Gary Grubbs wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gary Grubbs
(Jon Gary Grubbs)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Amory
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec

Gary Grubbs - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.11.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gary Grubbs 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Gary Grubbs
datum narození 14.11.1949
(herec, instagram)

Gary Grubbs - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Boj za svobodu
(2015) - The Sunday Horse
(2015) - Scream Queens (TV seriál)
(2015) - Convergence
(2014) - Sabotáž
(2014) - Projekt minulost
(2014) - Napospas osudu
(2013) - Second Sight
(2013) - Nemocnice Parkland
(2013) - Návaly pod košem
(2013) - The Door
(2013) - Devil's Knot
(2012) - Společná terapie (TV seriál)
(2012) - Nikdo nepřežije
(2012) - Nespoutaný Django
(2012) - Hell and Mr. Fudge
(2012) - Bitevní loď
(2012) - Bending the Rules
(2011) - Vyvolávač blesků
(2011) - Soudcova žena
(2011) - Noční jízda
(2011) - Game Time: Tackling the Past
(2011) - Divoká karta
(2010) - Treme (TV seriál)
(2010) - Good Intentions
(2010) - Dirty Girl
(2009) - V elektrizující mlze
(2009) - Útěk na Aljašku
(2009) - Špatnej polda
(2008) - Milenec je zločinec!
(2008) - Gambler
(2008) - Filmová hvězda
(2007) - Ve městě hurikánů (TV seriál)
(2006) - Všichni královi muži
(2006) - Na jeden večer
(2006) - Jiná než ti ostatní
(2006) - Déjà Vu
(2006) - Cesta za vítězstvím
(2004) - Ray
(2004) - The Dead Will Tell
(2003) - Porota
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2002) - Journey of Redemption
(2002) - The Court (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Super finta
(2001) - Skoč na to!
(2000) - Python
(1999) - Astronautova žena
(1999) - Angel (TV seriál)
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1998) - Akta X - Film
(1997) - Na rybách
(1997) - Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder
(1997) - Cesta srdce
(1996) - Zapomenuté hříchy
(1996) - Second Noah (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Goode Behavior (TV seriál)
(1996) - Boston Common (TV seriál)
(1995) - The Watcher (TV seriál)
(1995) - Tajemství mého muže
(1995) - Land's End (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1994) - Nebe a peklo (TV seriál)
(1994) - Midnight Runaround
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Vražda na Rio Grande
(1993) - Time Trax (TV seriál)
(1993) - Telling Secrets
(1993) - Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně
(1993) - Miracle Child
(1993) - The Ernest Green Story
(1993) - Doktorka Quinnová (TV seriál)
(1993) - Dave's World (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Ztracené dítě
(1992) - Honor Thy Mother
(1991) - JFK
(1991) - Bez varování: Skutečný příběh Jamese Bradyho
(1990) - Městečko Evening Shade (TV seriál)
(1990) - Hull High (TV seriál)
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Major Dad (TV seriál)
(1988) - Paradise (TV seriál)
(1988) - The Highwayman (TV seriál)
(1988) - A Bůh stvořil ženu
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Pokerová Alice
(1987) - Nadine
(1987) - Guilty of Innocence: The Lenell Geter Story
(1987) - Carly v akci
(1987) - Bludičky
(1986) - Sever a Jih II (TV seriál)
(1986) - Řekni ano!
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Convicted
(1985) - 227 (TV seriál)
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Half Nelson (TV seriál)
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Hořící postel
(1984) - Fatal Vision
(1984) - Ernie Kovacs: Between the Laughter
(1983) - Silkwoodová
(1983) - For Love and Honor
(1983) - For Love and Honor (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - Silver Spoons (TV seriál)
(1982) - Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Honky Tonk Man
(1981) - The Greatest American Hero (TV seriál)
(1980) - The Return of Frank Cannon
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1980) - Gideonova polnice
(1979) - Young Maverick (TV seriál)
(1979) - Willa
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1977) - Three's Company (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Happy Days (TV seriál)
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.11.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gary Grubbs 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gary Grubbs - herec

se narodil 14.11.1949 ve městě Amory, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gary Grubbs

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) herec, režisér

Česká republika Pavel Trávníček
(*1950) herec, moderátor

Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senátorka usa, kandidátka na prezidentský post v usa

Francie Georges Danton
(*1759) francouzský právník a politik

Velká Británie Cary Elwes
(*1962) herec


Gary Grubbs
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
21°47’
 
LunaLuna:
Panna
2°28’
 
MerkurMerkur:
Štír
17°26’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
8°49’
 
MarsMars:
Panna
10°11’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
27°09’
 
SaturnSaturn:
Panna
17°36’
 
UranUran:
Rak
4°31’
R
NeptunNeptun:
Váhy
16°13’
 
PlutoPluto:
Lev
18°11’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
14°37’
R
Černá LunaLilith:
Beran
23°30’
 
CheirónCheirón:
Střelec
10°06’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Roberto Benigni
(*1952) herec, scénárista, režisér

Velká Británie John Cleese
(*1939) herec, komik, spisovatel, člen skupiny Monty Python

Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) umělec, malíř a sochař popartu

Singapur Vanessa Mae
(*1978) houslistka, zpěvačka

Česká republika Václav Noid Bárta
(*1980) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Filipovský
(*1907 - 1993) herec, dabér

Česká republika Miloslav Švandrlík
(*1932 - 2009) spisovatel

Česká republika Irena Kačírková
(*1925 - 1985) herečka

Itálie Carlo Collodi
(*1826 - 1890) italský novinář a spisovatel

Spojené státy Jerry Haynes
(*1927 - 2011) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »