Gary Kasper wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gary Kasper
(Gary Franklin Kasper)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Gary Kasper - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.5.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gary Kasper 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Gary Kasper
datum narození 22.5.1958
(herec, instagram)

Gary Kasper - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Scare PewDiePie (TV seriál)
(2015) - The Hunted
(2014) - Bad Asses
(2009) - Gurdian
(2009) - Asteroid Kassandra
(2008) - Žízeň po krvi
(2006) - Hon na orla: Bod dopadu
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - My Demon Within
(2005) - Duck
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2003) - Scare Tactics
(2003) - The Revolting Dead
(2003) - Barbarian
(2002) - Red Serpent
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2000) - Manhattan, AZ (TV seriál)
(1999) - Lavina
(1999) - Battle Dome (TV seriál)
(1998) - Protektor
(1997) - The Guardian
(1997) - Conan (TV seriál)
(1996) - Vládce času
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Josh Kirby: Bojovník s časem: Vejce z roku 70 milionů před naším letopočtem
(1996) - Horká stopa L.A. (TV seriál)
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1995) - Tough and Deadly
(1995) - Kirk (TV seriál)
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - Final Equinox
(1995) - Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan
(1995) - Baywatch Nights (TV seriál)
(1994) - Ocelová aréna
(1994) - Mladý dračí ninja 2
(1994) - Klec rychlé smrti
(1994) - Blesk v ráji (TV seriál)
(1993) - Zabiják
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - Tajné hry
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1992) - Dangerous Curves (TV seriál)
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1991) - Harry a Hendersonovi (TV seriál)
(1990) - Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
(1989) - Únos
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Major Dad (TV seriál)
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1987) - Árie
(1987) - Alamo: Třináct dní ke slávě
(1986) - Vražda v uniformě
(1986) - Příliš mladý aby zemřel
(1985) - Space (TV seriál)
(1985) - J.O.E. and the Colonel
(1985) - Hledání vidiny
(1984) - 1st & Ten (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.5.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gary Kasper 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gary Kasper - herec

se narodil 22.5.1958 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gary Kasper

Dnes se narodili
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) herec

Česká republika Gabriela Osvaldová
(*1953) herečka, textařka

Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) bosenskosrbský politický aktivista, který spáchal atentát na Františka Ferdinanda d’Este

Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) krasobruslař, mezinárodní technický specialista

Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) herečka


Gary Kasper
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
0°53’
 
LunaLuna:
Rak
14°24’
 
MerkurMerkur:
Býk
6°35’
 
VenušeVenuše:
Beran
18°58’
 
MarsMars:
Ryby
18°37’
 
JupiterJupiter:
Váhy
22°52’
R
SaturnSaturn:
Střelec
24°00’
R
UranUran:
Lev
8°08’
 
NeptunNeptun:
Štír
2°40’
R
PlutoPluto:
Lev
29°48’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
29°53’
R
Černá LunaLilith:
Beran
10°12’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
22°42’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Spacey
(*1959) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Sandra Bullock
(*1964) herečka

Velká Británie Helen Mirren
(*1945) herečka

Česká republika Saša Rašilov nejml.
(*1972) herec

Francie Frédéric Diefenthal
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Olivia de Havilland
(*1916 - 2020) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938 - 1980) herec, skladatel, písničkář, básník

Francie René Fallet
(*1927 - 1983) scénárista, spisovatel

Velká Británie Samuel Taylor Coleridge
(*1772 - 1834) romantický básník, kritik a filosof

Francie François Coty
(*1874 - 1934) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »