George Carlin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

George Carlin
(George Denis Patrick Carlin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
12.5. 1937 - 11:45h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 71 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
22.6.2008 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

George Carlin - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
12.5.1937 - 11:45  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.5.1937 - 15:45  
US, New York:
40°46' s.š., 73°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(George Carlin 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
George Carlin
datum narození 12.5.1937
(herec, instagram)

George Carlin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Owned & Operated
(2010) - What You've Been Missing
(2010) - How to Hack the Human Brain
(2009) - 42nd Street: River to River
(2009) - Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
(2008) - Thomas & Friends: Percy's Ghostly Trick
(2008) - George Carlin... It's Bad for Ya!
(2007) - 100 Greatest Stand-Ups
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2006) - (Ne)šťastně až na věky
(2006) - Auta
(2005) - The Aristocrats
(2005) - Tarzan 2
(2005) - George Carlin: Life Is Worth Losing
(2004) - Oh, What a Lovely Tea Party
(2004) - The N-Word
(2004) - Táta na plný úvazek
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - George On George
(2003) - Scary Movie 3
(2002) - Heroes of Black Comedy
(2002) - Bitter Jester
(2001) - Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
(2001) - George Carlin: Complaints and Grievances
(1999) - Uncomfortably Close with Michael McKean (TV seriál)
(1999) - George Carlin: You Are All Diseased
(1999) - Dogma
(1998) - Jerry Seinfeld: 'I'm Telling You for the Last Time'
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - George Carlin: 40 Years of Comedy
(1996) - The Daily Show
(1996) - George Carlin: Personal Favorites
(1996) - George Carlin: George's Best Stuff
(1996) - George Carlin: Back In Town
(1995) - What Makes You Laugh?
(1995) - MADtv
(1995) - Dennis Miller: State of the Union Undressed
(1995) - 20 Years of Comedy on HBO
(1995) - Ulice Lareda (TV seriál)
(1994) - The Second Annual Comedy Hall of Fame
(1994) - The George Carlin Show (TV seriál)
(1992) - George Carlin: Jammin' In New York
(1991) - Pán přílivu
(1991) - Neskutečná cesta Billa a Teda
(1990) - Makléři
(1990) - George Carlin: Doin' It Again
(1990) - Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - What's Alan Watching?
(1989) - Skvělé dobrodružství Billa a Teda
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Shining Time Station (TV seriál)
(1988) - Justin Case
(1988) - Get Out the Vote
(1988) - George Carlin: What Am I Doing In New Jersey?
(1987) - Rozkacená sudba
(1986) - Comic Relief
(1986) - The Vidiots
(1986) - George Carlin: Playin' with Your Head
(1985) - Drawing on My Mind
(1984) - Lokomotiva Tomáš (TV seriál)
(1984) - George Carlin: Carlin on Campus
(1982) - George Carlin: Carlin at Carnegie Hall
(1979) - Americathon
(1978) - A Tribute to Mr. Television Milton Berle
(1978) - On Location: George Carlin at Phoenix
(1977) - On Location: George Carlin at USC
(1976) - Mycí linka
(1974) - Tony Orlando and Dawn
(1973) - The Burns and Schreiber Comedy Hour
(1970) - Flip
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Della
(1968) - With Six You Get Eggroll
(1967) - Away We Go (TV seriál)
(1966) - The Kraft Summer Music Hall
(1962) - The Merv Griffin Show
(1948) - Toast of the Town

George Carlin - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.5.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

George Carlin 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

George Carlin - herec

se narodil 12.5.1937 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - George Carlin

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) herec

Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) herečka

Česká republika Šárka Vaňková
(*1987) herečka, zpěvačka

Argentina Diego Maradona
(*1960) fotbalista, trenér

Česká republika Jan Antonín Pitínský
(*1955) režisér, dramatik, spisovatel, básník


George Carlin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
21°28’
10
 
LunaLuna:
Blíženci
21°12’
11
 
MerkurMerkur:
Býk
19°31’
10
R
VenušeVenuše:
Beran
19°39’
9
 
MarsMars:
Střelec
0°44’
4
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
27°18’
6
 
SaturnSaturn:
Beran
1°46’
8
 
UranUran:
Býk
10°17’
10
 
NeptunNeptun:
Panna
16°14’
2
R
PlutoPluto:
Rak
26°43’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
16°34’
5
R
Černá LunaLilith:
Štír
24°39’
4
 
CheirónCheirón:
Blíženci
21°20’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
14°17’
2
Domy:
Lev
14°33’
Vodnář
14°33’
2:
Panna
5°54’
8:
Ryby
5°54’
3:
Váhy
2°11’
9:
Beran
2°11’
Štír
4°31’
Býk
4°31’
5:
Střelec
10°39’
Blíženci
10°39’
6:
Kozoroh
14°59’
Rak
14°59’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
8xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
24°32’
11
Slun./Luna:
Blíženci
6°20’
10


Zítra slaví narozeniny
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Nelly Gaierová
(*1908 - 1995) herečka, zpěvačka

Spojené státy Joseph Campbell
(*1904 - 1987) spisovatel, mytolog, religionista

Německo Gustav Hertz
(*1887 - 1975) německý fyzik, Nobelova cena za fyziku

Švýcarsko Varlin
(*1900 - 1977) malíř

Francie Georges Brassens
(*1921 - 1981) skladatel, zpěvák, básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »