Gary Collins wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gary Collins
(Gary Ennis Collins)

Pohlaví:
Muž
Narození:
30.4. 1938 - 10:50h
Místo:
Venice
Země:
Věk:
† 74 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Gary Collins - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Jansky (A)
Datum narození a čas (místní čas):
30.4.1938 - 10:50  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.4.1938 - 18:50  
US, Venice:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gary Collins 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Gary Collins
datum narození 30.4.1938
(herec, instagram)

Gary Collins - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Mrtví jako já (TV seriál)
(2000) - Krasavice
(2000) - Ano, drahoušku (TV seriál)
(1998) - Watchers Reborn
(1998) - Mauglí a jeho velké dobrodružství
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Baywatch Nights (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1994) - Bandit: Bandit Bandit
(1993) - Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
(1992) - Hollywoodská tajemství
(1986) - The New Hollywood Squares
(1985) - Doris Day's Best Friends
(1984) - Super Password
(1983) - Star Search
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Jacqueline Susann's Valley of the Dolls
(1981) - Gimme a Break! (TV seriál)
(1980) - Hangár 18
(1979) - Ryba zabiják
(1979) - The Kid from Left Field
(1978) - The Young Runaways
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Tales of the Unexpected (TV seriál)
(1977) - The Night They Took Miss Beautiful
(1977) - Kořeny (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - Fantastická cesta (TV seriál)
(1976) - Family Feud
(1976) - The Bionic Woman (TV seriál)
(1976) - The Quest (TV seriál)
(1976) - Most Wanted (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Alice (TV seriál)
(1974) - Tattletales
(1974) - Volání divočiny (TV seriál)
(1974) - The Six Million Dollar Man (TV seriál)
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - Houston, We've Got a Problem
(1973) - Thriller (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - The Sixth Sense (TV seriál)
(1972) - Getting Away from It All
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1970) - Quarantined
(1970) - Night Gallery (TV seriál)
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1970) - Letiště
(1970) - Lassie: Peace Is Our Profession
(1970) - Dan August (TV seriál)
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1969) - The Governor & J.J. (TV seriál)
(1969) - Bracken's World (TV seriál)
(1969) - Angel in My Pocket
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1966) - Iron Horse (TV seriál)
(1965) - The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Pigeon That Took Rome
(1960) - Insight (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1954) - Lassie (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
Gary Collins - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1937) Mary Ann Mobley - manželka

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.4.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gary Collins 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gary Collins - herec

se narodil 30.4.1938 ve městě Venice, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gary Collins

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Gary Collins
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
9°45’
10
 
LunaLuna:
Býk
17°16’
10
 
MerkurMerkur:
Beran
25°59’
10
R
VenušeVenuše:
Blíženci
0°58’
11
 
MarsMars:
Blíženci
4°49’
11
 
JupiterJupiter:
Vodnář
28°15’
8
 
SaturnSaturn:
Beran
11°55’
9
 
UranUran:
Býk
13°27’
10
 
NeptunNeptun:
Panna
18°35’
2
R
PlutoPluto:
Rak
27°55’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
27°52’
4
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°47’
6
 
CheirónCheirón:
Blíženci
27°43’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
11°13’
1
Domy:
Lev
3°41’
Vodnář
3°41’
2:
Lev
25°58’
8:
Vodnář
25°58’
3:
Panna
22°21’
9:
Ryby
22°21’
Váhy
24°05’
Beran
24°05’
5:
Štír
29°15’
Býk
29°15’
6:
Kozoroh
3°20’
Rak
3°20’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
13°53’
11
Slun./Luna:
Býk
13°31’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »