George Cole wikipedie, horoscope, astrology, instagram

George Cole
(George Edward Cole)

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.4. 1925 - 11:00h
Místo:
Tooting, London
Země:
Věk:
† 90 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
5.8.2015 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herec

George Cole - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (A)
Datum narození a čas (místní čas):
22.4.1925 - 11:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
22.4.1925 - 10:00  
GB, Tooting, London:
51°30' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(George Cole 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
George Cole
datum narození 22.4.1925
(herec, instagram)

George Cole - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Slečna Marplová: Nemesis
(2007) - The Dinner Party
(2007) - A Class Apart
(2005) - Diamond Geezer (TV seriál)
(2004) - Family Business (TV seriál)
(2003) - New Tricks (TV seriál)
(2002) - Bodily Harm (TV seriál)
(2001) - Jim z nádraží
(2000) - The 100 Greatest TV Ads
(2000) - Zapomenutý zločin
(2000) - Duch panství Greville
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1997) - Dad (TV seriál)
(1996) - Mary Reilly
(1995) - My Good Friend (TV seriál)
(1995) - An Independent Man (TV seriál)
(1992) - Root Into Europe (TV seriál)
(1992) - Heartbeat (TV seriál)
(1990) - Life After Life
(1985) - Blott on the Landscape (TV seriál)
(1983) - Deadline Auto Theft
(1982) - Lloyd George Knew My Father
(1982) - The Bounder (TV seriál)
(1979) - Minder (TV seriál)
(1978) - The Voyage of Charles Darwin (TV seriál)
(1978) - Return of the Saint (TV seriál)
(1977) - Don't Forget to Write! (TV seriál)
(1976) - Modrý pták
(1975) - The Good Life (TV seriál)
(1975) - Quiller (TV seriál)
(1975) - Inspektor Regan (TV seriál)
(1974) - Village Hall (TV seriál)
(1974) - Dial M for Murder (TV seriál)
(1974) - Affairs of the Heart (TV seriál)
(1973) - Away from It All (TV seriál)
(1972) - Six Faces (TV seriál)
(1972) - Madigan (TV seriál)
(1971) - The Ten Commandments (TV seriál)
(1971) - Fright
(1970) - UFO (TV seriál)
(1970) - Menace (TV seriál)
(1970) - Krvežízniví milenci
(1969) - ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
(1969) - The Gold Robbers (TV seriál)
(1968) - The Root of All Evil? (TV seriál)
(1967) - The Gentleman Caller
(1967) - A Man of our Times (TV seriál)
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)
(1967) - Half Hour Story (TV seriál)
(1966) - The Informer (TV seriál)
(1966) - Seven Deadly Sins (TV seriál)
(1966) - The Great St. Trinian's Train Robbery
(1965) - Jackanory
(1965) - Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
(1965) - Out of the Unknown (TV seriál)
(1964) - Případy komisaře Gideona (TV seriál)
(1964) - One Way Pendulum
(1963) - Kleopatra
(1963) - Dr. Syn, Alias the Scarecrow
(1961) - Comedy Playhouse (TV seriál)
(1960) - The Pure Hell of St. Trinian's
(1959) - Too Many Crooks
(1959) - The Bridal Path
(1959) - Don't Panic Chaps!
(1957) - The Weapon
(1957) - Suspicion (TV seriál)
(1957) - Blue Murder at St. Trinian's
(1956) - It's a Wonderful World
(1956) - The Green Man
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1956) - The Anatomist
(1955) - Where There's a Will
(1955) - A Prize of Gold
(1955) - ITV Television Playhouse (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1955) - The Constant Husband
(1955) - The Adventures of Quentin Durward
(1954) - An Inspector Calls
(1954) - Happy Ever After
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - The Belles of St. Trinian's
(1953) - Will Any Gentleman...?
(1953) - The Intruder
(1953) - Folly to Be Wise
(1953) - The Clue of the Missing Ape
(1952) - The Wild Heart
(1952) - Who Goes There!
(1952) - Top Secret
(1952) - The Happy Family
(1951) - Smích z ráje
(1951) - Scrooge
(1951) - Lady Godiva Rides Again
(1951) - Flesh & Blood
(1950) - Ranní vyplutí
(1950) - The Happiest Days of Your Life
(1950) - Gone to Earth
(1949) - The Spider and the Fly
(1948) - Quartet
(1948) - My Brother's Keeper
(1945) - Společný cíl
(1944) - Jindřich V.
(1943) - The Demi-Paradise
(1942) - Those Kids from Town
(1941) - Pronajme se dům

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.4.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

George Cole 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

George Cole - herec

se narodil 22.4.1925 ve městě Tooting, London, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - George Cole

Dnes se narodili
Irsko Richard Harris
(*1930) herec

Velká Británie Julie Andrews
(*1935) herečka, zpěvačka, spisovatelka

Česká republika Jiří Suchý
(*1931) skladatel, hudebník, textař, spisovatel, básník, výtvarník, grafik, divadelník

Velká Británie Rupert Friend
(*1981) herec

Česká republika Nina Jiránková
(*1927) herečka


George Cole
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
1°45’
10
 
LunaLuna:
Beran
23°27’
10
 
MerkurMerkur:
Beran
25°33’
10
R
VenušeVenuše:
Býk
1°19’
10
 
MarsMars:
Blíženci
18°50’
11
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
22°00’
6
 
SaturnSaturn:
Štír
11°43’
5
R
UranUran:
Ryby
23°40’
9
 
NeptunNeptun:
Lev
19°48’
2
R
PlutoPluto:
Rak
11°33’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°43’
1
R
Černá LunaLilith:
Rak
14°06’
12
 
CheirónCheirón:
Beran
24°36’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
18°07’
12
Domy:
Rak
26°24’
Kozoroh
26°24’
2:
Lev
12°27’
8:
Vodnář
12°27’
3:
Panna
2°21’
9:
Ryby
2°21’
Panna
29°45’
Ryby
29°45’
5:
Štír
8°23’
Býk
8°23’
6:
Střelec
22°13’
Blíženci
22°13’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
28°05’
11
Slun./Luna:
Beran
27°36’
10


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Roman Skamene
(*1954) herec

Česká republika Marcel Vašinka
(*1954) herec

Velká Británie Sting
(*1951) zpěvák, hudebník

Česká republika Petr Štěpánek
(*1948) herec

Česká republika Karel Hála
(*1933) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Gott
(*1939 - 2019) zpěvák

Francie Charles Aznavour
(*1924 - 2018) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Česká republika Karel Teige
(*1900 - 1951) kritik a teoretik umění, publicista a překladatel

Spojené státy Walter H. Annenberg
(*1908 - 2002) obchodník

Itálie Ludwig Bemelmans
(*1898 - 1962) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »