Gene Roth wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gene Roth
(Eugene Stutenroth)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Redfield
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Gene Roth - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.1.1903 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gene Roth 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Gene Roth
datum narození 8.1.1903
(herec, instagram)

Gene Roth - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1967) - Rosie!
(1966) - Sombra, the Spider Woman
(1966) - Roztržená opona
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1965) - Young Dillinger
(1965) - Sylvia
(1965) - Největší příběh všech dob
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1964) - Ten nejlepší
(1964) - Dva záletníci
(1963) - The Greatest Show on Earth (TV seriál)
(1963) - The Dakotas (TV seriál)
(1963) - The Prize
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Hrůzostrašné příběhy
(1963) - The Courtship of Eddie's Father
(1962) - Tower of London
(1962) - The Three Stooges Meet Hercules
(1962) - The Wonderful World of the Brothers Grimm
(1962) - Stagecoach to Dancers' Rock
(1962) - Jak byl dobyt Západ
(1961) - 87th Precinct (TV seriál)
(1961) - Whispering Smith (TV seriál)
(1961) - Ripcord (TV seriál)
(1961) - Gunfight in Black Horse Canyon
(1961) - The Cat Burglar
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1961) - Atlantis, the Lost Continent
(1961) - The Asphalt Jungle (TV seriál)
(1961) - Ada
(1960) - Tormented
(1960) - The Tall Man (TV seriál)
(1960) - My Three Sons (TV seriál)
(1960) - G.I. Blues
(1960) - Cimarron
(1960) - Assignment: Underwater (TV seriál)
(1959) - Tightrope (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The Rebel Set
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - The Miracle of the Hills
(1959) - Lock Up (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Jet Over the Atlantic
(1959) - Ghost of Zorro
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - The Blue Angel
(1959) - Attack of the Giant Leeches
(1959) - Alaska Passage
(1958) - Target (TV seriál)
(1958) - She Demons
(1958) - Sea Hunt (TV seriál)
(1958) - Quiz Whizz
(1958) - Pies and Guys
(1958) - Mladí lvi
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Chci žít!
(1958) - Flight (TV seriál)
(1958) - Earth vs. the Spider
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1958) - Behind Closed Doors (TV seriál)
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - 26 Men (TV seriál)
(1957) - Zombies of Mora Tau
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Utah Blaine
(1957) - Tombstone Territory (TV seriál)
(1957) - The True Story of Jesse James
(1957) - The Thin Man (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - The Court of Last Resort (TV seriál)
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Suspicion (TV seriál)
(1957) - Rockabilly Baby
(1957) - The Quiet Gun
(1957) - Outer Space Jitters
(1957) - Nightfall
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Jet Pilot
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Harbor Command (TV seriál)
(1957) - God Is My Partner
(1957) - Bachelor Father (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Wetbacks
(1956) - The Go-Getter
(1956) - Telephone Time (TV seriál)
(1956) - Running Target
(1956) - Přesvedčení
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - The Man Called X (TV seriál)
(1956) - Hot Stuff
(1955) - TV Reader's Digest (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
(1955) - Stage 7 (TV seriál)
(1955) - So This Is Hollywood (TV seriál)
(1955) - Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
(1955) - Science Fiction Theatre (TV seriál)
(1955) - Panther Girl of the Kongo
(1955) - Lucy Gallant
(1955) - Lady Godiva of Coventry
(1955) - Jupiter's Darling
(1955) - Interrupted Melody
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Highway Patrol (TV seriál)
(1955) - Crossroads (TV seriál)
(1954) - The Steel Cage
(1954) - Stories of the Century (TV seriál)
(1954) - Silver Lode
(1954) - Sedm nevěst pro sedm bratrů
(1954) - Public Defender (TV seriál)
(1954) - Princ Valiant
(1954) - Port of Hell
(1954) - Passport to Danger (TV seriál)
(1954) - Gunfighters of the Northwest
(1954) - Desirée
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1954) - Captain Midnight (TV seriál)
(1954) - Alaska Seas
(1953) - You Are There (TV seriál)
(1953) - The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
(1953) - The Life of Riley (TV seriál)
(1953) - The Great Adventures of Captain Kidd
(1953) - The Farmer Takes a Wife
(1953) - Prince of Pirates
(1953) - The Moonlighter
(1953) - The Lost Planet
(1953) - Jack McCall Desperado
(1953) - I Led 3 Lives (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1953) - Crazylegs
(1953) - Count the Hours
(1953) - Call Me Madam
(1953) - Calamity Jane
(1952) - 5 Fingers
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - Red Snow
(1952) - Red Planet Mars
(1952) - Mutiny
(1952) - Montana Belle
(1952) - The Maverick
(1952) - Gold Fever
(1952) - Fargo
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1952) - Cavalcade of America (TV seriál)
(1952) - Carbine Williams
(1952) - Blue Canadian Rockies
(1951) - Westward the Women
(1951) - Tomorrow Is Another Day
(1951) - The Roy Rogers Show (TV seriál)
(1951) - The Hoodlum
(1951) - Target Unknown
(1951) - Sky King (TV seriál)
(1951) - Oh! Susanna
(1951) - Mysterious Island
(1951) - The Lemon Drop Kid
(1951) - Inside Straight
(1951) - Chicago Calling
(1951) - Dragnet (TV seriál)
(1951) - Don Daredevil Rides Again
(1951) - Captain Video, Master of the Stratosphere
(1951) - Boston Blackie (TV seriál)
(1951) - The Amos 'n Andy Show (TV seriál)
(1950) - West of the Brazos
(1950) - Treasury Men in Action (TV seriál)
(1950) - Trail of the Rustlers
(1950) - The Stu Erwin Show (TV seriál)
(1950) - The Cisco Kid (TV seriál)
(1950) - The Baron of Arizona
(1950) - Space Patrol (TV seriál)
(1950) - Redwood Forest Trail
(1950) - Pirates of the High Seas
(1950) - Hoedown
(1950) - Federal Man
(1950) - Dick Tracy (TV seriál)
(1950) - Colorado Ranger
(1950) - Cargo to Capetown
(1950) - Big Town (TV seriál)
(1950) - Again... Pioneers
(1949) - The Younger Brothers
(1949) - The Sickle or the Cross
(1949) - The Lone Ranger (TV seriál)
(1949) - The James Brothers of Missouri
(1949) - The Big Sombrero
(1949) - Sheriff of Wichita
(1949) - The Last Bandit
(1949) - Ghost of Zorro
(1949) - Feudin' Rhythm
(1949) - Dunked in the Deep
(1949) - Alaska Patrol
(1948) - The Valiant Hombre
(1948) - Superman
(1948) - Smugglers' Cove
(1948) - Reaching From Heaven
(1948) - Oklahoma Badlands
(1948) - I Love Trouble
(1948) - The Gallant Legion
(1948) - Four Faces West

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.1.1903 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gene Roth 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gene Roth - herec

se narodil 8.1.1903 ve městě Redfield, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gene Roth

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Gene Roth
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
17°02’
 
LunaLuna:
Býk
6°45’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
2°38’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
26°44’
 
MarsMars:
Váhy
7°53’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
19°57’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°38’
 
UranUran:
Střelec
22°58’
 
NeptunNeptun:
Rak
1°54’
R
PlutoPluto:
Blíženci
18°10’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
20°46’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
7°09’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
16°03’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »