TV seriál)
(2004) - Supersmradi - Malí Géniové 2
(2004) - Pepek námořník
(2004) - Karate Dog
(2004) - Caught in the Headlights
(2004) - Barbie Princezna a švadlenka
(2003) - Velká rodinná sešlost
(2003) - Scary Godmother Halloween Spooktakular
(2003) - Freddy vs. Jason
(2003) - Cowboys and Indians: The J.J. Harper Story
(2003) - Barbie z Labutího jezera
(2002) - 24 hodin
(2002) - Videovoyeur
(2002) - Transformers: Armada (TV seriál)
(2002) - Sabrina the Teenage Witch in Friends Forever
(2002) - ¡Mucha Lucha! (TV seriál)
(2002) - Hranice odvahy
(2002) - He-Man and the Masters of the Universe: The Beginning
(2002) - He-Man and the Masters of the Universe (TV seriál)
(2002) - Deadly Little Secrets
(2002) - Bang, bang, seš mrtvej!
(2001) - Šikula a šikulkové (TV seriál)
(2001) - Snadný cíl (TV seriál)
(2001) - Rudolf na ostrově hraček
(2001) - ReBoot: My Two Bobs
(2001) - ReBoot: Daemon Rising
(2001) - Okouzlení vrahem
(2001) - Kamufláž
(2001) - Honička
(2000) - Veď mě dále cesto má
(2000) - Obviněn
(2000) - Moje matka je špion!
(2000) - Karanténa
(2000) - Drsný zákon
(2000) - Dark Angel
(1999) - Weird-Ohs (TV seriál)
(1999) - Sonic Underground (TV seriál)
(1999) - Sabrina the Animated Series (TV seriál)
(1999) - Fenomén Y2K
(1999) - Dragon Tales (TV seriál)
(1999) - Beast Machines: Transformers (TV seriál)
(1998) - Vzpoura v Bílém domě
(1998) - Tom Sawyer a Huckleberry Finn
(1998) - Tah
(1998) - Shadow Raiders (TV seriál)
(1998) - Rudolf
(1998) - Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
(1998) - Podezřelé chování
(1998) - Podezřelá
(1998) - Pocket Dragon Adventures (TV seriál)
(1998) - Nick Fury, zvláštní agent
(1998) - Muž dvou tváří
(1998) - Mummies Alive! The Legend Begins
(1998) - Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
(1998) - Jak umlčet Mary
(1998) - A Champion's Fight: A Moment of Truth Movie
(1998) - Hledání
(1997) - ReBoot: The Ride
(1997) - Profesionální lovec 2
(1997) - Mummies Alive! (TV seriál)
(1997) - Moment of Truth: Into the Arms of Danger
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1997) - Five Desperate Hours
(1997) - Extreme Dinosaurs (TV seriál)
(1997) - Bojovníci
(1996) - Únos nevinné
(1996) - Stand Against Fear
(1996) - Spravedlnost: Příběh Diany Kilmurové
(1996) - Sonic: Vánoční dobrodružství
(1996) - Kidz in the Wood
(1996) - Hurricanes (TV seriál)
(1996) - Generation X
(1996) - Beast Wars: Transformers (TV seriál)
(1995) - Zrazená důvěra
(1995) - Tajná služba
(1995) - Street Fighter: The Animated Series (TV seriál)
(1995) - She Stood Alone: The Tailhook Scandal
(1995) - The Omen
(1995) - Nevinný syn
(1995) - Nejasné okolnosti
(1995) - The Littlest Pet Shop (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - G.I. Joe Extreme (TV seriál)
(1995) - Final Fight (TV seriál)
(1995) - Darkstalkers (TV seriál)
(1995) - Bye Bye Birdie
(1995) - Action Man (TV seriál)
(1994) - Ztráta důvěry
(1994) - The Baby Huey Show (TV seriál)
(1994) - Reboot (TV seriál)
(1994) - Mega Man (TV seriál)
(1994) - Křižovatka
(1994) - The Disappearance of Vonnie
(1994) - Bezmezná posedlost
(1993) - Žena na římse
(1993) - The Odd Couple: Together Again
(1993) - Mořský vlk
(1993) - Křivé obvinění
(1993) - Judgment Day: The John List Story
(1993) - Havárie v Arktidě
(1993) - Exosquad (TV seriál)
(1993) - Double Dragon (TV seriál)
(1993) - David
(1993) - The Amy Fisher Story
(1993) - The Adventures of Sonic the Hedgehog (TV seriál)
(1992) - Soudruzi v akci
(1992) - Osudné vzpomínky
(1992) - Král Artuš a rytíři spravedlnosti (TV seriál)
(1992) - Conan: The Adventurer (TV seriál)
(1992) - The Adventures of T-Rex (TV seriál)
(1991) - Vydírání
(1991) - I Still Dream of Jeannie
(1991) - Captain N and the New Super Mario World (TV seriál)
(1991) - Bucky O'Hare and the Toad Wars (TV seriál)
(1991) - Ano, Virginie, Santa Claus je
(1990) - To
(1990) - The New Adventures of He-Man (TV seriál)
(1990) - He-Man and the Battle for Primus
(1990) - G.I. Joe (TV seriál)
(1990) - Captain N & the Adventures of Super Mario Bros. 3 (TV seriál)
(1989) - Moucha II
(1989) - Malé oběti
(1989) - Davy Crockett: Guardian Spirit
(1989) - Captain N: The Game Master (TV seriál)
(1989) - American Boyfriends
(1988) - Znásilnění
(1988) - Vražda na Aljašce
(1988) - The Red Spider
(1987) - Závazné mlčení
(1987) - Stranger in My Bed
(1987) - Deadly Deception
(1987) - Barbie
(1986) - Spot Marks the X
(1986) - Oheň s ohněm
(1986) - Dokonalá vražda

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.2.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gary Chalk 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gary Chalk - herec

se narodil 17.2.1952 ve městě Southampton, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gary Chalk

Dnes se narodili
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Gary Chalk
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
27°46’
 
LunaLuna:
Štír
12°10’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
24°05’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
25°27’
 
MarsMars:
Štír
11°32’
 
JupiterJupiter:
Beran
13°31’
 
SaturnSaturn:
Váhy
14°29’
R
UranUran:
Rak
10°17’
R
NeptunNeptun:
Váhy
21°32’
R
PlutoPluto:
Lev
20°09’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
0°56’
R
Černá LunaLilith:
Rak
25°34’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
9°49’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Lucie Vondráčková
(*1980) herečka, zpěvačka, textařka, dabérka, moderátorka

Česká republika Petra Kvitová
(*1990) tenistka

Německo Hermann Meyer
(*1947) astrolog

Německo Timo Boll
(*1981) stolní tenista

Velká Británie Clive Burr
(*1957) bubeník kapely Iron Maiden


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Stanley Kubrick
(*1928 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Vlastimil Bedrna
(*1929 - 2018) herec, dabér

Itálie Damiano Damiani
(*1922 - 2013) režisér, herec

Slovensko Valerie Čižmárová
(*1952 - 2005) herečka, zpěvačka

Francie Henri Decaë
(*1915 - 1987) skladatel, kameraman



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »